Jistě, je to v pořádku, říct s snažit se prosadit svůj názor. Ale musí to mít halvu a patu, né se stát součástí stáda, které se jede vyřvat do Prahy. Dyk se podívej jen na některý odpovědi z demonstrací: "Proč jste dnes tady?" No, myslíme si že je to špatné" " A můžete říci přesně co vám vadí" " No tak, všechno" Obávám se, že to je vlastnost většiny členů stáda, hlavně že sem byl v tý Praze a pořádně jim to ukázal. Furt dokola, nikam nevedoucí.....
Já sem někde uprostřed, nešel bych tam, ale zároveň kroutím lebkou když vidím ten veřejný výsměch politiky na běžného civilistu. Odleva doprava! Ono to ale není jenom politika. Říkat např. o Obamovi, že je to nejmocnější člověk světa je nehorázná blbost, stejně jako si myslet, že pomoc Řecku je pomoc Řecku... všechno to začíná u peněz a politika je jen nástroj jak je vydělat
a proc si myslite, ze levice neni prolezla korupci?
JASNE, ZE JE.
Ale.. narozdil od ODS + TOPky.. JSOU JESTE O RAD NESCHOPNEJSI.
---
mne soucasne pomery tady silene zerou, ale resit to socdemakama je jak lecit tumor nohy tumorem mozku.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hrabe_X napsal:
Ze srdce si přeju, aby se to zvrhlo v rabování a shořela půlka Prahy.....
Když už do pekla, tak ať je to na pořádným koni a se vší pompou.
Praha je skoro to jediny, cim se muze Ceska Republika opravdu chlubit.
Bohuzel...
takze spalenim potrestas tak maximalne sam sebe.
17 cm
wirgil napsal:
Pro mě to je parta neschopných nýmandů, kterým se nechce makat. Ale furt budou vyřvávat, na co všchno mají nárok.
Žiješ asi v jiným světě kdyby ses musel živit opravdu rukama (tím nemyslím např klepání do pc) tak bys tam možná protestoval taky.Ale jestli si nějakej multi milionář tak tvůj názor chápu.Tímto nechci obhajovat notorický nefachčenka atp.
kaca napsal:
Jistě, je to v pořádku, říct s snažit se prosadit svůj názor. Ale musí to mít halvu a patu, né se stát součástí stáda, které se jede vyřvat do Prahy. Dyk se podívej jen na některý odpovědi z demonstrací: "Proč jste dnes tady?" No, myslíme si že je to špatné" " A můžete říci přesně co vám vadí" " No tak, všechno" Obávám se, že to je vlastnost většiny členů stáda, hlavně že sem byl v tý Praze a pořádně jim to ukázal. Furt dokola, nikam nevedoucí.....
+1
je rozdil mezi konstruktivni kritikou a vecnou nespokojenosti s tendenci utracet VIC, nez vydelam.
17 cm
Takove demonstrace jsou jenom k smichu. To jejako by na tebe slo 10 cernej a ty sam bys je zacal presvedcovat ad te nechaji na pokoji nebo ze snima zatocis,cha chaaaa
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
wirgil napsal:
Pro mě to je parta neschopných nýmandů, kterým se nechce makat. Ale furt budou vyřvávat, na co všchno mají nárok.
Žiješ asi v jiným světě kdyby ses musel živit opravdu rukama (tím nemyslím např klepání do pc) tak bys tam možná protestoval taky.Ale jestli si nějakej multi milionář tak tvůj názor chápu.Tímto nechci obhajovat notorický nefachčenka atp.
Jo, určitě žiju v jiným světě, než ty uřvaný socky, co mají jednu ruku věčně nataženou a ve druhý žmoulají leták z Kauflandu. Mám tři zaměstnance a sám pracuju na střihárně, protože dneska sehnat někoho, komu to aspoň trochu u práce přemejšlí, to je nad lidský síly. Dělám denně 10-12hodin, míň ne. A tak zatraceně dobře vím, co je to práce.
ok, tak jestli je tu někdo, kdo je ochotnej makat rukama za normální ceny, tak mu dávám šanci si vydělat a dostavět mi domek u prahy.
to co teď vidím, kdy zedník nebo tesař odmítá makat za míň než 2000 na den (jinak jak mi řekli, se mu nevypalatí ráno vstát z postele) a ještě to zkurví, tak mě nepřesvědčuje, že by se měli lidi co makaj rukama špatně.
Strašně mě baví jak spousta lidí vyřvává, že chce, aby vláda padla. Řekněte mi někdo, čím si tím pomůžete? Myslíte si, že vláda ČSSD a KSČM bude v něčem lepší? Možná tak v tom, že to tady za dvacet let budeme moct zabalit, zhasnout světla a snažit se najít nějaký místečko, kde by se o nás někdo postaral.. Ale uvědomte si, že takový místečko není .
Paul napsal:
Strašně mě baví jak spousta lidí vyřvává, že chce, aby vláda padla. Řekněte mi někdo, čím si tím pomůžete? Myslíte si, že vláda ČSSD a KSČM bude v něčem lepší? Možná tak v tom, že to tady za dvacet let budeme moct zabalit, zhasnout světla a snažit se najít nějaký místečko, kde by se o nás někdo postaral.. Ale uvědomte si, že takový místečko není .
Praha - V případě volebního vítězství ČSSD stoupne daň z příjmů pro právnické osoby na 21 procent. Největší firmy ze sektoru finančnictví, energetiky a telekomunikací by měly platit dokonce 30 procent.
Na živnostníky a další podnikatele čeká výrazné snížení výdajových paušálů a návrat takzvané minimální daně.
"Paušály by se měly vrátit ke svému původnímu účelu, kterým bylo snížit administrativní zátěž pro drobné živnostníky," říká stínový ministr financí Jan Mládek z ČSSD ve druhé části rozhovoru pro online deník Aktuálně.cz.
+
Prostě některé věci budeme muset určit regulací, s tím jako sociální demokracie nemáme žádný ideologický problém. Posílila by role regulačních úřadů - šly by do struktury nákladů a rozhodovaly, co těm velkým firmám uznají, nebo neuznají jako náklady.
----
doporucuji precist... ale ne pred spanim.
Upravil hicks dne 19.04.2012 19:08
17 cm
já jsem ještě v práci...takže asi tak.....od 7,30...dělaji tohle zaměstnaní?? pokud ano klobouk dolů..
chápu že jsou nespokojení a ani se jim nedivím....a jsem pro změnu...ale jakou?? socdem s komoušema?? křičet umí každý...ale přijít s východiskem ne....takže jsem pro změnu za cenu lepších vyhlídek...a ta te´d asi není a nebude ...což mě mrzí....tím ale neschvaluji ty gaunery
http://czunici.ra...
HonzaGS-SV napsal:
prostě dostudovat a hurá na západ :-)
lidska hloupost a zabednenost te bohuzel dostihne kdekoliv...
musime to s nimi vyresit ted a tady.
17 cm
czunik napsal:
já jsem ještě v práci...takže asi tak.....od 7,30...dělaji tohle zaměstnaní?? pokud ano klobouk dolů..
chápu že jsou nespokojení a ani se jim nedivím....a jsem pro změnu...ale jakou?? socdem s komoušema?? křičet umí každý...ale přijít s východiskem ne....takže jsem pro změnu za cenu lepších vyhlídek...a ta te´d asi není a nebude ...což mě mrzí....tím ale neschvaluji ty gaunery
takhle uvazuje snad kazdej rozumnej, co znam.
Bohuzel odborosocky si chteji zit jak v recku par let nazpet.. a chteji, a chteji a chteji
17 cm
ja taky jeste dodelavam praci.
Upravil hicks dne 19.04.2012 19:23
17 cm
wirgil napsal:
Jo, určitě žiju v jiným světě, než ty uřvaný socky, co mají jednu ruku věčně nataženou a ve druhý žmoulají leták z Kauflandu. Mám tři zaměstnance a sám pracuju na střihárně, protože dneska sehnat někoho, komu to aspoň trochu u práce přemejšlí, to je nad lidský síly. Dělám denně 10-12hodin, míň ne. A tak zatraceně dobře vím, co je to práce.
Spíš jde o to že toho kdo u tý práce bude i přemejšlet musíš taky slušně ocenit.
HonzaGS-SV napsal:
prostě dostudovat a hurá na západ :-)
lidska hloupost a zabednenost te bohuzel dostihne kdekoliv...
musime to s nimi vyresit ted a tady.
Ale jo, ale prostě např. v Německu je celkově ta mentalita lidí trochu jiná a z celý EU se mi Německo zamlouvá nejvíc... :-)
a co turci?
Navic takovy sasove... Bavorsko mam rad.. ostatni nevim.
17 cm