Jak píše Tonda o pár příspěvků výše - většina motorek z německa neměla tyto kódovací propojky. Bohužel se to vztahuje i na moji, tudíž to prostě neřeším, jede to i bez toho
Díky všem za info, ještě uvidím, ale nejspíš to udělám na výkon s tím Y svodem s kombinací s Remusem, ale budu to dělat až po sezóně, letos to dojedu ještě na originálu. Tak všem díky Tony.
Jezdím tak rychle, jak lítá můj Anděl strážný!!!
Znovu obnovím vlákno ať zbytečně nezakládám nové. Zajímá mě ta kódovací propojka, kterou to vypadá, že většina lidí snad ani nemá (včetně mě).
Nevíte někdo, jak velký vliv má na chod motoru? Popřípadě zdali tam je nějak potřeba pokud se vozí K&N filtr, ladák, Ysvod apod? Mám možnost ho docela rozumně koupit, ale zajímalo by mě, jestli to má vůbec smysl...
Já tam tu propojku dal po tom co sem na moto hodil Y-svod + K&N filtr a nechal origo koncovku. Než se dělaly ventily tak to nestřílelo, vše bylo ok v konektoru nic neupraveno ( žádná propojka) pak sem nechal udělat ventily a začalo to střílet. Ale to musím fakt vytočit 2. nebo 3. pak zavřít plyn a jak vrknu tak rána jak z děla. Když jedu normální jízdu žádný vytáčení nad 5 tis, podřazuju s meziplynem napohodičku tak klidně 500km neuslyšíš ani ránu. Sem tam jen takový "odprdnutí" ale to kolikrát ani není slyšet. Pak sem našel tenhle obrázek a řekl si že zkusím propojit. Propojeno vodorovně "stage3" a bez výsledku, když chci střílí,když ne tak ani rána. Ještě zkusím udělat synchro klapek když nepomůže tak na to prdím... ať si to sem tam křápne!
Upravil ALF-gs dne 10.05.2012 18:35