sanko napsal:
Ked budeš jazdiť viac to mravenčenie prejde, vobec to nerieš. Ja som mal problemy s nohou, prešlo to.
Inak na týchto vyhladených motorkách človek ako keby necítil kedy sa ten motor
cíti dobre. Ladený výfuk mi aj preto vyhovuje.
Pokud ho podtočíš tak je hodně cítit, že se mu to nelíbí, naopak při zrychlování je poznat, kde má motor největší sílu. jinak nevím co myslíš tím necítil, podle mě je to poznat velice dobře.
No já mám najeto asi prvních 300, motka mě moc baví, ruce zatím nebrnějí. S čím mám trochu problém je na můj vkus ucukanej plyn, na tu dvojku je to dost citlivý, ale to se snad ježděním vychytá. Zítra jedu Praha - Lipno a z5 s přítelkyní. Tak uvidíme , snad nebude moc kňourat :c). Já si objednal zvýšené plexi od Touratechu, když jsem tam přišel, tak mi řekli, že je to blbost, že si mam koupit Desierto, jako pan Liška, kterýmu ho tam právě montovali. Ale zatím nemám tolik peněz a zdá se mi to za kus plastu dost předražený.
Záležíš kolik měříš, já mám 195 a sem zvědavej jestli by mě Desierto pomohlo, budu muset zkusit. Ale při mý vejšce mi jde největší nápor větru do hrudníku, takže mi to nijak necuká z helmou a zvyknul sem si. Jinak pokud máš zvýšený sedlo, tak počítej s tím, že nadávat bude, má tvrdý bočnice a po chvilce začne tlačit. (Alespoň podle snímače mé drahé polovičky )
Já sem jel 4km na R1 2011 a docela rád sem to odstavil sice koní jak moje motorka i s fokem dohromady, ale zápěstí out prý je to zvyk takže když je to zvyk, musí jít o zvyk na všem
Jsem zapoměl napsat že mám gelové sedlo a zadek mám jak v bavlnce .
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Já měřím 175, sedlo mám snížené, přítelkyně už remcala, když jsme jeli dnes po městě, ale musela mít na zádech těžký baťoh, tak to bude snad tím. A taky se samozřejmě víc bojí, než když jsme jezdili na skůtru, ale to jí snad přejde.
sanko napsal:
Ked budeš jazdiť viac to mravenčenie prejde, vobec to nerieš. Ja som mal problemy s nohou, prešlo to.
Inak na týchto vyhladených motorkách človek ako keby necítil kedy sa ten motor
cíti dobre. Ladený výfuk mi aj preto vyhovuje.
Pokud ho podtočíš tak je hodně cítit, že se mu to nelíbí, naopak při zrychlování je poznat, kde má motor největší sílu. jinak nevím co myslíš tím necítil, podle mě je to poznat velice dobře.
+1
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Badu napsal:
No já mám najeto asi prvních 300, motka mě moc baví, ruce zatím nebrnějí. S čím mám trochu problém je na můj vkus ucukanej plyn, na tu dvojku je to dost citlivý, ale to se snad ježděním vychytá. Zítra jedu Praha - Lipno a z5 s přítelkyní. Tak uvidíme , snad nebude moc kňourat :c). Já si objednal zvýšené plexi od Touratechu, když jsem tam přišel, tak mi řekli, že je to blbost, že si mam koupit Desierto, jako pan Liška, kterýmu ho tam právě montovali. Ale zatím nemám tolik peněz a zdá se mi to za kus plastu dost předražený.
jenomze Desierto ti omezi castecne vyhled...
taky proto mam to Touratesi (plexi)
uz 120 tisic km porad to samy a naprosto ok.
mam 175 cm
Upravil hicks dne 20.04.2012 23:35
17 cm
Badu napsal:
Já měřím 175, sedlo mám snížené, přítelkyně už remcala, když jsme jeli dnes po městě, ale musela mít na zádech těžký baťoh, tak to bude snad tím. A taky se samozřejmě víc bojí, než když jsme jezdili na skůtru, ale to jí snad přejde.
hele aby spolujezdce tlacil na osmikile zadek... na to uz musi byt trochu ufnukana.
kdyz ji koupis topcase s operkou, bude to imho podstatny vylepseni...
17 cm
Badu napsal:
Zvykne si, akorát si bude muset vytlačit mozol na určitých partiích . Jinak těžko říct, ale s tvojí výškou by zvýšený plexi mohlo stačit. Někdo ho tady určitě má tak by jste se mohli nějak domluvit na vyzkoušení, když se ti nechce dávat třináct litrů za Desierto (což chápu) a mohlo by fungovat i levnější varianta. Já bohužel na výběr moc nemám..
EDIT: Zrovna jsem si všiml co psal hicks, takže jsem měl pravdu, že by ti stačilo jen to zvýšený .
Upravil Paul dne 20.04.2012 23:39
no vidíte, tak to vypadá, že bych mohl se svojí vejškou a sníženým sedlem bejt ok s tím zvýšeným plexi od TT a taky se mi líbí, objednal jsem kouřové. No uvidí se jak moc je ufňukaná, ale esi bude moc, tak příště bude doma :cD, ale je fakt že na zadek si zatím nestěžovala, to jsme zatím jeli moc krátce. Stěžovala si na vykloněnou hlavu, když se mě křečovitě držela. A ten top box s opěrkou určitě pomůže i pro pocit bezpečí, že z toho neodletí
S top casem to bude v pohodě, taky se mě ze začáku křečovitě držela protože, byla zvyklá na topcase na předešlý motorce. Kouřový se mi líbí to klasický jak je na výročkách, ale to vyšší už ne, ale to už je věc vkusu .
no snad jí to přejde, když jsme jezdili spolu poprvé ještě na skůtru, tak se mě držela tak křečovitě, že jsem nemohl dýchat :cD. Viděl jsem jednu vytuněnou žluťku se zvýšeným kouřovým plexi od TT a dost se mi to líbilo, tak snad to bude ok. To nízký kouřový vypadá pěkně, ale moc nechrání....
:c). Mimochodem, nemáte někdo na motorce rozšíření brzdového pedálu od TT? Docela se mi zdá ten pedál malej a příde mi, že kdyby tam bylo to rozšíření že by to bylo lepší, jistější. Když jsem se na to v TT ptal, tak mi řekli, že je to k ničemu.
zitra snad porovnam svou masinu s milankovou a uvidim zda je problem ve me nebo v masine stim brnenim , jinak ja se radeji na vsechno zeptam, na velke masine mam odjeto 2500km do te doby sem jezdil na jawe 350 sice upravene, ale 20kw se neda porovnavat s 62kw a taky 4 stupne s 6 stupnema
schrek napsal:
jinak dotaz jak dlouho asi vydrzi retezovka cca , vim ze je to ruzny, ale nejakej prumer
Na 8kile zatím nevím ale u dakara jsem měnil po 15 000 ale ještě by tam zdřejmě vydržela nějakej tisíc ale já raděj měním ,,o dva dny dřív než o hodinu později"