ty si me rozesmal mam tam vsechno krom toho dojezdu - mam tam ukazatel zarazene rychlosti, teplotu motoru, stav paliva, prumerna spotrebu, prumernou rychlost, momentalni spotrebu, venkovni teplotu, pak standartne pocitadlo km, dalsi dve pocitadla km po stisknuti spodniho gumovyho tlacitka, stopky po stisknuti horniho gumovyho tlacitka, hodiny, pak by se melo ukazat pocitadlo km kdyz zacnu jet na rezervu, ale dojezdovou vzdalenost bez dosazeni rezvy tam nemam
Schrek: podle mě to oboje mícháš dohromady. Když natankuješ tak ti to ukazuje víc jak několik kilometrů (většinou kolem 170km) a asi v půlce nádrže to začne ukazovat reálnej dojezd.
Si stáhni CZ manuál, tam to máš popsaný co ty jednotlivé symboly znamenají.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
jezovy to sem prave precetl a tam je napsany jen tohle:
Ujeté kilometry po dosažení rezervního množství s palubním počítačem ZV Po dosažení rezervního množství paliva se zobrazují kilometry ujeté od tohoto okamžiku. Toto počitadlo kilometrů se vynuluje, pokud je celkové plnicí množství po natankování
větší než rezervní množství.
Takze to neni dojezd na palivo ale ujete km od dosazeni rezervy, ale dneska jsem hledel na PC u Milanka a pochybuju ze mel rezervu nesvitila kontrolka rezervy a mel tam ten symbol s pumpou a tu toho 160km.
já tam mám 170 ...... já myslím že se to tu už řešilo. Prostě to ukazuje na pitchu, ale predpokládám že nejseš tak blbej, abys nevěděl kolik najedeš na nádrž + - . A když začne svítit voko, tak natankuj a nestane se ti že někde zůstaneš stát.......
Já to neřeším, já jezdím.
Pozor v tom manuálu je to blbě napsaný (možná vlivem překladu) nebo to po nějaké době v softu změnili, každopádně mi to ukazuje zbývající kilometry celkově a ne počet ujetých od načnutí rezervy jak udává manuál.
kim napsal:
Pozor v tom manuálu je to blbě napsaný (možná vlivem překladu) nebo to po nějaké době v softu změnili, každopádně mi to ukazuje zbývající kilometry celkově a ne počet ujetých od načnutí rezervy jak udává manuál.
Mně to ukazuje kolik km jsem najel na rezervu.
kim napsal:
Mně to ukazuje kolik km jsem najel na rezervu.
Kterej máš rok a měsíc výroby? Možná to tak u některých teda fakt bude podle manu.
Dneska jsem to mohl ověřit na své moto 1. registrace 3.2009, po natankování plné mi to opravdu taky dost dlouho ukazuje dojezd 170km, okolo 60ti km dojezdu začne svítit hladové oko a dojezd mi šel až někam okolo 30km kdy jsem dotankoval, víc k tomu říct nemůžu.... jinak z mílí do km jsem si nechal přepnout od Martyho a ukazuje mi to vše jak má Km a litry
takze me z toho vypliva ze nekdy v pulce roku 2010 to zmenili, jelikoz milanek ma myslim 05 2010 a ma dojezd porad a ja mam 11 2010 a uz mam pocet km na rezervu
Badu napsal:
Dneska jsem to mohl ověřit na své moto 1. registrace 3.2009, po natankování plné mi to opravdu taky dost dlouho ukazuje dojezd 170km, okolo 60ti km dojezdu začne svítit hladové oko a dojezd mi šel až někam okolo 30km kdy jsem dotankoval, víc k tomu říct nemůžu.... jinak z mílí do km jsem si nechal přepnout od Martyho a ukazuje mi to vše jak má Km a litry
přesně tak mi to taky funguje a mám přibližně stejnou dobu výroby.jen nevím ještě při kolika km dojezdu to už chcípne (prázdná nádrž) už se to někomu stalo,nebo se někdo dobrovolně hlásí a zkusí to?
No myslim, Hicks uz tlacil nespocetnekrat... Ale dost toho slo na vrub problemum prvnich modelu pred svolavackou. Ale nejakou cerstvejsi zkusenost ma tusim taky.
Maiali nel Fango!
Od modelového roku 2011 je to změněno a po naběhnuti rezervy napočítává km ujeté na rezervu ... taky to tak mám, obecně bych na ni nenajížděl víc než 70-80km, pak bude sucho :-)
/Flare