když budeš jezdit jenom silnici tak proč né ale jestli sjedeš na polní cestu tak nevím jak dlouho ti to vydrží, kdyby se tam dostal kámen tak je potom, osobně bych do toho nešel
NEmám to potvrzené (zavolám do BMW v pondělí), ale slyšel jsem, že ta úprava na řemen není o moc dražší než když se mění řetězovka. Terén nejezdím a ulehčilo by mi to práci s mazáním řetězu což nemám rád, protože mi to moc nejde a motorka je zadělaná
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
MMirek> jenom podle toho, kolik stoji ofiko origo nahradni dily, bych rekl, ze ta uprava rozhodne draha bude
kup primo scarvera, je to super motorka
btw ja budu vyhledove menit scarvera za 650 gs nebo dakara
D-A-G-R -> už ne, bylo to chvilkové zatemnění mysli, ale vyřešilo se všechno, takže zůstává doma
Peacemaker -> taky jsem si to myslel, ale uvidím v úterý, to jezdím jen ČR tak zavolám do Brna a pak dám info. Scarver se mi hnusil, ale pak jsem ho viděl naživo a celkem u mě zabodoval..
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
Mám otázku kolem vlnění motoky, když jedu do mírné zatáčky nad 130km/h tak se motoka začne lechce vlnit, ale když zpomalím na 110km/h tak už to nedělá, bylo mi řečeno, že je to rámem (je slabý), ale mám z toho nepříjemný pocit, tak se vás chci zeptat, jestli vám to dělá taky? a jestli ne, čím by to mohlo být?
Hodně jsem to zpozoroval tady v tomhle úseku https://maps.goog...2&z=15
Heled ohledne toho vlnění, mam teď stejný problém... ale dříve jsem je neměl.. myslím si spíše, že to bude mírně odrbanejma kolama... jezdíš přeci jenom furt rovne a tím pádem hranky zustavaj... Stejne to měl i kolega z práce na Transalpu vyměnil kola a bylo to ok...
Vzadu mám anakee 1 ve předu 2, tak možná je už stará, geometrie je v pořádku, ale to by dělalo i při nižších rychlostech? A tlumič, jak poznám, že je v pořádku?
Uf tak to je super,hned mě napadaly nejhorší scénaře, potřeboval jsem se rychle přemístit, tak jsem tomu trochu dal a najednou tohle, trochu jsem se lekl, jinak gumy budu řešit určitě v nejbližší době, budu dávat hrubší, mimo silnice, ještě když je mokro, tak moc padám už mě to nebaví zvedat
Dík za objasnění problému, olej zkontroluju
Upravil DAGR dne 17.06.2012 21:11
Jak říkám mám ten stejný problem... ihned jsme to pak doma postavil na stojan a zkoušel zdali neni někde vule, třeba v kyvce, nebo ložiskách, a nic... tak jsme s ezminil v praci, a problem vyřešen :-D
jak říká hacker je to na 90% gumama, dělá mi to to samý nechal jsem to vyvážit a zlepšilo se to neznatelně, ale gumy respektive předek už má odsloužíno takýe vsázim na pneu...
In pivo veritas!
Zrovna dneska, když jsem jel dlouhou táhlou zatáčku, tak jsem si na tohle vlákno zpoměl a sledoval jsem chování motorky a fakt to jede jak střela a to mám přezuto od jara, takže lze říct, že nový gumy.