Koupil jsem Reise Know-how odtud: http://www.kiwick... Mají skladem, případně objednají. Zavolej tam. Jsou asi za 260 korun jedna. Mají Gruzii zvlášť a pak celý Kavkaz
Chystám se také do Gruzie a možná i Arménie, jedu tam i zpět spodem přes Turecko, zpátky jsem chtěl jet vrchem, ale vzhledem k situaci na UA jsem to skrečoval.
Termín mám 1.8 - 17.8.2014. Jedu sám na KTM. Tak kdyby se někdo pohyboval v tomto rozmezí někde v Rumunsku, Bulharsku, Turecku či Gruzii, můžeme se někde scuknout a dát pokec...
KTM 1190 Adventure R
shimanski napsal:
Chystám se také do Gruzie a možná i Arménie, jedu tam i zpět spodem přes Turecko, zpátky jsem chtěl jet vrchem, ale vzhledem k situaci na UA jsem to skrečoval.
Termín mám 1.8 - 17.8.2014. Jedu sám na KTM. Tak kdyby se někdo pohyboval v tomto rozmezí někde v Rumunsku, Bulharsku, Turecku či Gruzii, můžeme se někde scuknout a dát pokec...
vyrazim taky sam 1.8. sice dal ale jedu taky spodem pres turecko. Poslu ti vecer SZ
shimanski napsal:
Čus, jedeš po ose? Jak jsi n a tom se servisem, budeš dělat cestou a co máš v plánu projet krom omala a svaneti?
africatwin: jo zalíbilo se nám tam, je to nádherná země a když to klapne, chceme na pár dní do Azerbajdžánu. Jedeme zase po ose, není to hrůza, za 3 dny jsi tam
africatwin napsal:
Čus, jedeš po ose? Jak jsi n a tom se servisem, budeš dělat cestou a co máš v plánu projet krom omala a svaneti?
Ještě nevím, zda nepojedu autovlakem Praha-Košice, ale asi ne. Takže celé po ose.
Servis dělat nebudu, KTM má servis po 15tis., takže jen nejnutnější údržba a (doufám že ne) případné opravy. Pneu ještě řeším, ale nechce se mi tahat nic sebou, chci jet co nejvíce nalehko, takže zkusím asi Karoo 3, snad to dají tam i zpět... Plán cesty nemám, budu řešit těsně před odjezdem, ale jen hrubý návrh. Kam dojedu, dojedu, co uvidím, uvidím.. Je možné, že cestou bude vše jinak...
KTM 1190 Adventure R
3X napsal:
nějak se tady ztratily příspěvky ode mne a lowa
africatwin: jo zalíbilo se nám tam, je to nádherná země a když to klapne, chceme na pár dní do Azerbajdžánu. Jedeme zase po ose, není to hrůza, za 3 dny jsi tam
Tak jak jste letos dopadli, nic nevetiluješ:-( co počasí bylo lepší? Foto?
zdar..
akorat jsem se vratil po 3 nedelich z Gruzie, Armenie a Karabachu.
Velmi strucne; byt to offroad vylet.
Jeli jsme ve dvou autem s vlekem 3300km Praha - Batumi a tam jsme nechali auto a na motorkach jeli veliky okruh prez tyto zminene zeme. Vetsinou naplanovano prejezd hor po "kozich steskach".
Celkem ujeto na masinach 3500km.
Krasa Honzo, Az jsem slzu dojeti musel zatlacit kvuli vzpominkam z predlonske podobne trasy.. :-) Rozhodne se tam musim jeste vratit.
Upravil bluesbery dne 01.10.2014 17:21
taky jsem si letos dal Gruzii + Arménii. Jel jsem v tandemu s přítelkyní a ve dvou je to docela fest náročná dovolená zvlášť pokud se chce člověk podívat i na odlehlejší místa. V jednom by to bylo v pohodě. Celou dovču nám navíc blbl startér, takže né vždy jsem nastartoval klasickou cestou. Začaly týct vidle a celkově to byl pro motorku v takové zátěži docela záhul i když to z fotek tak nevypadá, protože člověk už neměl sílu fotit. Nejtěžší úsek co jsme jeli byl Ushguli-Lentheki. Ale super zkušenost Fotky tady, kdyby se chtěl někdo mrknout.
geofre napsal:
Jeli jste přes Turecko? Nebyl problém na hranicích?
nic jsme neresili. Turkove to resili za nas.
Do meho pasu napsali jedno moto. K Vojtovi napsali auto, vozejk i moto. ale meli s tim trochu problemy, protoze ocividne maji polozky v PC jen na dve veci. Treti uz resili ruzne dle hranicniho prechodu.Jednou do pasu a jednou do PC, coz na druhem prechodu pak zase nemohli najit. Zdrzeni na 30min.
Obecne ale lze rict, ze to proste jde jednoduse prejet. 2 lidi + auto, vlek a 2 motorky.
Nevim co se stalo s Liskou a spol (moto cestou necestou), ale nam to proslo .I kdyz na Touratech travel Eventu jsem s nimi mluvi a shodne tvrdili, ze to nejde. Jde to!
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Jenže tam jeli v autě 2 a motorek měli na vozíku 5,pokud vím.Z toho 3 nebyly psaný na ně a to je myslím ten problém.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Jenže tam jeli v autě 2 a motorek měli na vozíku 5,pokud vím.Z toho 3 nebyly psaný na ně a to je myslím ten problém.
ani ano, ten pocet v nasi situaci sedel.
2 lidi a dve motorky.
Nase auto, vlek i motorka take nebyli na Vojtovo jmeno.
Plne moci chteli videt jen jednou a zafungovali.
Upravil dufino dne 02.10.2014 09:45
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...