Moje zkušenost-před cca 3týdny propuštěni 2 dlouholetí zaměstnanci za rozkrádání cca 900 000Kč, do týdne pro propuštění vloupání v místě, kde nezabíraly kamery a další krádež. Proto jsem přijal rozhodnutí - zadat hlídaní a celkové zabezpečení areálu formou poptávky specializovaným firmám, současné kamery se budou měnit. Vyberu to, co se mi bude nejvíce líbit. Pokud´chceš ochránit něco cennějšího, dnes se už skutečně nedá šetřit formou lidové tvořivosti a důvěřovat řadovým zaměstnancům a všem, kdo vstupují do areálu. A bude hůř, zoufalých běžných lidí, osobních bankrotů přibývá.
taky to budu muset řešit, u nás ve vsi se začalo dost ztmavovat. Ani trochu tomu nehovím, ale dohledal jsem na netu že existují nějaký s vifi připojením a někde na serveru se můžu na ně online podívat. Nahrávají asi sedmidenní smyčku. Stačí jen připojit do sítě a hotovo, jen bych chtěl nejdřív vidět jak to nahravá ve dne a jak v noci aby se při případným problému z toho dalo něco rozpoznat.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Pozor na wifi neni nic lahsie ako kupit wifi rusicku za par € . Jednoznacne kabel.
Potom sa budes cudovat ze si vyvalil prachy za kamery a nenahralo ti nic a sklad prazdny
Nahrava to super ale samozrejme kvalitne kamery a nie kamery z Metra a inych hypermarketov.
A ak sa da kvalita vies si pozriet detailne video aj na Bahamoch.
Upravil bubak99 dne 01.05.2012 13:09