Kubrt napsal:
No je fakt,že kámoše loni sundala v Pardubicích na nadjezdu na "obchvatu",v zastavěný oblasti srna...
...jo, jo...Hickse třeba brzo v zastavěný oblasti sejme Jelen...
...snad ten jelen pak Hickse zkontroluje...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
No je fakt,že kámoše loni sundala v Pardubicích na nadjezdu na "obchvatu",v zastavěný oblasti srna...
...jo, jo...Hickse třeba brzo v zastavěný oblasti sejme Jelen...
myslis skutecnyho jelena, nebo jeho namachrovanou mikrofalickou variantu?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jejda mane.. tady nejde o to že je sundavam schválně :-) ale nevím co uděláš když ti vyskočí z vysoké trávy hned na kapotu nebo pod kolo u auta.. neudělaš nic. Za celou dobu co jezdím.. tak jsme autem sundal jneom jendoho zajíce... ale kolem našeho bydliště je toho tolik že prostě i kdyby jsi nechtěl a brzdil tak něco sundáš... a domu jezdím cirka 50-60 km H jd emi o auto.. abych nemusel furt opravovat
VojtechPolicky napsal:
Jejda mane.. tady nejde o to že je sundavam schválně :-) ale nevím co uděláš když ti vyskočí z vysoké trávy hned na kapotu nebo pod kolo u auta.. neudělaš nic. Za celou dobu co jezdím.. tak jsme autem sundal jneom jendoho zajíce... ale kolem našeho bydliště je toho tolik že prostě i kdyby jsi nechtěl a brzdil tak něco sundáš... a domu jezdím cirka 50-60 km H jd emi o auto.. abych nemusel furt opravovat
hele ja jsem se ohrazoval vuci namachrovanemu srazeni zvere. Proti opatrne jizde nemam ani ň.
My, co zname Vjetrnika dobre vime, jak na tom s chovanim ke zviratum je.
17 cm
hicks napsal:
My, co zname Vjetrnika dobre vime, jak na tom s chovanim ke zviratum je.
...jo, jo....zvířata miluji....
Nejlépe na grilu, pak pečená, nebo třeba vařená, dušená také mohu, a vlastně některá i syrová....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
VojtechPolicky napsal:
Neřekl bych to do něj... zvlaste když má tak krasnou profilovku :-D
kazdej sadista nevypada rovnou prvoplanovite jako Hannibal Lecter
17 cm
VojtechPolicky napsal:
Kurník a co že někde nejste? :-D jsou čarodky a jste u pc?
Sosal jsem 4dny skoro v kuse,už nemám sílu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
VojtechPolicky napsal:
Mnoo ono se sosat nedá všechno :-) a furt.. spíše mne mrzí že jsme si nestihl koupit pivo a kaufland mi už zavřel :-D
máš mít zásoby... seš domácí alkoholik na hovenex
Na silnici je to samozřejmě samo sebou horší, ale poslední dobou se bojim zvěře hlavně na enduru... po přečtení Woodmanova příspěvku jak srazil divočáka. Zrovna dnes jsme se byli na chvilku projet a těch zajíců a srnek je strašná spousta, myslivci by s tim měli něco dělat
jardajerman@seznam.cz
no uprimne... sance, ze ten naraz zvirete rozmasakruje nohu za hranici opravitelnosti.. bych nevidel zas az tak nerealisticky
taky proto jezdim v noci kam nevidim pomalu...
17 cm
JardaFGS napsal:
Na silnici je to samozřejmě samo sebou horší, ale poslední dobou se bojim zvěře hlavně na enduru... po přečtení Woodmanova příspěvku jak srazil divočáka. Zrovna dnes jsme se byli na chvilku projet a těch zajíců a srnek je strašná spousta, myslivci by s tim měli něco dělat
No, sice to nerad přiznávám, ale ten divočák "sundal" mě (a ani se, šmejd jeden, nepřišel podívat, jestli žiju)
Nějak smysl tohoto tématu nechápu. Bydlím u lesa, každý den přejíždím zóny, kde migruje zvěř a podle toho jezdím. Co s tím chcete udělat- vystřílet všechnu zvěř? Mě třeba letos spíš ohrozila panička v autě, která v družné diskuzi neuznávala přednost vozidla přijíždějícího z prava a jeden totální ****, který mi projel bez snížení rychlosti před nosem přes stopku, bez ohlédnutí. V obou případech jsem přežil jen díky tomu, že nikdy nevěřím, že mám podle pravidel, která mají někteří v p..i, přednost. Tady bych vraždil. Ta zvěř za to nemůže, lidé ano a tak to beru. Taky mám na svědomí srnce a zajíce ale snažím se jezdit tak, aby mi i třeba na účtě nepřibyl člověk, nedejbože dítě, které nečekaně vyleze z křoví.