Jel jste někdo do Maroka na motorce která je na leasing? Jde mi o to, že v ORV (malý techničák) je v té hlavní kolonce Provozovatel vozidla uvedené moje jméno i adresa. Pod tim je ale ještě jedna malá kolonka: Provozovatel je vlastníkem vozidla - NE. Tak jenom aby to nedělalo nějakou neplechu na celnici. Myslim si že ne, ale radši to zjišťuju.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Třeba na UA je v případě,že máš moto na firmu,potřeba prohlášení vlastníka vozidla,ikdyž jsi to ty sám.Tak bych si něco radši sepsal pro jistotu být tebou.Nevím,jestli to nemusí být notářsky ověřený
Upravil Mr GS dne 17.04.2013 14:51
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No to je právě ten rozdíl, na firmu to neni, ale je to na leasing, což znamená že jsem provozovatelem vozidla, ale vlastníkem je leasingová společnost, dokud leasing neni úplně splacený.
Jinak tam je napsaný moje jméno, i moje adresa
falcons přiložený následující obrázek:
[112.08Kb]
Upravil falcons dne 17.04.2013 15:03
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
No,to já chápu,ale právě,že nejsi ten vlastník,tak bys teoreticky mohl potřebovat to prohlášení,akorát že takhle to možná bude potřeba přímo od tý leasingovky.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jel jste někdo do Maroka na motorce která je na leasing? Jde mi o to, že v ORV (malý techničák) je v té hlavní kolonce Provozovatel vozidla uvedené moje jméno i adresa. Pod tim je ale ještě jedna malá kolonka: Provozovatel je vlastníkem vozidla - NE. Tak jenom aby to nedělalo nějakou neplechu na celnici. Myslim si že ne, ale radši to zjišťuju.
většinou je k tomu od leasingovky papír že souhlasí s užíváním vozidla tebou, kdekoliv na světě...
všude dobře, s kávou nejlíp