mitak napsal:
Hele, já uznávám, že Schuberth je lepší, ale stojí dvakrát tolik. A opravdu nevěřím, že je dvakrát tak lepší. Navíc si myslím, že bluetooth interkom Nolan je lepší než interkom Schubert.
A navíc jsou tady i crashtesty...
Sice jsem neměl intercom Nolan, ale interkom od Schuberth je lepší než F5. A nehádám se. Osobní zkušenost. V mnou nejčastěji používané záležitosti mnohem jednodušší spárování (u F5 musím mačkat 5x tlačítko a u Schuberth 1x) a mnohem větší výdrž baterie (až 3x). Mám oba a můžu porovnávat. Funkčně stejný. Co má jeden, má i druhý. A nabíjení F5 = tragédie. Jen otázka času než se ten konektor zničí. A to na něj jdu jako na prvničku. Nicméně na enduro přilbě ho mám a nespokojenej nejsem. Ale Schuberth je v porovnání s F5 lepší. Pro mě.
Bohužel negativní zkušenost....
Na začátku prosince objednána a zaplacena přilba (až po dvou telefonatech a emailu) bylo potvrzeno, že objednávka dosla... bohuzel, ji nemaji na sklade, ale na druhe prodejne. Ceka se na vyjadreni pani, co ju ma rezervovanou, nasledne prilba putuje na prodejnu do Brna, pred Vanocama se odesila me, na zacatku ledna se ptam, kde je (jde o darek), doslo k chybe prilba byla poslana nekomu jinemu, ano pred Vanocama mi byla nabidnuta jina barevna varianta, odpoved byla odemne ze sice nejsem nadsena ale ano, zda by mohlo jit o jinou, odpoved zadna, ted v lednu pisu co je s moji prilbou... prilba jim dojde na prelomu unora/brezna, nebo nabidnuta jina prilba v uplne jine velikosti a dalsi prilba v uplne jine kategorii, neakceptuji. Pred tydnem jsem posilala email o stornu na oba jejich emaily...odpoved zadna... Takze bez penez a bez prilby....
Jo jo
Chystám se na jaře koupit N90 nebo N104 pro přítelkyni, ale jedině osobním odběrem v brně....pěkně vyskoušet a z ručky do ručky.
Už jsem tam kdysi objednával pinlock do N102 a moc to neklaplo.
Takže za mě je na místě při obchodování s nimi obezřetnost.
Pája
Také negativní zkušenost.Dlouhá dodací lhůta,neochota něco řešit.Dokonce i prodejci příslušenství v Č.Budějovicích ukončili prodej přileb NOLAN pro velmi špatnou komunikaci.
Das ist BMW
kim napsal:
Všechno kde se objevuje slovo Nolan stojí za vyliž p...
Ale notáááák. Já i manželka máme N103ku a jsme spokojení. Stejně tak s oficiálním dovozcem Moto Cup Brno.
Mohu potvrdit,s fa Moto Cup Brno mám také jen ty nejlepší zkušenosti.Jsou sice spíše velkoobchod,ale když se někdo zastaví osobně,tak ho rádi obslouží.Navíc majitel firmy je majitelem několika motorek BMW a je s ním dobrá řeč.Já koupil N 104 a přítelkyně N 90.
Na nolanshop.cz bych si dal právě velký pozor,protože jsem právě z Moto Cupu na ně slyšel hodně negativ!!!!!!
Upravil grog dne 12.01.2013 21:43
BMW R 1100GS vzor kačer
Já právě nikdy neměla problémy s motoobchodama, když jsem zaplatila předem, že by se něco ,,pokašlalo'', proto jsem naivně doufala, že i v tomto případě bude vše ok...
Jo jo
Chystám se na jaře koupit N90 nebo N104 pro přítelkyni, ale jedině osobním odběrem v brně....pěkně vyskoušet a z ručky do ručky.
Už jsem tam kdysi objednával pinlock do N102 a moc to neklaplo.
Takže za mě je na místě při obchodování s nimi obezřetnost.
Já si tu přilbu právě vyzkoušela před dovolenou, ale jaksi nebyli penízky, takže bylo dohodnuto s polovičkou, že to bude Vánoční dárek. Jiné přilby mi bohužel neseděli tajak N104 a Shuberta C3, co má polovička, na moje poměry byla cenově nedostupná...
Nejlepší ale je, že na motorkari.cz je podobná diskuze jako tady a tam se majitel Nolan-shopu na všechny negativní odpovědi hoooodně ohrazuje, že to není pravda a dělá vše proto, aby se tyto případy neobjevovali. Momentálně mi ani nebere telefon, je údajně na dovolené v zahraničí... Ale už máme s polovičkou plán... během dvou týdnu to jedeme řešit osobně, bez předchozího upozornění, tak jsem opravdu zvědavá, jak to dopadne...