Před pár lety jsem v jednom baru v hotelu kde jsme spali na Intermotu kecal s angličanem, co žije v HongKongu. Byl to majitel a zakladatel Pacsafe. Říkal mi o novém produktu, který má obrovský úspěch v HK - pytlíku na helmu s vodotěsnou membránou, kovovou sítí a lankem se zámkem. Prý tam mládež má skvělou zábavu, když si lidi nechávají helmu přidělanou ke skůtru nebo motorce, tak jdou a do helmy někdo z nich nachčije a pak čekají a dívají se co se stane když si to majitel chce strčit na hlavu..
Tak to je důvod proč nepromokavý pytlík..
Touratech to prodává za 1600, možná se to někde dá sehnat levněji, každopádně to je k dispozici ihned, máme to taky skladem.
[quote]TomasTT napsal:
Před pár lety jsem v jednom baru v hotelu kde jsme spali na Intermotu kecal s angličanem, co žije v HongKongu. Byl to majitel a zakladatel Pacsafe. Říkal mi o novém produktu, který má obrovský úspěch v HK - pytlíku na helmu s vodotěsnou membránou, kovovou sítí a lankem se zámkem. Prý tam mládež má skvělou zábavu, když si lidi nechávají helmu přidělanou ke skůtru nebo motorce, tak jdou a do helmy někdo z nich nachčije a pak čekají a dívají se co se stane když si to majitel chce strčit na hlavu..Tak to je důvod proč nepromokavý pytlík..
Touratech to prodává za 1600, možná se to někde dá sehnat levněji, každopádně to je k dispozici ihned, máme to taky skladem.
To je hnus jen pri te predstave
Upravil milanosor dne 15.05.2012 11:52
I pád na hubu je pohyb kupředu
sloon: ani ne, ani na webu výrobce není větší.. Pak se to dá řešit normální nepromokavou taškou obalenou tou sítí Pacsafe třeba střední velikosti.
milanosor: nechtěl jsem tomu věřit ale on tvrdil že to je šílený. Pochopitelně že to není jen chcaní ale i vylitý pití, kečup apod. Prostě hnus.. Zábava...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Sorry, pozdě. Přijel pán před asi 20 minutama a odvezl si to. Četl to tady na fóru, takže pokud to čte, prosím o zjištění pokud má přístup k F800GS. Nevím jakou má motorku..
Nám to zase přijde až příští týden, nicméně to lanko je docela dlouhý, proč by tam nemělo jít?
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
milanosor napsal:
[quote]TomasTT napsal:
Před pár lety jsem v jednom baru v hotelu kde jsme spali na Intermotu kecal s angličanem, co žije v HongKongu. Byl to majitel a zakladatel Pacsafe. Říkal mi o novém produktu, který má obrovský úspěch v HK - pytlíku na helmu s vodotěsnou membránou, kovovou sítí a lankem se zámkem. Prý tam mládež má skvělou zábavu, když si lidi nechávají helmu přidělanou ke skůtru nebo motorce, tak jdou a do helmy někdo z nich nachčije a pak čekají a dívají se co se stane když si to majitel chce strčit na hlavu..Tak to je důvod proč nepromokavý pytlík..
To je hnus jen pri te predstave
Myslíš jako hnus při té představě že by jsi to měl koupit u TT????
Myslíš jako hnus při té představě že by jsi to měl koupit u TT????[/quote]
Vlastimile, v Tobě toho hnusu musí být fakt hodně. Ale děláš dobře, že to ventiluješ tady, chlapi to vydrží (je to lepší než doma mlátit ženu, nebo psa).
Myslíš jako hnus při té představě že by jsi to měl koupit u TT????[/quote]
Vlastimile, v Tobě toho hnusu musí být fakt hodně. Ale děláš dobře, že to ventiluješ tady, chlapi to vydrží (je to lepší než doma mlátit ženu, nebo psa).[/quote]
Myslim, ze jsme se tady snad dobre pochopili. Hnus o tom obsahu prilby pred pouzitim ! Nachca... nebo jine dobroty v helme
I pád na hubu je pohyb kupředu