chstepan napsal:
... ač (jak říkáte) 1150 táhně pěkně odspodu, tak mám pocit, že nejpříjemnější jsou otáčky mezi 3 až 4 tis. Pokud mám pod 3 tak se mě to zdá trochu podtočený a ucukaný a nad 4 jsou zas cítit víc vibrace ... né že by to nešlo, ale mezi 3- 4 je to pro mě ideál ... navíc při 6 kvaltu (E) a cca 3000 ot jedu krásných cca 100 km/h ...
chstepan napsal:
... ač (jak říkáte) 1150 táhně pěkně odspodu, tak mám pocit, že nejpříjemnější jsou otáčky mezi 3 až 4 tis. Pokud mám pod 3 tak se mě to zdá trochu podtočený a ucukaný a nad 4 jsou zas cítit víc vibrace ... né že by to nešlo, ale mezi 3- 4 je to pro mě ideál ... navíc při 6 kvaltu (E) a cca 3000 ot jedu krásných cca 100 km/h ...
citím to stejně
Takhle to je hodne prijemny, ale jde spis o to, ze GS umi jet i od 2000ot. Varan, Vstrom si v takovych otackach vubec nevedi rady.
.... tak jsem dal poprvé něco málo přes 500 km na jeden zátah ... a dá se to :-))
zadek celkem v poho, jen mě trochu bolely záda resp. hrb :-)) ... asi jak se pořád musím držet řidítek s doširoka otevřenou náručí :-)) ... taky jsem zjistil, že to slušně upaluje a chvilkově mezi 5 a 6tis. otáčkami mě to celkem pumpuje adrenalin :-))) ... na blinkry jsem si už zvykl, akorát mám asi malý pracky, protože zapnout pravý blinkr nebo vypnout znamená, že musím pohnout dlaní na plynu, abych tam palcem vůbec dosáhl ... takže si občas neúmyslně přidám nebo uberu plyn :-)) ... jinak jízda super, pazvuky slyším a celkem ignoruju ... převodovka resp. řazení je sice hlasitější, ale přesné (jak když nabíjím kulovnici :-) ... jo a při pomalém "citlivějším" rozjezdu na jedničku je celkem "zajímavý" zvuk od kardanu či co ... něco jak kdybych zapoměl dole stojánek :-)) ... při "ostřejším" rozjezdu to nedělá .. nebo to alespoň neslyším :-)) ... tak už se těším na rakousko :-)) ...
vlk napsal:
chstepan - vidis? a to ja mam zas naopak, ked si sadnem na nieco japonskeho alebo kultivovanejsieho tak si hovorim: kua kde je ta motorka? nepocujem motor, prevodovku, kvalty..... kde je ten pocit jazdenia na niecom co viem ze mam pod sebou
mám to taky tak , jak si sednu na něco jinýho ( stačil i 1200GSA ), tak si říkám, kde je motor, nic necejtím ...
chstepan napsal:
jo a při pomalém "citlivějším" rozjezdu na jedničku je celkem "zajímavý" zvuk od kardanu či co ... něco jak kdybych zapoměl dole stojánek :-)) ... při "ostřejším" rozjezdu to nedělá .. nebo to alespoň neslyším :-)) ... tak už se těším na rakousko :-)) ...
neslyšíš náhodou aktivaci ABS? je to takovej divnej zvuk, při kterým ti přestanou blikat kontrolky ABS. Aktivace se děje při rozjezdu, jakmile se dosáhne 5km/h
Upravil stepan dne 03.07.2012 10:42
Ten zvuk při rozjezdu dělá "diagnostika" ABS. Já od kardanu nic při rozjezdu neslyším a takový ty kecy prdy že jdou cítit rázy od kardanu, cukání a kdesi cosi. Nic necítím jezdím, měním pravidelně olej (motor, převodovka, rozvodovka) a jednou za "periodu" vyměním ložiska. Cenově proti měnění řetězovky o kterou se musí člověk furt starat náklady minimální! Co jsem dal na báwo y svod s KN a Remus revolution, tak si každou jízdu užívám a pořád si říkám že mám tu nejlepší motorku a nikdy bych už neměnil.Asi tak!!!
EDIT:
Jo jo aktivace se děje jen při prvním rozjedzu kolem rychlosti cca 5km/hod. Stačí nastartovat a někdy když tlačím moto ze dvora na ulicu a jedu rychleji tak mi ABS taky "zachrochtá" nic neobvyklího.
Upravil ALF-gs dne 03.07.2012 10:50
... to já kardan na 100% cejtím ... při 5 a 6 stupni při ubrání a přidání plynu, takový to klasický "ťuknutí" ... ale to mě nijak netrápí ani nerozčiluje :-))
Ps.. to čidlo na aktivaci ABS je asi na předním kole co ?
protože když protočím na centrálním stojánku zadní kolo, tak to neaktivuje ..
Upravil chstepan dne 03.07.2012 10:55
já jsem byl z báwa po koupi zklamanejnikdy před koupí sem natom nejel,oto větší bylo moje zklamaní,doslova kladivo na dvou kolechpřed tím jsem měl jamahu xjr 1300 sp,to byl jiný koncert,nicméně začal sem se stímto hrubým odlitkem zbližovat a přednosti tohoto stroje sem našel celkem rychle a začalo se mi to líbit,mám ho 5 let a najel sem stím 91 tkm cestou necestoudnes vím,že není lepčího stroje pro mě,je to nezmar k neutahání
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz