ja mam tu GIVI uplne super bez turbulencií, aj prilbu mám relatívne čistu od mušiek, ked cez štít sa už nedá vidiet a mám 186. Ja som to už kupil spolu stým a az som sa divil ako idem ked som pozrel na tacho. Ani v tepmpe 130 -140 nemusím hladat polohu kde mi nemyká hlavu.
Ani na jednej moto čo som doteraz mal to nebolo tak v pohode.
Len v ostrejšom teréne je nevýhoda že moze buchnut do nosa.
Já po prvních 1000km vyměnil příšerný orig.za TT. Do stovky docela dobrý, pak turbolence. Takže teď DESIERTO a konečně spokojenost...
Mikes
Nově s KTM... :-)
KUKY napsal:
mám asi měsíc výsuvné od W a maximální spokojenost. Je ale fakt, že se trochu klepe ten horní díl.Dá se na to zvyknout a vyváží to komfort při jízdě.
hod sem foto pls... klepani bych prezil, ale nevim, jestli ten vzhled...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
KUKY napsal:
mám asi měsíc výsuvné od W a maximální spokojenost. Je ale fakt, že se trochu klepe ten horní díl.Dá se na to zvyknout a vyváží to komfort při jízdě.
Ten asi ne, pamatuju si, jak jsme na nej pred lety koukali, jestli je to porad totez, a ze se ti ukrutne nelibilo....
Maiali nel Fango!
KUKY napsal:
Ten asi ne, pamatuju si, jak jsme na nej pred lety koukali, jestli je to porad totez, a ze se ti ukrutne nelibilo....
mam taky takovej pocit...
17 cm
KUKY napsal:
mam taky takovej pocit...
Mno nemyslím že je nějak škaredý to W,řek bych že je vzhlednější než desierto ,ale to je na vkusu každého. nejlíp mi vzhledově vychází to TT čiré
kim napsal:
Mno nemyslím že je nějak škaredý to W,řek bych že je vzhlednější než desierto ,ale to je na vkusu každého. nejlíp mi vzhledově vychází to TT čiré
+ origo BMW adventurni
17 cm
uf.. ou.. :/
17 cm
schrek napsal:
me nejde o zvhled ale hlavne o funkci
netvrdil jsi jeste nedavno, ze se svyho cervenyho vyrocniho sedla nevzdas ani za nic?
17 cm
jo to sem jeste nevedel ze mi po 300km bude tvrdnout prdel, jinak cervenyho se nevzdam to bude porad i presity cerveny , jinak co rikate na tohle http://www.ebay.d...9359670445
Upravil schrek dne 11.05.2012 20:34
schrek napsal:
jo to sem jeste nevedel ze mi po 300km bude tvrdnout prdel, jinak cervenyho se nevzdam to bude porad i presity cerveny , jinak co rikate na tohle http://www.ebay.d...9359670445
No barevně jak od komediantů,ale sedět se na tom může dobře
barvu si prave volis jak to chces ty....cerny jak tam taky vyjde na 269€ a vypada podle me hezky. pak tam davaji gel vlozky za priplatek.
Aktualne 1250 GSA HP
od veci : preco je gel na******? prave si ho chcem dat usiť v Budapesti.
k veci : Givi je funkčné , aj vzhladovo v norme , už ked rozmýšlaš nad tou lopatou.
Už to tady několikrát psal Tomas TT, že většina světových výrobců odpouští od užívání gelů do sedel, protože se zjistilo, že dlouhodobej dopad na zdraví (hlavně oblast krční páteře) je kvůli přenášení mikrovibrací od motorky několikanásobně horší než u sedel z pěny.
Jinak k plexi: Jediný co se mi jakž takž líbí je origo BMW a potom Desierto od TT, ostatní jsou takový neforemný lopaty. Ale to už je věc vkusu.
Navic gel senatvaruje zpusobem ze se vytlaci nekam.jinam a nestlaci se tudiz se sedlo bouli. Nejlepsi je pametova pena.
Jinak lopaty to muzou byt alespon nefouka pak nikudma. Asi po statnicich sednu na masimu a vsechny vas navstivym a juknu nazivo. Poslete info co mate kde bydlite at si muzu udelat seznam a harmonogram