mam 2x alpiny supertechy, 2x infinity, alpiny tech 10 a stary obyc uvexy. techy 10 jsem mel jednou na rallye, na "normalni" jezdeni bych si je nikdy nevzal. s uvexama tedka drtim provoz v praze se scarverem. supertechy mam na silnicni motorky, jezdil jsem s nima tusim i z nouze na enduru - i kdyz jsou pohodlny, tak na infinity proste nemaj. ty prvni mam snad uz minimalne pet let, do foroty jsem nedavno koupil druhy, ale ty stary jeste nechci odlozit. skvela nepromokava chranici cestovni bota. nemam proc hledat jinou.
to Alda: nenech se ukecávat, Ty je budeš nosit....
Jinak všechny adventure kahoty dáš přes boty....vozit je do bot je nesmysl...Gore-Tex musí jít přes botu, aby to fungovalo.
Na touring bych volil boty typu Santiago, Infinity nebo TransOpen GTX, lépe se v nich chodí než v přeskáčích i když soft, typu Sidi Adventure...na druhou stranu mám i silniční Oxtary (TCX) a taky se v nich dá pohodlně chodit
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Alda: nenech se ukecávat, Ty je budeš nosit....
Jinak všechny adventure kahoty dáš přes boty....vozit je do bot je nesmysl...Gore-Tex musí jít přes botu, aby to fungovalo.
Na touring bych volil boty typu Santiago, Infinity nebo TransOpen GTX, lépe se v nich chodí než v přeskáčích i když soft, typu Sidi Adventure...na druhou stranu mám i silniční Oxtary (TCX) a taky se v nich dá pohodlně chodit
Ja mel vzdycky jen Oxtary (a pak TCX) a prave mi taky pripadaj pohodlny, zadnej problem.
No ale vyhrajou asi ty Sidi, ale jeste se nekde mrknu na ty vychvalovany osklivy Santiaga, at neco neprosvihnu.
Chce to fakt vyzkoušet. Ale v krámě,nebo po jedný jízdě stejně moc nepoznáš. Možná to,že jsou hnusný,nebo že tě pekelně někde tlačí.
Sám víš jaký mám boty (po zkušenosti z pádu ve farmářkách bych bez pořádnejch bot nevyjel). A když jsem si je poprvé obul,tak to taky byl děs. Řadičku jsem jen tušil a chodit se v tom pořádně nedalo,ale po pár jízdách a něco nachozených metrech se všechno zlepšilo a nakonec jsem v nich zdolal bez problémů i kazatelnu v Norsku a spoustu dalších. Mimochodem kámoš to dal v AlpinstarTech 10.
Takže jsi na to opět sám...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS