Katarína si před pár dny pro BMW oholila do hola i půl hlavy Tomu se říká nasazení! http://motodenik....ertao.html dole je video z akce
Myslím, tedy mám to v pyči
i kdyby se postavila na hlavu, tak z ni stejne samec nebude
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
i kdyby se postavila na hlavu, tak z ni stejne samec nebude
Řekla bych, že po tom ani netouží Je to strašně milá, usměvavá holka a za mě holka se vším všudy, žádnej babochlap . Jen ví, co od života chce a umí za tim jít a za to má ode mě velkej
Je to strašně milá, usměvavá holka a za mě holka se vším všudy, žádnej babochlap . Jen ví, co od života chce a umí za tim jít a za to má ode mě velkej
strednevychodci a africane milujou usmevavy bily ne-muslimsky baby cestujici samotny.
17 cm
Takový kecy o tom, jak je to snadný někam jet "když má sponzory" nebo "když mu to někdo zaplatí", tak bych tomu člověku poradil, ať si to zkusí. Ať si sežene sponzory, dneska firmy nevědí co s penězma a strašně rádi dají pár set tisíc na nějakou nějakého motorkáře kamsi do tramtárie výměnou za logo na nádrži. Zkuste si to, zkuste sehnat cokoliv - motorku, vybavení, doplňky, foťáky, notebook, datový tarif na roaming nebo oblečení.. Uvidíte sami jak to je "snadný".
Ano, když by Ewan McGregor chtěl dneska vyrazit na novou výpravu s natáčením, tak asi peníze sežene ten samý den. Ale ne každý je Ewan. Jsme v kontaktu s řadou cestovatelů - i těch, kteří mají cestování jako povolání, nic jiného nedělají. A aby třeba mohli jet na další etapu, tak si vydělávají na cestě třeba jako učitelé angličtiny, učí hudbu nebo vaří v kuchyni nějaké restaurace. Tři příklady tří zahraničních cestovatelů, kteří jsou na cestě už řadu let. Mají taky sponzory ale nemají všechno zadarmo, sponzor jim nechá třeba díly na motorku za režijní cenu apod. Ale oni musí sehnat peníze na dopravu, cla (v některých zemích je dovozní clo 100%) atd. Lidi u nás jenom řeknou "to bych taky jel kdyby mi to někdo zaplatil" ale nic vám nebrání to zkusit.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Sam z vlastni zkusenosti vim, ze neco dnes sehnat se slevou (napr jen za rezii) ci zdarma k nejake akci typu expedice, zavod a pod. je orisek.
Vubec nepochybuji, ze kdyz na takovou cestu chces jet, tak to proste das, at to stoji co to stoji. je jedno zda si chlap ci zenska.
Ona ma vyhodu ze je mlada a pekna. Lepe se osloveni potencionalni sponzori timto oslovuji. Musi tam byt i trochu nadseni z jejich strany pro to, neco dat.
Sice jeste ani neodjela a uz je trochu hvezdicka, ale fandim ji. I ji trochu zavidim, ja uz na to nemam cas a asi ani odvahu vypadnout na rok a vsechno tady nechat bejt. V 25ti se to delalo lepe.
Clovek vetsinou dela jen
Upravil dufino dne 22.06.2012 11:52
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Ale ja nic takoveho nerikam... prave naopak.... vim ze sehnat penize neni nic lehkeho.. prave proto se ptam kde ty penize vzala... ze byhc tam taky zasel... protoze co si budeme povidat kde na to normalni clovek veme penize ze??? na kvalitni motorku, kvlaitni nahradni dily... atd atd.... nechapu proc do Mne musi nekdo takto obouvat.. kdyz je evidentni z meho komentare ze to myslim dobre a ne spatne.... proste jsme se jenom zeptal kde vzala ty penize ze bych se nezlobil kdyby se podelila.... nemyslel jsme to zle ba naopak.. protoze vim jak je dnes tezke sehnat tyto penize... natoz je usetrit a nebo dokonce i vydelat...
Neobouvám se konkrétně do tebe ale obecně - ona ty peníze "NEVZALA". To jsem se snažil vysvětlit. Sehnat ty firmy, udělat jim prezentace, jezdit tam na meetingy a přesvědčit je o tom projektu je normální práce. Ty peníze se "nevezmou" ale musíš sestavit nějaký marketingový plán, představit ho té které firmě, zajet tam a vysvětlit jim, co to pro ně bude mít za výhody když tě podpoří, co za to dostanou atd.
Možná jsem to blbě pochopil z toho co jsi napsal, myslel jsem že to myslíš ironicky. Já jsem tuhle anabázi se sponzory procházel dvakrát, jednou na Dakar 2008 a to bylo doslova peklo. Zahučeli jsme v tom každý asi čtvrt mega nebo i víc a jseš rád, že nemáš na krku exekutora. Je to všechno podložené smouvami a nikoho nezajímá, že se ti něco přihodilo - z nějakého důvodu nesplníš co jsi slíbil a musíš to vrátit. Že jsi za ty peníze nakoupil benzín v Maritánii ale nejede se tam - tvoje smůla, vrať to a hotovo. Čím méně peněz, tím horší smlouvy a přísnější podmínky. Není to fakt legrace. A ona má rozpočet pro začátek asi 2.5M Kč.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nesuď koho neznáš.
Jela by tak jako tak, tu cestu plánuje už nějakou dobu, měla trochu "štěstí" na lidi, ale veškerou práci na tom odvádí sama. To, že má sponzory neznamená, že si jede na výlet a jí to nic nestojí...snaží se zbavit všeho, v čem jí leží peníze, aby pokryla ty náklady, co jí sponzoři nepokryjí...
A i když tohle hodim za hlavu, je to jedna stránka věci, ne každý by měl ty koule si to dát sám, i kdyby tu možnost měl. Protože ten, kdo si dokáže uvědomit, co ta cesta obnáší, by sakra rozmýšlel...na to člověk musí mít náturu. Už jen to, že se zbalila a s báglem vyrazila sama na 9 měsíců do Asie, jen tak, o něčem svědčí. Pokud za něco zaslouží smeknout, tak minimálně za to, že si umí jít za svým snem. Jak já znám lidi, většina o tom jen kecá a čekají, co jim samo spadne do klína...
Na jednu stranu...tu hvězdičku z ní dělají média, která to taky nedělají "jen tak pro nic za nic" a pro sponzory tou hvězdičkou tak trochu být i musí - bude vidět ona, budou vidět sponzoři. Je to vždycky něco za něco
Já jí fandim, strašně ráda bych tohle podnikla taky, ale určitě ne sama, jednoduše by to pro mě byla víc "práce", než radost. Ona je sluníčko, které se sebou dokáže samo vydržet a pro které to dle mého neni "výlet", ale smysl bytí...
Jasně.. ja mam rad takove lidi a pravě je obdivuji.. když tohle podniknout, chci je t taky.. a rad byhc jel ne zrovna kolem světa alespon nekam do vzdalenejsi divočiny... ale prostě vím jak je těžké si dnes udržet práci, vydelat peníze, v životě jsme nikdy nic nedostal zadarmo, vždy jsme pro to musel něco udělat, a nebo si na to vydelat... od 15 let jsem chodil po brigádach, abych nejak vyžil... a po roce v praci jsme si trháním od huby, a jídelníčkem podobným žaláři vydělal nebo spíše našetřil na BMW F 650 GS... protože to prostě vždy byl muj sen... bohužel nemohu si vzít 14 dni v kuse dovolenou a někam jet.. bohužel v zaměstnaní tuto možnost momentálně nemám... a když už mohu nejsou peníze... TAkže vím že peníze.. to je kámen který nejde jenom tak odvalit... a jit dal.. ten kamen musíme valit všichni před sebou.... o to víc jí obdivuji... že se takhle SAMA do toho pustí... ja bych si to netroufnul... nemam ty zkušenosti..
Karlie napsal:
Už jen to, že se zbalila a s báglem vyrazila sama na 9 měsíců do Asie, jen tak, o něčem svědčí. Pokud za něco zaslouží smeknout, tak minimálně za to, že si umí jít za svým snem. Jak já znám lidi, většina o tom jen kecá a čekají, co jim samo spadne do klína...
ale jeji sen je prece uvarit dobre a VCAS sameckovi
Upravil hicks dne 22.06.2012 17:51
17 cm
hicks napsal:
To je snem každý z nás , jenže sehnat dneska "samečka" je poněkud problém. Každý živočišný druh má svůj způsob namlouvání, jen lidský mužský druh přešel na vymlouvání, zamlouvání a přemlouvání a pro takové ani slepička nezapípá
hicks napsal:
To je snem každý z nás , jenže sehnat dneska "samečka" je poněkud problém. Každý živočišný druh má svůj způsob namlouvání, jen lidský mužský druh přešel na vymlouvání, zamlouvání a přemlouvání a pro takové ani slepička nezapípá
to byla dustojna odpoved...
17 cm
Nesuď koho neznáš.
Jela by tak jako tak, tu cestu plánuje už nějakou dobu, měla trochu "štěstí" na lidi, ale veškerou práci na tom odvádí sama. To, že má sponzory neznamená, že si jede na výlet a jí to nic nestojí...snaží se zbavit všeho, v čem jí leží peníze, aby pokryla ty náklady, co jí sponzoři nepokryjí...
A i když tohle hodim za hlavu, je to jedna stránka věci, ne každý by měl ty koule si to dát sám, i kdyby tu možnost měl. Protože ten, kdo si dokáže uvědomit, co ta cesta obnáší, by sakra rozmýšlel...na to člověk musí mít náturu. Už jen to, že se zbalila a s báglem vyrazila sama na 9 měsíců do Asie, jen tak, o něčem svědčí. Pokud za něco zaslouží smeknout, tak minimálně za to, že si umí jít za svým snem. Jak já znám lidi, většina o tom jen kecá a čekají, co jim samo spadne do klína...
nic proti tobě, ale taky víš asi jen polovinu faktů.. V tvém příspěvku je vidět, že jsi hodně "slyšela" a možná i přečetla na internetu.. Jinak zrovna co se týče Asie, přijde mi těžší jet na 14 dní do Itálie k moři než na 9 měsíců do Asie... Pravda je to, že člověk asi na tohle musí mít náturu.. Někdo prostě má "toulavý boty", někdo má rád "rodnou hroudu". Zrovna nedávno jsem mluvil se známym a ten říkal, že nikdy například nebyl v Japonsku a ani tam nechce jet. A na cestování na motorce si naprosto vystačí s Evropou a ta je mu až až velká.. A například to si zas já neumim ani představit.. Prostě každej je nějakej..
jezek napsal:
Pravda je to, že člověk asi na tohle musí mít náturu.. Někdo prostě má "toulavý boty", někdo má rád "rodnou hroudu". Zrovna nedávno jsem mluvil se známym a ten říkal, že nikdy například nebyl v Japonsku a ani tam nechce jet. A na cestování na motorce si naprosto vystačí s Evropou a ta je mu až až velká.. A například to si zas já neumim ani představit.. Prostě každej je nějakej..
tak slusi se dodat, ze mnoho lidi treba nema zadne znalosti o evropske/svetove historii, takze potrebuje silny dalkovy stimulant aby si vubec neceho vsimla.
ad. japonsko -- no asi vis dobre, jak se JP vymyka ostatnim asijskym zemim.. to je jak porovnavat Davos s Kolocavou. A japove ostatnimi asiaty vetsinou opovrhuji... ostatne se jim casto neni co divit.
17 cm
Sice jeste ani neodjela a uz je trochu hvezdicka, ale fandim ji. I ji trochu zavidim, ja uz na to nemam cas a asi ani odvahu vypadnout na rok a vsechno tady nechat bejt. V 25ti se to delalo lepe.
Toto téma by si zasloužilo novou diskuzi. Mě letos bylo 52let, mám 3 prasklé plotýnky, před 4 roky jsem byl schopen max.1 hodiny chůze, praxe na motu komínovky. Letos jsem sám absolvoval okruh Balkánem na Ohrid a zpět, cca 3500km. U mladých to vyvolá úsměv, pro mě začátek něčeho nového, pokuď páteř dovolí, budu pokračovat - na jaře Maroco. Člověk je starý tak, na kolik se cítí, já si to nepřipouštím, sním o Nepálu.
Toto téma by si zasloužilo novou diskuzi. Mě letos bylo 52let, mám 3 prasklé plotýnky, před 4 roky jsem byl schopen max.1 hodiny chůze, praxe na motu komínovky. Letos jsem sám absolvoval okruh Balkánem na Ohrid a zpět, cca 3500km. U mladých to vyvolá úsměv, pro mě začátek něčeho nového, pokuď páteř dovolí, budu pokračovat - na jaře Maroco. Člověk je starý tak, na kolik se cítí, já si to nepřipouštím, sním o Nepálu.
+1
17 cm
Ja te chapu Rope. Asi mas uz odrostle deti. dost lidi tohle proziva a podnika..viz Jarda Homolka.
mam ted jiny myslenky. tento tyden se mi ma narodit prvni dite (syn), takze ted takto uvazuju. Taky jsem sam neco odjel, ale mam ted jine priority. proto ani neuvazuju odjet na dele, jak na mesic.
Tesim se na to az odroste a snad budu mit silu vyrazit alespon na pul roku opet.
V Nepalu jsem stravil mesic a pul a muzu jen doporucit! a ne jen na motorce.
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...