osobně si myslím, že MY se dozvíme přesně to, co ONI chtějí, abychom se dozvěděli. Nevěřím už nikomu s těch panáků, včetně represivních složek a "svobodných" médií.
Rathove inovované kampani dávám 10 bodů
Přijde mi dost divný, že by takto exponovaný politik vzal v rámci spáchání činu krabici od bot s prachama. To bych neudělal ani já, obyčejnej člověk . Všude kolem vidíme jak politici nebo vrcholní úředníci nakládaj s úplatkama, kdy je perou přes deset dalších firem, atd. a Rath si to vezme v krabici od bot . Že by to byl až takovej kookot, to jsem netušil
Dočkejme času, český tisk je - no, jak to říct - někdy ne zcela přesný a objektivní...
Ale představa "pana doktora", jak se někde plíží s krabicí od bot plnou prachů se mi děsně líbí
Dnes jde sehrát různé divadlo...co na tom, že hlavní hrdina o tom nemusí vůbec vědět, že se hraje...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
..věci nevypadají na první pohled takové jaké jsou..to není v ŽÁDNÉM případě zastávání se DrRáta, ale kdo z nás ví, kdo tahá za provázky, koho asi ohrožoval, komu překážel, komu vadil (mimo mě).. vážně by byl tak blbý a corpus delicti by si takto uložil, tady je něco špatně!!
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Spíš bych řekl, že někomu z ČSSD začal být nepohodlným a tak ho jednoduše napráskal. V dnešní politice se lidé (jestli se jim tak dá říkat) drží jen z toho důvodu, že každej ví na někoho něco a v momentě, kdy se ho chtějí všichni zbavit se sjednotí a udělají z toho aféru. Nechci podceňovat policii ani kotrolní úřad, ale bez pomoci z hora by na to asi nepřišli, jinak by ho zavřeli už dávno, když ještě vykrádal VZP.
To jsou věci, tak už i ten Rath bere... Kdo by to byl řekl
A takový to byl symbol poctivého politika na komunální i celostátní úrovni, ochránce vdov, sirotků a všech potřebných, bojovník proti korupci, útisku pracujících a sociální nespravedlnosti...
Asi už ten Rath žral a mlaskal fakt tak moc, že to vadilo i oranžovým a nechali ho potopit...
A nebo je modrým už tak hodně ouzko, že porušily dané status quo a udělali něco, co bylo doposud zapovězeno. Každý na každého tam něco ví...
Teď je tu najednou velké (větší) oranžové zvíře v klepetech a uvidíme, co z toho nakonec vyleze. Že by válka gangů? Ehm, totiž pardón, předvolební kampaň?
Kdo bude nakonec z této aféry mít prospěch?
Ale nejpikantnější na tom je, že vlastně nikdo nevěří tomu, co se říká, vysílá a píše... Média, ten hlídací pes demokracie, má stejně malou důvěru jako politici, kterým by měli koukat pod prsty. A policie? Je v tomto státě vůbec někdo, kdo si myslí, že to nebylo na politickou objednávku nebo alespoň s posvěcením shora?
Kurňa, to jsme to za těch dvacet let dopracovali...
BMW GS = stroj na radost
Kur.va chlapi, co to melete? Musite furt spradat nejaky dalsi a dalsi teorie a knourat, jak to vsechno stoji za ****? Zacalo jaro, motorky jezdej a sebrali tu nejvetsi prodejnou kurvu, co tady ve strednich Cechach delala politiku. Potrebujete jeste vic, abyste se zacali radovat?!!!
frantisek napsal:
Kur.va chlapi, co to melete? Musite furt spradat nejaky dalsi a dalsi teorie a knourat, jak to vsechno stoji za ****? Zacalo jaro, motorky jezdej a sebrali tu nejvetsi prodejnou kurvu, co tady ve strednich Cechach delala politiku. Potrebujete jeste vic, abyste se zacali radovat?!!!
františku, kéž bys měl pravdu ! HOWK
no a zitra hurá do sedla, dnes nebyl čas tak to musím dohnat zítra
frantisek napsal:
buboGS napsal:
Že je Rath lump si myslím od prvního pohledu na něj...
Mám se ale radovat, že ho zabásli? Jo, dobrá zpráva to pro mě je, ale mám se radovat?
Nějak se mi vkrádá moc otázek:
1) proč?
2) proč teď?
3) proč až teď?
4) proč zrovna jeho?
Vzpomněl jsem si na film Vrtěti psem (teď je možná aktuálnější Vrtěti ženou ) a říkám si, kdo se snaží vrtět mnou...
Z toho radost teda nemám...
PS: Ale že mu to v tý oktávce sluší, co
jo jo, souhlas
koupil jsem REVIT SAND tak si ho jdu zitra užívat, první dojmy=sqjelé