chlapáci, vy tu házíte botečky do 47 ....kua nadměrnou obuv pro motorkáře ještě nikdo nevynalezl
becka: jo faje jsou nohy
Upravil mencas dne 07.07.2008 20:42
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Na odporučení kolegú z tohoto webu, jsem pro sebe i dceru koupil Oxtar Infinity. Nyní po 6500km z toho cca 3000km v dešti, dávám za pravdu ostatním, neteče do nich i po 700kmjízdy v dešti, a dá se v nich i celý den chodit. Pro jistotu jsem je jako nové, nastříkal i impregnací na obuv, asi to nebylo třeba, spíš jen pro dobrý pocit. Fakt je, že na turistiku a být v nich třeba i týden non stop / mimo noci teda / jsou skvělé . Díky za tip všem, jsem nadmíru spokojen.
Mel bych taky dotaz.
1. Nevite kde maji v Praze nebo blizkem okoli Diadory. Jde mi hlavne o ty GT2-WP.
2. Nemate nekdo zkusenost s Diadora CROSSBOW? Prijde mi to jako kompromis mezi cestovni a MX botou.http://www.airoh....720002.jpg
Dik.
Upravil kaspar dne 08.07.2008 23:16
R1100GS
CROSSBOW jezdím dlouhý roky. Je to skutečně kompromis. Na ostrý enduro to není . Začel jsem jezdit OXTAR TCX PRO. Ta je na závodění super, klidně s ní ukopneš pařízek.
CROSSBOW je bezvadná na soft ježdění a na Géeesu jezdím jen v nich.
Slabin má ale několik :
- utrhnul jsem kontíkovou přesku, je zeslabená prošitím (stačí přinýtovat)
- praskají švy u paty (ohýbaním při chůzi)
- je to surová kůže, takže dost práce s údržbou - impregnací
Celkově to ale špatná bota není. Je sice měkká, ale zase se v ní dá chodit.
Nohu chrání až pod koleno, kotník je taky jak v peřince. Oproti závodním plastovým botám je to papučka.
Peacemaker napsal:
mencas> infinity se delaj min od 38 do 48
budu to muset ozkoušet, záleží na tem jak se vyspím, někdy mi padnou 13 (48) nebo pak větší....každopádně zatím díky za tip
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Já jezdím v botech od Probikeru, konkrétně model Scout a jsem maximálně spokojen. Pohodlné, solidní ochrana. Pro mě ideální kompromis mezi plastovou MX botou a vyložně turistickou.. http://www.louis...._gr=202455
Upravil Lu_cas dne 07.08.2008 10:36
Gaerne Fastback ... super botka, pohodlna, zda se byt dost odolna a bezpecna ...
Nevyhody
- ztratil jsem malem presku protoze se povoly sroubky co ji drzi, takze jsem musel pro jistoru vsechny presky dotahnout do lepidla
- chodit se v tom da dost dobre, akorat to neuveritelne vrze ....
Slavek napsal:
Gaerne Fastback ... super botka, pohodlna, zda se byt dost odolna a bezpecna ...
Nevyhody
- ztratil jsem malem presku protoze se povoly sroubky co ji drzi, takze jsem musel pro jistoru vsechny presky dotahnout do lepidla
- chodit se v tom da dost dobre, akorat to neuveritelne vrze ....
Potvrzuji, dokonce jsem je vzal na dovolenou a pohoda, jen to chce tlustou ponozku.
BMW R1150GS MY02