morabo napsal:
Uplne v pohode. Loni jsme TTTE na KarooT odjeli ve dvou! I letos by se to dalo, ale to jsem jel víc na výsledek, svizneji a tedy na ostrejch. Ale pokud neni nejaky totalni bahenni masakr, neni problem. Pro mne nejlepsi guma na univerzalni jezdeni. A to se porad bavim o 1150, na 800 to diky 21 a vaze musi fungovat o rad lip.
Super, měl jsem na VSTROMu TKC80 ale to je silniční mašina a pak se to vlnilo docela ... zkusím ty KarooT, nájezd menší mě tolik nepálí pokud líp sedí ... na KTM LC4 jsem od silničních gum končil na crossových mitaskách C-02 a to bralo úžasně :-)
/Flare
KarooT podle mně fungujou o kousek líp než TKC a to jak v terénu, tak třeba na silnici na vodě jsou uplně v poho. Sice vydrží míň, ale zase jsou levnější, takže se to myslím vyrovnává. Taky mají velmi slušnou stabilitu i třeba kolem 150, 160 na dálnici.
Ostrý Karoo je na off pochopitelně jinde, ale na Tčka si já nemohl nikdy stěžovat. A taky mi přijdou tišší než Scouty!
Maiali nel Fango!
adventure73-pardal napsal:
Vzorek Scoutta ale pro 18tku a 17tku neni uplne stejny.
Aha...myslel jsem,ze 800GS ma vzadu 18ku...clovek se holt porad uci...nemas fotky na srovnani?
imho 17ka ma veprostred ten silenej pas.
co si pamatuju je to tohle, co mel chvili Morabo.
Jsou to ony, pořídil jsem si je po silničních Bridgestonech. Počátek byl hrozný, měl jsem je chuť vrátit, Ted´po cca 180km se rozjezdily ale ještě je zkouším s opatrností, Lehčí terén a šotolina teprve přijde.
Tak na ty sotoline moc optimisticky nebrzdi zadkem, lita to z prava doleva jak nudle v bande.... Pri akceleraci jakbysmet. Nez torancky je to lepsi jen v hlubsim pisku a pri akceleraci z vinglu, dokud je to jeste naklopeny. Jak to narovnas, prijde vyse zminene...
Ale na vylozeny turisticky posunovani to asi pujde. Zalezi proste co cekas. Kaydopadne do mrte sjete KarooT podava lepsi vykony...
Maiali nel Fango!
Tak jsem obul Mitas E-10 tak uvidíme. Jsem zvědavej kolik vydrží...........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Zadek Karoo t je docela podobném Karoo... Ale dřív se zalepi... Na suchu je to asi buřt, v bahně bude Karoo o kus lepší ale motokros to není a nebude... Já mám Karoo t za silniční gumu, pokud se bavím o našich silnicích a ne o německé autobahn, kam stejně patrí spis bmw gtl připadne rt ...
Tractive fakt funguje
jsem zvedavej jaka bude dalsi faze tvoji radikalizace.
nechces nabidnout spunty i Valentinovi?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Taky se nestačím divit jakej je to tu samej těžkej endurák s potřebou kvalitního záběru v bahně,já když naprší se bahnu teda raděj vyhnu ale je možný že to má někdo jako hobby-zasvinit a vyčistit Jen zajímavý že jeden den se řeší jak dosáhnout nohama na zem a druhej den už téměř gumy pro šestidenní (s cestovní motorkou)
Ale nic ve zlým, v poho-každýho věc
No vím, že to bude jako kec, ale kamarád co jezdí motokross říká, že kdo potřebuje došlápnouot neumí jezdit ... (a proto jsem si teď objednal snížený sedlo )
/Flare
Bez dostatečnýho došlápnutí je to o ničem ,já dosáhnu vcelku ze všeho ale stačí zaparkovat blbě trochu rypákem mašiny z kopečka a na štěrku a jakej je to opruz vycouvat nebo když zastavíš nad dolíkem,přezul jsem jen z origo gum na E07 a jak jsem hned poznal u kolik se to zvedlo a to měřím 190; ono jezdit se dá i bez nohou ale jde o manévrování na místě na křižovatkách,otáčení atp.
Naprosto souhlas, už jsem se několikrát válel, proto, že jsem na polní cestě zastavil na KTM na tom travnatém středu a na obou stranách koleje ...
/Flare
Záleží co myslíš tím tolik, řekněme na těch beatle jsem měl paty na zemi a s novými 07 byly nad zemí tak 2cm,poznal jsem to i jak jsem přehazoval nohu přes sedlo ,ale zase žádná katastrofa
[quote]Flare napsal:
Naprosto souhlas, už jsem se několikrát válel, proto, že jsem na polní cestě zastavil na KTM na tom travnatém středu a na obou stranách koleje ...[/quote
Přesně o tom to je ,pak můžeš umět jezdit jak Coma a je ti to k ničemu když ti při doteku jen špičkama podjede bota na štěrku a mr..eš sebou před zahrádkou plnou lidí na zem