... gratulacia aj k Vasmu postupu - teda ten zaver ste riadne naslapli
a................ v sobotu moze zacat bratovrazedny boj
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Oujéeeeeeeeeeeeee ,je to tam !!! Teď už jen stačí vypráskat sousedy
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kluci ou ou ou :-D.... v práci máme tipovačku.. na každej zápas jsme vsadili, v banku je docela dost korunek... jsem zvědavej kdo to vyhraje, po dnešních bitkách, ktere jsme odtipoval uplně jinak, jsem snad stále 4. nebo snad 3. každopádně.. bitka mezi ČR a SR mno netroufám si nic hádat.
To Raptor: hráče prohra nasere vždy, tak jsem to nemyslel a každý kdo něco hrál to ví, ale Kanada jako taková má MS mimo zájem. Vždyť teď se hraje SC a to je pro ně v hokeji všechno to mi ver
Bude to souboj na ostří nože. nikdo nemůže vědět jak to dopadne. Říká se, že Česi neumí hrát na Švédy a Slováci zase na Čechy, ale po dnešku se to bortí. Jinak Slováci hráli výborně proti silným soupeřům, ale proti slabším (viz Kazachstán, Francie) málem pohořeli. U Čechů je zase vidět roustoucí tendence výkonů. V sobotu kolem osmý hodiny budeme moudřejší . Jinak po dnešním zápase nemůžu mluvit (ač jsem jim nevěřil) a doufám, že v sobotu budeme v dnešních výkonech pokračovat..
To Raptor: hráče prohra nasere vždy, tak jsem to nemyslel a každý kdo něco hrál to ví, ale Kanada jako taková má MS mimo zájem. Vždyť teď se hraje SC a to je pro ně v hokeji všechno to mi ver
to ze ste sa zdvihli mi je jasne, Svedsko sa predsa neporaza kazdy den, ver mi ze ani my na tom nie sme psychicky na dne
to ci su MS pre kanadu nezaujimave asi vidime inak, podrobne sledujem dianie na MS a velkohube vyhlasenia kanadanov o tom ze si prisli po zlato sa prehliadnut naozaj nedali... ti kanadania ktori nepostupia do dalsich bojov o SC maju o to vacsiu motivaciu ist hrat na MS... ale je to iba moj nazor a ty mozes mat samozrejme iny
mrzi ma mozno iba jedna vec a to ze sme sa nestretli vo finale kazdopadne dufam ze vy aj my pojdeme z MS z medailou a cierny peter ostane v rukach niekoho ineho
paul - presne, zo zlabymi supermi mame evidentny problem lebo sa im prisposobujeme, zo silnymi vieme hrat co potvrdili zapasy s Kanadou aj s USA... a dufam ze sa to potvrdi aj zajtra
inak sranda ze na oboch trenerskych lavickach budu zajtra moravci
Nevím jak vy, ale když vyhrajou naši, dám si pivo a nějaké ty panáky. Když vyhrajou Slováci, dám si pivo a nějaké ty panáky Buď na radost a nebo na žal Ale stejně se zmastím, bo mám slabší nervy V neděli toho asi dopoledne moc nenajezdím
Jak to psal Raptor, Slováci proti Čechům pod Moravskou taktovkou. To je docela prča ne?
Upravil Medik dne 18.05.2012 08:15
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Je úplně jasné, že pro kanaďany je prestižnější SC, ovšem to nic nemění na tom, že na MS chce uspět každý a tedy i Kanada!!!
Pikantní je na tom přítomnost českých trenérů u obou mužstev
Samozřejmě fandím našim a třeba by mohli i titul vyzobat, ale pokud to budou Slováci, i tak to bude v poho
Myslím že vyhrajeme 7:1
A to mám respekt k výkonu slováků, a jako Vítkovický fanoušek velmi dobře znám historii ůspěchů Vládi Vůjtka, vždyť je to skoro soused.
Hele určitě to bude supr zábava, a koda že ne finálová. Tak jak tak vím komu budu fandit ve finále.
Hlavně se ctí...a klidně i prohrát.