ja ji rozhodne za tu cenu nekupoval mam jinej zdroj to bylo jen pro ilustraci co sem koupil, za tu cenu bych si radeji pockal nez mi ji milanek udela , a neni to ALU ale STEEL
Upravil schrek dne 19.05.2012 13:14
Tak se pochlub ne? Bighusky dělá plotnu za litr. Tak koho máš levnějšího? F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
k big husky se vyjadrovat nebudu abych tu nerozviril debatu, ale maji sice plotnu za 1000 + 200 posta, ale je to bez prislusenstvi , takze dodelat nerezovy valecky na podepreni, dodelat uchyceni na kufr takze cenovak pak nic moc. Ja sem koupil ten Steel od SWmotechu za cca 1500,- se vsim vsudy
Touratech sice ma ale.opet bych musel.dokoupit sadu prichyceni givi a vrtat do plotny. Ta od sw ma primo diry na prichycei takze at pocitam jak pocitam porad sem usetril. A
jen ted resim jak zabezpecit srouby toho zobacku na zadni kufr aby nekdo nepriskocil s imbusem a nebyl kufr hned pryc, napadlo me tam navarit pasovinku a nebo sem nekde videl i bezpecnostni srouby
Flare napsal:
Mně přijde, že se to docela hodí barevně ... k té výročce s červenou ten kufr docela sedí ...
Plastový kufry a hlavně GIVI se mi prostě nelíbí, nemluvím o kombinaci ALU kufry plus tahle plastová zrůdnost..
Taky jsem tak dva roky jezdil, kombinace GIVI topcase a boční ALU kufry...nevypadá to zas tak zle ale stejně jsem to radši vyměnil za ALU topcase a teď vypadá to o moooc lépe
kdyz ho mas zadarmo tak to neresis bych rekl, navic mel jsem tam original BMW a kdyby byl alespon 40l tak bych si ho tam nechal ale jelikoz pro me potreby je malej ma ho ted FLARE ale takova malinkata nic benda mi byla k nicemu
samozrejme je to vec narozu a ver ze kdybych tam nemel ty origo BMW a ten plastak jeste zadara tak uz tam jsou 3x hlinikovej kufr v bile barve s polepama 30'th edice