... můžou ostatní protestovat jak chtějí - o další minutu už nezpomalí, snad jen podlými triky, opřeni o sloup, argumentujíce, že na zem si ještě nešlápli, což u poroty neprojde:-)...
Ivan přiložený následující obrázek:
Gorča dala 3000 km po Rumunsku, opic jelo 8, takže najely 24000 km téměř bez závad (spojkové lanko, CDI, nejhorší byl prasklý ráfek, paradoxně "kvalitní" japonský). Dostaly zabrat a vydrápaly se i na Padiš. A opět se ukázalo a málokdo tomu věří - 9 dnů se denně jezdilo 150-550 km a výsledná únava je menší než z velké motorky.
Ivan napsal:
Gorča dala 3000 km po Rumunsku, opic jelo 8, takže najely 24000 km téměř bez závad (spojkové lanko, CDI, nejhorší byl prasklý ráfek, paradoxně "kvalitní" japonský). Dostaly zabrat a vydrápaly se i na Padiš. A opět se ukázalo a málokdo tomu věří - 9 dnů se denně jezdilo 150-550 km a výsledná únava je menší než z velké motorky.
Ivan napsal:
... můžou ostatní protestovat jak chtějí - o další minutu už nezpomalí, snad jen podlými triky, opřeni o sloup, argumentujíce, že na zem si ještě nešlápli, což u poroty neprojde:-)...
bez helmy?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ivan napsal:
bez helmy?
No jasně! Byla to jízda POMALOSTI. Tak proč ne?
Já zapomněl,že ty v helmě i spíš,co kdyby jsi spadnul z postele...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ivan napsal:
bez helmy?
No jasně! Byla to jízda POMALOSTI. Tak proč ne?
Já zapomněl,že ty v helmě i spíš,co kdyby jsi spadnul z postele...
no ehm... tak to je presne ten moment, kdy se pada z motorky
17 cm
Stepan - to že to opice vydržely neznamená že mohou GS nahradit. Ale na čínu dobrý výkon. Já bych tam na opici nejel, ale kluci z opičího klubu mne už delší dobu ukecávali ať vymyslím vhodnou trasu.
Hicks - bez helmy, rukavic a motooblečení nejezdím nikdy, v tomhle případě jsem udělal vyjímku. Rychlost skoro nulová, asfaltový hladký plac a výška nad zemí minimální. To bych si musel brát helmu kdykoliv sedím na terase na židli a popíjím pivo...:-)
Příští rok se jede do Ga-Pa na sraz BMW...:-):-)
Ivan napsal:
Hicks - bez helmy, rukavic a motooblečení nejezdím nikdy, v tomhle případě jsem udělal vyjímku. Rychlost skoro nulová, asfaltový hladký plac a výška nad zemí minimální. To bych si musel brát helmu kdykoliv sedím na terase na židli a popíjím pivo...:-)
a jel jsi na Gorille, nebo na velky?
17 cm
Ivan napsal:
Aha, Ty mne neznáš - já jsem ten na Gorille...:-):-).
tak na Gorille to chapu... kazdopadne nevim jak vy, ale ja z extremne pomaly jizdy mam fakt strach. Takze bez helmy ani ranu.. nejlip i s hadrama.
Taky jsem ssebou na TTTE pri krouzeni okolo pneumatik loni seknul
17 cm
No to je hezký, bylo to před pár lety v Machově:-). Díky za upozornění, je nějaký přímý odkaz?
PS: Viděli jste Planetu opic? Ty nic nezastaví...
Gorča je stále v kondici, tady i s modrými koly jak to má na ADV být. Bohužel zadní ráfek nezvládal výkon a už mi několikrát rupnul pod zadkem...:-(. Ale do kufru se vejde rezervní a přehozené je to za chvilku s "gorillí", tj. 1/4" golou. Mimochodem mě vždycky prasknul šikovně že se na to přišlo někde při zastávce, ale předloni v Maďarsku rupnul dost blbě Martinovi a bylo poměrně zajímavé sledovat, jak běží 70 km/h po silnici s Gorillou v náručí:-). Paradoxně praskaly japonské Takegawy, originál čínský plecháč nebo aktuální čínský hliníkáč zatím drží.
Nebo že by to bylo mou vyžraností? Nebo expedičním zatížením?
Na letošek zase hledám výzvu hodnou tohoto motocyklu:-).
Tohle jsou 8" kola, s drátáky je problém a větší kola nechci. Jeden člověk mi je sliboval z USA, musely by se upravit, ale to by nevadilo, bohužel to nedopadlo. Kdybyste o něčem věděli, budu rád za tip.