no_-_name napsal:
vevis: a co třeba mra varioscreen? já mám taky 192 a celkem o tom na 1100gs přemejšlím, mám se na to vykvajznout? Hledám nějakou variantu kde mi při občasnejch dálničních přesunech nebude mít tendenci uletět hlava
To mra docela chvali.Ale na tom origo se mi libi,ze toho v terenu hodne vydrzi a neni nijak na rane.Spis jsem si rikal,jestli by nefungoval nejaky ten nastavec od tt,ktery bych tam daval jen na silnicni presuny a do terenu ho sundal.Ted jsem zkousel,ze kdyz za jizdy to plexi rukou jakoby zvysim,tam je po hluku.Takze nejaky lehce odmontovatelny nastavec by to mohl resit.Kdyz to plexi cele snizim,tak asi vyresim hluk,ale mam strach,ze pri dalnicnich presunech uz nebudu temer krytej proti vetru.Jinak ted mi jdou vsechny musky na plexi a to taky neni nic moc.
MOTIF napsal:
Tobinator je ok, ale ta hruzostrasna cena?? Zkousel jsem to dat znamemu co dela na laseru a o moc lepsi by to cenove nebylo :-(
proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite pujcil jsem si origo tobinator od kamose,koupil kus duralu a dal soustružníkovi, ktery mi to za 400 obrobil na freze naprosto perfektne. zadny zaobleni tam neni, ty plochy k sobe rovnobezne dosedaji a funguje super, samy lasery a ho...
To jsi tady nemel psat... Presunte to do komercni inzerce :-D... Chci to taky!!!
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
To mra docela chvali.Ale na tom origo se mi libi,ze toho v terenu hodne vydrzi a neni nijak na rane.Spis jsem si rikal,jestli by nefungoval nejaky ten nastavec od tt,ktery bych tam daval jen na silnicni presuny a do terenu ho sundal.Ted jsem zkousel,ze kdyz za jizdy to plexi rukou jakoby zvysim,tam je po hluku.Takze nejaky lehce odmontovatelny nastavec by to mohl resit.Kdyz to plexi cele snizim,tak asi vyresim hluk,ale mam strach,ze pri dalnicnich presunech uz nebudu temer krytej proti vetru.Jinak ted mi jdou vsechny musky na plexi a to taky neni nic moc.
ten nástavec od TT můžu doporučit celkem dost s tim jezdim po dálnici a opravdu to funguje, mušek na helmě ubylo a už mi to ve vyšších rychlostech ani tak necvičí s helmou, akorát jak je to dost úzký tak jde proud vzduchu zase na ramena, nicméně určitě je to lepší než bez něj