Vzdy kdyz mi piskali brzdy jsem jak pise Morabo srazil hrany u desticek, odmastil kotouc lihem a dal medenou pastu zezadu na desticky kde na ne tlaci pistek a vzdy to pomohlo, nevim konkretne co z toho ale jako celek to pomohlo Aktualne 1250 GSA HP
Na Dominátoru mi pískaly brzdy hrozně ,odmaštění ani srážení hran nepomohlo ,vyřešila to až změna destiček za jiné měkčí od fi Motozloch,jinak Louis prodává pastu-spíš gel, který se nanáší na zadní stranu desek a který tímto přeruší přenos vibrací způsobující skřípání,mám ho ale už nebylo pak třeba použít tak vyzkoušený ho nemám.
To piskani mi to dela taky, hlavne když je trochu více vlhko, mylim si že to bude hustotou desek... Na feldě mám desky bremba a kotouče ferodo, a taky to píská, jakmile se brzdy trochu zahřejí, vše je jak má být.... nevím čím to je... ale asi směsí..Každopádně taky mne pomohlo přečištění sprejem na brzdy...
jenom takovej rejpavej dotaz.. JAK DLOUHO (myslim kolik cca km) ti to Shreku skripe?
nez si budes zase rozesirat motorku tak je dobre nezapominat, ze takove veci jako skripani taky muzou celkem rychle zmizet.
Mne to taky asi 2 tydny nazpatek jeden den skripalo celkem... tenhle tyden ticho po pesine.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schrek napsal:
Pocitam ze nejmin1000 kmjeste to nejakou dobu vydrzim jen tam.striknu ten cistic
aha... tak to jo.
mne origo moc nepiskaly...
17 cm
schrek napsal:
tak me asi jebne vcera sjem ujel od opravy vyvazeni 200km a uz to kolo zas hazi, myslite ze to muze byt i povolena spice
ne, to je hypochondrie, pripadne hysterie
17 cm
Muzou to bejt i gumy...
Hicksovi to delaly Battlewingy, sednul jsem na jeho moto a nechtel verit, ze to ma v poradku.... Prezul a ani pamatka.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Muzou to bejt i gumy...
Hicksovi to delaly Battlewingy, sednul jsem na jeho moto a nechtel verit, ze to ma v poradku.... Prezul a ani pamatka.
jenomze pozor, Shrek TO MERI PRI PUSTENI RIDITEK
17 cm
no tak jsme hodil masinu na hlavak a zatocil kolem no mam tam trochu "osmu" haze rafek , kurna to sme myslel ze BMW vydrzi dyl , asi to necham doku me to nenasere a pak to necham srovnat
schrek napsal:
no tak jsme hodil masinu na hlavak a zatocil kolem no mam tam trochu "osmu" haze rafek , kurna to sme myslel ze BMW vydrzi dyl , asi to necham doku me to nenasere a pak to necham srovnat
ty porad nechapes ten zakladni fakt, ze pokud nechces aby ti hazelo predni kolo VUBEC tak sis mel koupit sestival, RTcko, pripadne 12ku na litakach.
90/90/21 a rafkem Behr a v offu (ktery jak tvrdis ve vedlejsim vlakne jsi jezdil vcera) ZNAMENA ZE TO NEJSPIS NIKDY UPLNE NESROVNAS. Nemusi byt off, astaci dira v silnici nebo dlazky.
takze prestan vymejslet kravoviny a testovat motorku s UCHYLNE PUSTENEJMA RIDITKAMA a radsi sleduj, jak se to chova v normalnim provozu.
pokud by to hazelo i tam, pak bych to resil.
Upravil hicks dne 28.05.2012 11:22
17 cm
divej presne vim co si chtel rict, me to prave pri beznym provozu hazi a jde to poznat v maylch rychlostech ve meste jak skacou riditka
vim ze to nikdy nepujde poradne srovnat a na lepsi rafky nejsou prachy takze mi z toho vyplyva ze nesmim jezdit pomalu
PS: uvidim jak to pojede az prezuju na E10
Upravil schrek dne 28.05.2012 11:32
schrek napsal:
divej presne vim co si chtel rict, me to prave pri beznym provozu hazi a jde to poznat v maylch rychlostech ve meste jak skacou riditka
vim ze to nikdy nepujde poradne srovnat a na lepsi rafky nejsou prachy takze mi z toho vyplyva ze nesmim jezdit pomalu
PS: uvidim jak to pojede az prezuju na E10
v tom pripade je vsechno v poradku
jinak ja mam predni trochu bouchlej asi ve 110 tisicich do te doby nic.
Zato zadni je radne porasenej dlouhodobe.
V patek jsem se na to ptal Zlabkova kolegu (toho vlasatyho)... rikal, ze "dokud mne to neshazuje z moto, nebo to nejak moc nehazi", ze by to moc neresil.
17 cm