Se servisem Váško jsem zatím spokojen. Domluvený termín klapnul. Oprava také proběhla v termínu. Vše vysvětlil. Co jsem požadoval bylo uděláno. Myslím, že jsou tu zbytečný invektiva od lidí, kteří nevědí o kom píšou.
rupos napsal:
Se servisem Váško jsem zatím spokojen. Domluvený termín klapnul. Oprava také proběhla v termínu. Vše vysvětlil. Co jsem požadoval bylo uděláno. Myslím, že jsou tu zbytečný invektiva od lidí, kteří nevědí o kom píšou.
kdyby jsi nenapsal tu poslední vetu bral bych to. ale takhle ? 1 príspěvek. Profil nevyplnenej ...
•servis@autovasko.cz
´
tak známej tam byl na opravu a po třetí reklamaci opravy už by tam ani nepáchl.. cituji jeho slova... aby jsme tedy byli konkrétní..
Tak podivej RUPOS to co jsem tu napsal je doslova a do pismene pravda navíc ten supr servismen si nevidi do huby mele nesmysly a kyda na ostatní spinu nebyl schopnej rozpoznat ani naladenou jednotku je mi uplne jedno jestli jsi spokojenej nebo ne ja jsem jen objektivne napsal co provedl s mim kámošem a ta motorka byla před tim moje rucim za to ze na ni byl delanej pravidelnej a kvalitni servis pokud jsi spokojen tak prosim ale nepis ze nevim co pisu nedal bych za to ani zlomenou gresli pokud nejsi jeho kamos tak delas u nej v servisu protože od takového chytrolína musí normalni clovek dat ruce pryc Jasne chápu ze v okoli je třeba jedinej ale to je volba každého jestli to tam da a nebo ne ale rozhodne nemam zapotřebí lhat .Ja kuli tomu prisel o kamaráda protože ten mu uveril i to ze ho s homologovanym výfukem ve Svajcu zavrou a chtěl po mne po 2 letech original svod a vyfuk nastesti pochopil ze to upravovala firma a je tam upravena i jednotka a ze by mu to s tim originálem uz asi nejelo presto mu řekl ze ta jednotka nekomunikuje a je to jen zelezo na zelezo rad bych se dozvedel jak na to prisel muze mit názor jakej chce ale nebude hanit spolehlive lidi ja chapu ze doba je hrozna a kazdej potřebuje každého zákazníka ten kluk by k nemu jezdil i kdyby mu řekl ze to bylo v poradku ale takovej hnuj kterej mu vylezl z huby uz jen to by normálního zakaznika zarazilo stojim za tim ze je to prinejmencim desnej TROUBA UKECANEJ NAMACHROVANEJ ne li něco horsiho
nevím, proč se tu děje tak žhavá diskuse na téma "namachrovanej Váško". Jen sdělil, že je divný, proč jsou na motorce svody a koncovka za 160tis. Kč (dle info prodávajícího) tak nestandardně manontovány, že musel pryč velký stojánek a muselo se vyměnit lešení. Pokud se na to zeptám prodávajícího "Mrkev", reaguje tu v diskusi takto. Jinak určitě bych si nedovolil na někoho házet špínu, s kým jsem nikdy nemluvil a koho jsem neviděl a s jeho prací jsem se osobně nesetkal.
Tak jsem si dovezl motku k panu Vaskovi do Zderazi. Pri predani se ptam: "Jak dlouho to bude trvat, mesic, dva?" Bral jsem to spise jako srandu. On jen mávl rukou a říká, že to ani náhodou, že za týden maximálně dva to bude hotové. Jenomže pak mu onemocněli oba mechanici na tři týdny, následně kupodivu začal podzim a lidi jezdí přezouvat. No shrnu to, po třech telefonátech tam mám motku sedmý týden a není na ni hrábnuto. Co naplat, že na mě působil důvěryhodně...
slezacekm napsal:
Tak jsem si dovezl motku k panu Vaskovi do Zderazi. Pri predani se ptam: "Jak dlouho to bude trvat, mesic, dva?" Bral jsem to spise jako srandu. On jen mávl rukou a říká, že to ani náhodou, že za týden maximálně dva to bude hotové. Jenomže pak mu onemocněli oba mechanici na tři týdny, následně kupodivu začal podzim a lidi jezdí přezouvat. No shrnu to, po třech telefonátech tam mám motku sedmý týden a není na ni hrábnuto. Co naplat, že na mě působil důvěryhodně...
to vis kvalitni servis toho ma moooc. Nejsi jedinej kdo byl napalen
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Taky jsem k panu Váškovi letos zavítal. Mám ho relativně blízko, paráda.... Po "férovém" vyúčtování za servis, přesně dle naší dohody,jsem měl jasno. A to si ještě řekl o pěkný dyško, "co kdybych ho někdy zase potřeboval"... Tak jsem při následném servisu raději využil služeb ve 150km vzdáleném Prostějově... Tož tak.
Upravil Taborak dne 14.11.2016 08:50
Taborak napsal:
Taky jsem k panu Váškovi letos zavítal. Mám ho relativně blízko, paráda.... Po "férovém" vyúčtování za servis, přesně dle naší dohody, jsem při následném servisu raději využil služeb ve 150km vzdáleném Prostějově... Tož tak.
tam mas jezdit do Prahy.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Zdravím,tak zese z jiného soudku,v sobotu večer jsem zjistil že mám zadní destičky na plech(moje chyba) a v neděli ráno jsem chtěl s klukama se jet projet,a co ted stím! v sobotu v osum večer!,napadlo mě zavolat p.Vaškoj ,vzal mě večer v devět večer telefon a já si zajel pro nové desky,tímto mu ještě jednou děkuji za ochotu a v neděli jsem frčel s klukama.
Upravil dejv dne 11.04.2018 07:08