Jako jestli to semnou nebudou chtit resit,tak tak to si pis,ze je kazdemu rad nedoporucim!!!! A ja sam tam uz nepachnu urcite. Je moje blbost,ze jsem to neprozkoumal na 100% ale v civilu tam nebudu litat z harikem a cistit vsechno od te pasty,jestli tam neni rypanec.Byl jsem rad, ze jsem mel jen cerny ruce po nakladani do auta. To zas bude tyden. Nejak se mi posdeni mesic nedari, nebyt aspon par dni nenasrany. Kdyz se dari,tak se dari.
I pád na hubu je pohyb kupředu
lako: presne jak pises solidni servis ma vzdy pojisteni a muzu ti rict ze mi taky poskrabali hlinikac na aute a hned jak jsem prisel tak se omlouvali a ze hned vsechno zaplati a to nebylo ani tak moc jak to tvoje a to byl "standa ve stodole" zadnej velkej servis
A co ti zaplatili? Cenu opravy nebo nejakou kacku at se nerekne?Nebo jste to resili k caste adekvatni nahrady? Protoze co jsem hledal jety kola na ADV tak v Anglii neco kolem 8tis. minimalne.
Samostatny rafek novy podle microfishce nejakych 10tis
Upravil milanosor dne 28.05.2012 19:49
Tohle je smutnéčlověk šetří jak ko(K)ot na motorku a pak to nějakej Véna podělá..Jasan jsme jen lidé,ale s chladnou hlavou jde snad řešit všechno a není přece nad fér jednání.Ne něco maskovat a pak já nic to samo*pissed*přeju nějaké rozumné dořešení!!!! R1200GS
milanosor napsal:
A co ti zaplatili? Cenu opravy nebo nejakou kacku at se nerekne?Nebo jste to resili k caste adekvatni nahrady? Protoze co jsem hledal jety kola na ADV tak v Anglii neco kolem 8tis. minimalne.
Tohle je fakt kurevskej škrábanec... Bych byl fest vytočenej.
Já nechal přezout ve středu a udělal mi tam taky malinký škrábanec (otlak) od montpáky...bohužel na těch modrých ADV je všechno vidět...
Kdyby jsi opravdu nic slušnýho nesehnal a chtěl to řešit novým zadním kolem,tak mám jedno absolutně bez škrábance s kotoučem i ABS kroužekem (dokonce oba typy).
Jedu tam hned rano po ceste do prace.Takze poinformuji zitra jak se k tomu postavili.Duveruj ale proveruj zde plati vic nez jednou !!!!
milanosor napsal:
Tohle je fakt kurevskej škrábanec... Bych byl fest vytočenej.
Já nechal přezout ve středu a udělal mi tam taky malinký škrábanec (otlak) od montpáky...bohužel na těch modrých ADV je všechno vidět...
Kdyby jsi opravdu nic slušnýho nesehnal a chtěl to řešit novým zadním kolem,tak mám jedno absolutně bez škrábance s kotoučem i ABS kroužekem (dokonce oba typy).
Uvidime jak to dopadne. Po pravde,pokud to dopadne blbe,tak to asi resit nebudu.Mozna po sezone nechat opravit a lemy zalestit. Protoze pochybuji ze by takovy elox dokazal nekdo udelat.
Je to podelana vada na krase,ktera zrejme na funkci mit nebude ale uz o ni vim!!!
Upravil milanosor dne 28.05.2012 20:12
zetor napsal:
Však jo. Kvůli tomuhle bych zadní kolo asi nekupoval...
To je tak,jako kdyz mam otlak na zadnim narazniku na Fabce.Opet ne moji chybou.Lidi jsou prasata,ale jak to tak chodi,tak bych to opravil a nekdo by me triskl zezadu.Vsak to zname
zetor napsal:
Však jo. Kvůli tomuhle bych zadní kolo asi nekupoval...
To je tak,jako kdyz mam otlak na zadnim narazniku na Fabce.Opet ne moji chybou.Lidi jsou prasata,ale jak to tak chodi,tak bych to opravil a nekdo by me triskl zezadu.Vsak to zname
ja mam vetsinu dopravnich prostrednu poskozenou v prvni rade jinejma...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak po ranni anabazi jsem jim to tam odvezl at se vyjadri! Technik co to prezouval si samoze neni vedom niceho,natos ze by to mohla udelat masina.O cem tedy pochybuji. Padlo tam i, ze jsem si to mohl udelat nekde o sutr........no to uz jsem penil. Takze zaver ? Pristi tyden jedu na dovolenou do Rumunska,pak se mam stavit a budeme to resit,ale nahrada v ramci pojisteni nepripada v uvahu......tak jsou ochodni jen opravit to zapravenim a prestrikem se slovy: neradi, je to tvrzeni proti tvrzeni a mohlo tam byt a nemuselo !!!! Co bych vam k tomu jeste dodal*pissed*To zas bude den
milanosor napsal:
Tak po ranni anabazi jsem jim to tam odvezl at se vyjadri! Technik co to prezouval si samoze neni vedom niceho,natos ze by to mohla udelat masina.O cem tedy pochybuji. Padlo tam i, ze jsem si to mohl udelat nekde o sutr........no to uz jsem penil. Takze zaver ? Pristi tyden jedu na dovolenou do Rumunska,pak se mam stavit a budeme to resit,ale nahrada v ramci pojisteni nepripada v uvahu......tak jsou ochodni jen opravit to zapravenim a prestrikem se slovy: neradi, je to tvrzeni proti tvrzeni a mohlo tam byt a nemuselo !!!! Co bych vam k tomu jeste dodal*pissed*To zas bude den
hele ale to se k tomu jeste nepostavili tak hrozne... ja bych se tolik nevztekal...
17 cm
To jo, mohli rict, ze se na to muzou vy...... to je jeden uhel pohledu. Ale mozna jako spousta dalsich clenu mistiho fora, si o sve milacky pecuji a sere me, ze takova banalni vec jako vymena pneu mela takove nasledky !!!!
milanosor napsal:
To jo, mohli rict, ze se na to muzou vy...... to je jeden uhel pohledu. Ale mozna jako spousta dalsich clenu mistiho fora, si o sve milacky pecuji a sere me, ze takova banalni vec jako vymena pneu mela takove nasledky !!!!
ja to chapu, ale na druhou stranu nezapomen ci jim tam chodi za uchyly (jako zakazniky)... lidi jsou schopny si vymyslet neuveritelny veci, zvlast takhle s odstupem.
Kazdopadne klasicka poucka: "Stroje se rozebiranim nici..." temhle poskozenim tezko zabranis hlavne, ze ti treba neulitlo kolo atd.
17 cm
motoblb napsal:
Tohle je příčina toho,že si nenastaví vůli mezi ráfkem a kopytem
Kopyto má švec a čert. Tohle se jmenuje montážní hlava. Každopádně je to špatně a měli by se k tomu postavit zodpovědně. Je to evidentně jejich chyba a špatně provedená práce,která má za následek poškození zákazníka. To je jako když ti odřou auto při výměně oleje...
To že to bylo hodně od montážní pasty je dobře,protože bez ní by byla ještě potrhaná patka pneu a ucházelo by ti to. Jenže ve slušným servisu to otřou,než to předají zákazníkovi.
A kde že to bylo?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ja vim,asi si to moc beru,ale jsem na tohle punta.Nedavno prijel Whisky na svojem hard core crossovem GS a rikal, ze to mam nechutne cisty. GS je pro me nejlepsi stroj co jsem kdy mel v rukach,tak proto ty nervy*pissed*
milanosor napsal:
Buď rád, že to dopadlo takhle. Příště jeď jinam a hlavně si to pořádně zkontroluj při přebírání. Většinou to bývá - pozdější reklamace nebereme!
Upravil hobr dne 29.05.2012 08:55
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
milanosor napsal:
Buď rád, že to dopadlo takhle. Příště jeď jinam a hlavně si to pořádně zkontroluj při přebírání.
+1
HLAVNE SROUBY.
17 cm
milanosor napsal:
Buď rád, že to dopadlo takhle. Příště jeď jinam a hlavně si to pořádně zkontroluj při přebírání.
HLAVNE SROUBY.
Co muzu, udelem si na moto doma. To je jistota. Srouby samoze pritahuji na predepsany moment