Značka je jasná, vyhrály Metzelery. Porovnával jste někdo Tourace a RoadtecZ6 popř Z8. Já měl do teď Z6-sky a byly v pohodě, tak nevím jestli jejich nástupce Z8-čka je taky tak dobrá. Jsou teď slevy na celé sady, ale já mám smůlu, že mám na předku na mém r-ku 110-80-18.
Palk napsal:
Značka je jasná, vyhrály Metzelery. Porovnával jste někdo Tourace a RoadtecZ6 popř Z8. Já měl do teď Z6-sky a byly v pohodě, tak nevím jestli jejich nástupce Z8-čka je taky tak dobrá. Jsou teď slevy na celé sady, ale já mám smůlu, že mám na předku na mém r-ku 110-80-18.
Tak smůla, Tourance v tomhle rozměru nejsou, Z8 jsem s ohledem na cenu posunul na druhé místo a půjdu asi do Pilot road 2. Jezdíte je někdo?
spytam sa aj ja o radu a nazor. mam Metzeler Tourance na mojej 1150. ked som ju kupil bola zadna zla tak som kupi novu. teraz uz je predna zjazdena a potrebujem novu. lenze zadna je este ok. ma asi 10-12000 km. som spokojny ale rad by som skusil nieco ine- aj do terenu. asi tak 80/20. paci sa mi v tej kategorii HEUIDENAU K60 SCOUT. podla recenzii co som cital. myslite ze to bude problem predna heuidenau a zadna metzeler na jenu sezonu asi? nechce sa mi vyhadzovat tu zadnu este.
vdaka za nazor
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
..ja jen muzu doporucit, ktere nebrat. Po nekolika sadach Metzelerek and novejsich EXPcek jsem zkusil Continental Trail Attack... .. no to jsem si dal. Na silnici jeste jak takz, za mokra horsi.. a na louce staci ranni rosa a vymalovano...
... a jeste ke vsemu se nechtej sjizdet...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
xNOKIAx napsal:
spytam sa aj ja o radu a nazor. mam Metzeler Tourance na mojej 1150. ked som ju kupil bola zadna zla tak som kupi novu. teraz uz je predna zjazdena a potrebujem novu. lenze zadna je este ok. ma asi 10-12000 km. som spokojny ale rad by som skusil nieco ine- aj do terenu. asi tak 80/20. paci sa mi v tej kategorii HEUIDENAU K60 SCOUT. podla recenzii co som cital. myslite ze to bude problem predna heuidenau a zadna metzeler na jenu sezonu asi? nechce sa mi vyhadzovat tu zadnu este.
vdaka za nazor
To neni dobre
Vzdy se dava na predni kolo lepsi pneu! Kdyz ti ujede zadni, da se to ustat. Kdyz ti ujede predni, jdes na zem.
profesor
profesor ide o to ci to nebude robit problem ta viac offroadova pneu vpredu a cestna v zadu
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
xNOKIAx napsal: profesor ide o to ci to nebude robit problem ta viac offroadova pneu vpredu a cestna v zadu
Já myslím,že to je lepší,než to mít obráceně...ale já na tvým místě,bych shodil obě a zadní zkusil někomu prodat za pár E a koupil si celou novou sadu.Na pneu nešetři!To jediný tě drží na silnici.Navíc se nikdy nesejdeš v tom,aby jsi sjel celou sadu zároveň a aby to bylo přesně 2:1 to se taky stane málo kdy
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bubak napsal:
..ja jen muzu doporucit, ktere nebrat. Po nekolika sadach Metzelerek and novejsich EXPcek jsem zkusil Continental Trail Attack... .. no to jsem si dal. Na silnici jeste jak takz, za mokra horsi.. a na louce staci ranni rosa a vymalovano...
... a jeste ke vsemu se nechtej sjizdet...
No vidíš, a někdo na ně nedá dopustit... tuhle jsem asi přede dvěma lety četl někde na němcích test Enduroreifen, kde vyhrály Trail Attacky nad Anakee i nad Touranckami a pak se v tom vyznej. Ještě že nejmíňšpuntová pryž, co mi smí přijít na motorku je E07
Palk napsal:
Tak smůla, Tourance v tomhle rozměru nejsou, Z8 jsem s ohledem na cenu posunul na druhé místo a půjdu asi do Pilot road 2. Jezdíte je někdo?
Pilot Road 2CT a Metz Z6 jsem jezdil svého času na dálkové cesty na RSV Mille, abych měl šanci dojet na dovolenou i zpět. Michelinky byly sice dvousměsovky, takže člověk by čekal výrazně větší nájezd proti Metzelerům, ale já z toho vyšel u obojího na zadku vždy kolem 5000km. Hrany dlouhých odvodňovací lamel se mi na zadku Michelinky vytahávaly a postupně oskákávaly do ošklivých tvarů. To mi Z6 tka nedělala. Byla narozdíl od PR2 po pořádném ohřátí na omak dobře lepivá. S klouzáním jsem neměl ale problém ani u jedné, a i za mokra se obě dobře výrazně ohřívaly, jestli ti to pomůže. Příjemnější mi rozhodně byly Metzeler Z6 a šel bych do nich na cestování zas, kdybych jezdil silničky.
Jo, našel jsem obrázek sjeté Michelinky PR2, jestli to k něčemu bude, ale to je z jiných nezodpovědných dob
Melizoy přiložený následující obrázek:
na téhle fotce je na Michelin Pilot Road 2 (190/50R17) dobře vidět, kde začíná a končí středový pruh tvrdé směsi, snad jen pro zajímavost, že to funguje..
Melizoy přiložený následující obrázek:
xNOKIAx napsal: profesor ide o to ci to nebude robit problem ta viac offroadova pneu vpredu a cestna v zadu
Delal jsem ruzne blbosti, jezdit se na tom da take jsem setril kde se nema!
Das na predek hrubou enduro pneu ( nema takovou prilnavos ) jako ta zadni.
Proste budes muset porad myslet na to ze predek neda tolik co zadek, mokro, chladno,naklon, brzda, atd.
Ale na druhou stranu te ten predek pekne povede v terenu
Nestri na nespravnem miste a prezuj komplet.
Upravil profesor dne 05.02.2013 00:33
profesor
Já jsem měl K 60 Scout (starší typ bez tý zmijovky uprostřed-jen oddělený špunty) vzadu na zkoušku a byla SUPER. Konečně jsem mohl na louku, šotolinu ale i silnici. Vůbec jsem nepoznal úbytek/sjíždění. Ale protože jsem měl vpředu zánovní Metzeler, chtěl jsem ho taky dojezdit. Chyba. Koupit hned sadu a nemusíš dělat furt nějaký kompromisy...
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
xNOKIAx mne zostala y motorky fungl nová tourance -ten prvý/najlepší vzor a za 70€ môže byť tvoja nájdeš ju na bmwgs aj motoride v inzercii. Mám na predaj ešte jednu KAROO T tiež fungl novú za 60€. prípadne to vymením za rozmer 90/90 R21. Len za nové.
Názor mám ten, že jsem je předevčírem obul, ale ještě neprojel. Měl jsem dilema s tím hadem uprostřed. Ale když jsem to vzal od začátku znovu, tak jsem zase zkonči u K60. Myslím tím univerzálnější gumu s větším nájezdem, dobrejma referencema,: od renomovanýho výrobce, ale za vív peněz. Zbytek se ukáže za provozu...
Názor mám ten, že jsem je předevčírem obul, ale ještě neprojel. Měl jsem dilema s tím hadem uprostřed. Ale když jsem to vzal od začátku znovu, tak jsem zase zkonči u K60. Myslím tím univerzálnější gumu s větším nájezdem, dobrejma referencema,: od renomovanýho výrobce, ale za vív peněz. Zbytek se ukáže za provozu...
Akorát že předek K60 stojí uplně za prd... teda pokud jedeš aspoň trochu v terénu.
xNOKIAx napsal:
niekde som videl na youtube ze dali e07 dozadu a na predok mitas e10
Já to tak teď mám, vzadu E-07 a na předu E-10. Zadní E-10 totiž šla vždy rychle do kytek....vydržely vždy od 3000km do 4500km a pak byly posmrti. Tak jsem zvědav kolik vydrží na zadku ta E-07
http://www.zednic... http://luky2.rajc...