VojtechPolicky napsal:
to jsme si myslel taky, tak jsme to hledal a našel jsme jeden článek bez "potisku" jinak na všech článcích jak z jendé tka z druhe stryn je napsano D.I.D Japan nebo 520V ale na jendom jediném článku není nic, tak jsme ho zkoušel ale je taky roznejtovanej.... tomu nerozumím... a kupovat a shánět kvuli tomu novou spojku, kterou nevím zdali seženeu...
no,koukám,i mistr tesař se utne
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
D-A-G-R napsal:
nepřečetl jsem si to po sobě. Aha nůž na ten jsem úplně zapomněl třeba by zámek někoho odradil, ale asi né všechny máš pravdu
o tom,že by zámek někoho odradil silně pochybuju... Na loďáku se mi líbí,že je skladný a opravdu hodně věcí do něj dáš a pokud ho nepotřebuješ,nezabírá místo a nikde nepřekáží
Bojím se,že právě naopak... (s tím zámkem...)
Dobře s tím zámkem beru zpět
S tím řetězem to musí být asi jejich chyba kupoval jsem D.I.D. a nikdy nebyl spojený, ale na druhou stranu nebyl na GSko, ale i tak to je nějaký divný, že je v celku
S tím řetězem to musí být asi jejich chyba kupoval jsem D.I.D. a nikdy nebyl spojený, ale na druhou stranu nebyl na GSko, ale i tak to je nějaký divný, že je v celku
Jasně.. proto je na obalu napsáno Magic.... to mne nenapadlo "D ...
no prostě co teď... zkusím sehnat spojku... doma ho rozpojit a uvidíme... a nebo ... netuším. nechce s emi kvuli blbemu řetezu odelavat vidlice zadní
VojtechPolicky napsal:
Ahoj kluci, jake mate zkušenosti s válcem vodě odolným (nevodotěsný-i když si na to hraje). V Jihlave v Bikers crownu mají za 250 kč kus... a černej za 500 :-D přítom jsou uplně stejné, ale ja byhc šel asi raději do stříbrného...Originál bmw je taky stříbrný...ale cena je 3 700... viděl jsme ho u jendoho němčoura a moc s emi líbil... nadruhou strnau mi ten od louise přijde vlastně jako uplně to samé, akoráte krapatko horší....
Máte s ním zkušenosti?... Brodit se sním nemam vubec v plánu... jd emo jenom o dešt popřípadě vlhké podnebí... stejně bude oblečení prosicher ještě v igelitovem pytli ..
Hele,ten černej bez problémů...Měl jsem ho 4 roky,nikdy nepromokl a tahal jsem v tom kolikrát i víc než 15kg.Teď se mi začal párat zip,tak jsem si zajel pro novej a koukal jsem právě na ten stříbrnej.Byl za polovinu,tak jsem se ptal na důvod,když vypadají stejně a bylo mi řečeno,že je to slabší matroš,ale šitý je to stejně,tak jsem ho vzal.Ještě jsem ho ani jednou nepoužil,tak nemůžu hodnotit.Rozhodně,ale můžu hodnotit ten dražší a ten je hodně dobrej
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nevím, stačí se podívat na ty "vodící" prvky těch řemínků. Přesně tam se mi ten od Louise protrhl. Jsou dost tenké a jsou jen přilepené - tudíž se tam koncentruje dost síly
(nejsou kotvené na větší plochu jako např. tady: )
Me to prdlo kdyz odelas ten vrchni dil se suchym zipem tak najdes okno s obyc zipem a tam to prdlo v oblouku delce 10cm tak sem to zavrel a nechal na miste treba to nekdo jeste pouzil kazdopadne byl do druheho dne fuc
HonzaGS-SV napsal:
Nevím, stačí se podívat na ty "vodící" prvky těch řemínků. Přesně tam se mi ten od Louise protrhl. Jsou dost tenké a jsou jen přilepené - tudíž se tam koncentruje dost síly
(nejsou kotvené na větší plochu jako např. tady: )
No,jasně Kdo by to taky uchytával těmahle tkaničkama? Stačí si koupit v tescu popruh s kovovýma sponkama za pár pětek a chytám to jen jedním tak,že to dvakrát omotám,pokaždý provleču přes nosič a drží to jak přibitý a mám polovinu práce se zastrkáváním do těch sponek,což je kolikrát o nervy a to nemluvím o provlíkání do těch lepenejch úchytů,který mě tím pádem taky odpadá
Za ty prachy je to dost dobrej vak,jen se musí pořádně zapnout ten sucháč za každou cenu,protože když to narveš,tak praskne šití kolem zipu.Ten sucháč podrží docela dost,ale musí se prostě řádně zapnout...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak presne tenhle stribrny sem si koupil. Zkusenost priserna, nijak sem ho nenarval a po 100km jsem zjistil, ze ty bocnice jsou pouze varenymi svy pridelane, na jedne strane to bylo "rozlepene" asi 20 cm a z druhe strany na dvou mistech asi 2-5cm ...
Takze za me dost nic moc.
JohnyT napsal:
Za nekolik let K-Gear bez jedine reklamace, sam s nim jezdim a spousta dalsich. Nepotrha se jako Louis, je vyroben v CR ne jako Hiko v Cine.
Řešil jsem stejný problém. Několik let jsem jezdil se žlutým loďákem a maximální spokojenost, nikdy jsem neměl vlhký obsah. Ale teď jsem na Triple Black potřeboval něco jiného. Originál BMW stojí cca 3000, ale je tam malý otvor a těžko se tam dávají věci (stan, spacáky). vyřešil jsem to Gearboxem 60 litrů. Má otvor po celé delší straně, dá se zamotat, takže se tam voda nedostane. Je to pevný plast a barevně mi jde přesně k motorce. Cena necelých 1500.
Za mne Ortlieb, pripadne pak K-gear, to je takova jistota kvality, Louis je bidnej,ale nekomu taky vydrzel par sezon...treba zhorsili kvalitu. Osobne mam Ortlieb a max spokojenost, s K-gear bych byl spokojenej taky,je to skoro to samy a stoji to pulku co od BMW ktery ma jeste podle mne blbejsi zapinani.
Aktualne 1250 GSA HP