Miloši i když tam byla uvedena cena v ečkach na všechny lambdy stejná,tak nikde nebyl odkaz na stránky jen na aplikační tabulku kde si můžeš podle modelu najít lambdu i s kodem.Pokud nevíš jak se rozhodnout tak to uzamkni,aplikační tabulku někde ulož aby byla přístupná pro všechny,poděkuj dotyčné osobě za upozornění,(možná by nám dotyčný mohl zdělit co mu tak vadilo)a dál bych to zbytečně nerozmazával
LukyGs napsal:
Tak tak,me to taky prijde jako upozorneni a ne inzerce ale na druhou stranu to beru tak ze to dal Raptor schvalne do Inzerce aby si trosku do Milose rejpl
palciatko napsal:
Nebola by anketa:
-----
Vlákno "NGK lambda sondy na BMW" podľa vás patrí do kategórie
1. Tip na nakup/Obecné technické problémy
2. Súkromná inzercia
3. Komerčná inzercia
4. Neviem
-----
zrozumiteľnejšia?
Možnosť "Nie" - znamená to, že to nie je súkromná inzercia (== komerčná inzercia) alebo že to nie je inzercia (== oznamm, tip, info)?
----- EDIT
Viď príspevky hicks a morabo - podobný názor, rozdielne odpovede v ankete
ja nemel jeste nasazeny cocky, BLBE jsem cetl.
btw: mozna i ostatni... ja bych cekal dotaz, jestli to je KOMERCNI inzerce, ne soukroma
Pokud někdo otázku přečetl jinak než je položená s tím nic neudělám a ani to nepoznám, pokud se někdo neozve. Opravit bych to mohl pouze ručním vstupem do Db, což můžeš i ty sám.
ja jsem dneska nejakej busy, ani jsem poradne necetl co jste si tam psali.. kazdopadne Raptor je sice fakt uchyl, o tom zadna .. ale v tomhle je imho nevinne.
ale chapu, ze Ti pije kref.. je hroznej, to zase jo
Prosím o posouzení vlákna - NGK lambda sondy na BMW
Přidané 01.06.2012 10:45
Já teda moc nechápu ty útoky na Miloše od Raptora a Lakiluka, nechal ten případ posoudit širokou veřejností a nechá vyjádřit každého. Žádný trest ani žádnou jinou akci ještě neudělal, tak nechápu moc vaše reakce. Jen to nechal demokraticky posoudit. To je můj názor a naopak se mi ten způsob líbí.
Jinak taky si myslim že to nepatří vůbec do inzerce, Je to dobrá cenná rada, takže můj návrh je, přesunout vlákno do jiné sekce a všechno bude vyřešený.
PS: anketní otázka tedy opravdu neni moc dobře položená
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Přidané 01.06.2012 10:47
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
Mě to taky po přečtení přišlo spíš jako do kategorie tipy na nákup,ale pak jsem si řekl,že to tam Raptor nedal schválně,aby to nezapadlo.Takže by mě vůbec nenapadlo,že to má být nějaká inzerce
...ale těžko říct,oni jsou ti slováci těžko čitelní
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 01.06.2012 10:51
Já se připojuji k tomu, že to má být jen jinde umístněné a není to komerce, podobné odkazy tu dává hodně lidí, já jsem tu sehnal také věci na motorku levně díky podobným tématům, případně se mi ozvali lidé se zajímavou nabídkou. Určitě to je prospěšné něco podobného sem dát navědomí. Jak bylo řečeno, nikde nemá odkaz na sebe a koupit se to dá kdekoliv.
Taky jsem se tady dočetl, že mi stačí čidlo oleje ze škodovky a nemusím kupovat originál, díky tomu jsem ušetřil čas i peníze.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
morabo napsal:
To máš sice pravdu, ale anketní otázka je prostě položena špatně a obávám se, že účelově, takže na ní nemá smysl odpovídat bez širšího kontexu, tj. zaslouží si za to Raptor trest. A v tomhle ho vidím zcela nevinně, proto klidně hlasuju, že jde o soukromou inzerci, i když fakticky nejde, stejně jako ale nejde z mého pohledu o komerční.
K "širšímu kontextu" je tato diskuse. Ale jak přesně otázku příště položit? Tedy, kdyby to byl totožný případ?
Jinak se musím přiznat, že jsem na Raptora vzhledem k jeho narážkám ap., již zaujatý. Ale snad se mně nebude nikdo divit. I přesto se snažím postupovat vůči němu co nejvíce fér, snad založení této diskuse je důkazem.
Přidané 01.06.2012 11:07
Jsem nestranny a prijde mi ze kdyby Raptor proste a jednoduse odpovedel na Milosovu otazku bez zbytecnych emoci napriklad VAZNE TO NENI INZERCE ALE KAMARADSKA RADA,POSUD TO MILOSI SAM tak nebylo ani tohle dotazovaci ci posuzovaci tema!
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Přidané 01.06.2012 11:07
Milos napsal:
morabo napsal:
To máš sice pravdu, ale anketní otázka je prostě položena špatně a obávám se, že účelově, takže na ní nemá smysl odpovídat bez širšího kontexu, tj. zaslouží si za to Raptor trest. A v tomhle ho vidím zcela nevinně, proto klidně hlasuju, že jde o soukromou inzerci, i když fakticky nejde, stejně jako ale nejde z mého pohledu o komerční.
K "širšímu kontextu" je tato diskuse. Ale jak přesně otázku příště položit? Tedy, kdyby to byl totožný případ?
Jako objektivnější forma průzkumu (bez případného podprahového ovlivnění účastníků ankety) by se mi zamlouvala ta varianta ankety od kolegy palciatka, teda tato:
2. Súkromná inzercia
3. Komerčná inzercia
4. Neviem
A domnívám se, že kdyby byla bývala anketa položena takto, DRTIVÁ VĚTŠINA odpovědí by zněla, že jedná o Tip na nákup... __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Přidané 01.06.2012 11:12
Milos napsal:
Jinak se musím přiznat, že jsem na Raptora vzhledem k jeho narážkám ap., již zaujatý. Ale snad se mně nebude nikdo divit. I přesto se snažím postupovat vůči němu co nejvíce fér, snad založení této diskuse je důkazem.
Myslím si že jsi to udělal správně. Jak jsem psal do vlákna i sem myslím si že to není inzerát, ale část provokace tam je viz LukyGs výše, který to napsal dobře. Stačila obyčejná odpověď. Myslím že tvůj dotaz byl vznesen slušně.
Splněný sen moje 1100GS
Přidané 01.06.2012 11:25
jencekgs - ja sa ku ludom chovam ako sa chovaju oni ku mne - lahka matematika
problem medzi milosom a mnou vznikol vtedy ked som tu charitativne ponukol prevodovy olej castrol a on za tym videl nic viac nez jeho "usly zisk"
ale ked som predtym pekne platil za inzertne vlakno "hyperpro" tak sa ku mne choval naozaj velmi slusne
neviem sa zbavit dojmu ze milos na tomto webe nepotrebuje aby si ludia medzi sebou pomahali a zdielali informacie ktore vedu k uspore ich penazi ale potrebuje na nom predovsetkym on sam a ostatni "akcionari webu" zarabat - pricom netvrdim ze toto je objektivna pravda ale je to moj sukromny nazor
milos moje narazky na teba samozrejme nepopieram.. ale dovol mi otazku, zamyslel si sa vobec niekedy co je ich dovodom?
nemam zaujem tu viest proti tebe "revoluciu" tak ako to tu bolo pred par mesiacmi od inych ludi.... ale ja skratka niektore komunitne veci vidim inak nez cez peniaze
ked vies ze si proti mne zaujaty mal by si ostat zrejme este viac nad vecou a neudelovat mi druhe napomenutia ako na zakladnej skole ktore nasledne vezmes spat aby si sa skryl za vysledky z ankety
Přidané 01.06.2012 11:32
Raptore, řekni mi co chceš víc? Miloš stáhl napomenutí, řeší to tady otevřeně aby zase nekolovaly nějaký fámy a díky hlasům lidí z fóra pravděpodobně i uzná, že se jedná pouze o "tip na nákup". Nechápu proč pořád potřebuješ mít poslední slovo a něco vysvětlovat. Jaký jsou vaše vztahy a obecně tvoje s většinou lidí je obecně známý, ale i přes to se tě tady nesnaží nikdo potopit. Navíc při každý odpovědi si potřebuješ trošku rýpnout, místo toho aby si se snažil docílit určitýho kompromisu.
Přidané 01.06.2012 11:53
raptor napsal: jencekgs - ja sa ku ludom chovam ako sa chovaju oni ku mne - lahka matematika
problem medzi milosom a mnou vznikol vtedy ked som tu charitativne ponukol prevodovy olej castrol a on za tym videl nic viac nez jeho "usly zisk"
ale ked som predtym pekne platil za inzertne vlakno "hyperpro" tak sa ku mne choval naozaj velmi slusne
Nezlob se na mě, ale myslel jsem že oleje byly vyřešeny.
Nemyslím si že by Miloš dělal tento web pro peníze. Snaží se jen udžet pravidla webu, které se dost bolestivě nastavovali a došlo se možná né k jednotnému ale minimálně většinovému názoru jak by to tu mělo fungovat.
S každým tvým dalším příspěvkem získávám pocit, že prostě chceš provokovat. A když si přečteš všechny moje příspěvky k této "kauze" od začátku píši že si nemyslím že to nebyl z tvé strany inzerát, ale dobrý tip.
Kdyby si to dal jiné sekce, nevzniklo by nic co by nějakým způsobem bylo v rozporu.
Toť můj pohled na věc a na tvoji reakci.
Splněný sen moje 1100GS
Přidané 01.06.2012 12:32
jencek - preco by som sa mal na teba hnevat... tvoj nazor sa nemusi uplne zhodovat s mojim aby som si o nom mohol ako o celku mysliet ze je "triezvy"
co sa tyka toho ci chcem provokovat... ano uz chcem, spustilo to vo mne milosove "druhe pokarhanie"
ono asi mam trochu problem s ludmi ktori si autoritu vynucuju z pozicie sily, nie sme na zakladnej skole aby sme dostavali pokarhania a konkretne v tomto pripade je este aj "pan riadite" voci "ziakovi" zaujaty
ale uz zacinam mat pocit sa mlati dokola ta ista slama takze ak chceme pokracovat v tejto debate tak skusme cez SS
Dospěl jsem k tomu, že Raptore nikdy nebudeš akceptovat zdejší pravidla a že se mně budeš snažit házet stále klacky pod nohy. Z toho důvodu nejspíše využiji tvé nabídky
co sa tyka mojho chodenia na tento web bud urob toto rozhodnutie ty a zaBANuj ma ...alebo mi nedavaj odporucania (toto mi je dost prosti srsti a pripomina mi to papalášske maniere) ked uznam za vhodne sam potichu zatvorim dvere.. http://www.bmwgs....ost_232610
a v pondělí ti udělím BAN.
Jsem jen nedokonalý člověk a asi se na mou hlavu snese pro toto rozhodnutí kritika, ale nemám chuť a čas řešit hlouposti tebou opakovaně vyvolávané. Do pondělí se k mému rozhodnutí můžeš i ty sám vyjádřit. V pondělí ráno se definitivně rozhodnu.
Přidané 01.06.2012 13:21
Dovi napsal:
Milos napsal:
morabo napsal:
Jako objektivnější forma průzkumu (bez případného podprahového ovlivnění účastníků ankety) by se mi zamlouvala ta varianta ankety od kolegy palciatka, teda tato:
2. Súkromná inzercia
3. Komerčná inzercia
4. Neviem
A domnívám se, že kdyby byla bývala anketa položena takto, DRTIVÁ VĚTŠINA odpovědí by zněla, že jedná o Tip na nákup...
Přesně takhle
PS: chápu, že ne třeba hned, pořád se to dalo v tu chvíli ještě předělat. Bylo tam v tu dobu jen asi 10 hlasů. Nebo alespoň případně doplnit do anketní otázky, jestli se jedná o sour.inzerci, nebo tip. Stejně většina, co hlasovalo ANO to myslím tak chápala.
Maiali nel Fango!
Přidané 01.06.2012 13:32
milos vzhladom na to ze si priznal ze si voci mne zaujaty asi nema zmysel k tomu celemu nieco nejak extra pisat
ak nedokazes akceptovat na svojom webe ludi s inym nazorom ako mas ty tak asi bude lepsie ked mi udelis BAN - celu tuto hlupost podla mna vyvolala iba tvoja zaujatost voci mne a ked sa to zlahka zacina obracat proti tebe tak mi radsej das BAN
nech sa v pondelok rozhodnes akokolvek prajem ti vela stastnych km
raptor
p.s. ak sa rozhodnes ma vymazat chem ta poziadat aby so mnou zmizli aj vsetky moje prispevky a vlakna, nech ti tu viac "nesmrdim"