Na STK sice je možnost nahlédnout do ZTP jak tu někdo vzpomínal,ale není to nic platný,protože ten technik to sice vidí že to tam je,ale on MUSÍ porovnávat s TP a ne s ničím takovým jako je manuál nebo ZTP. Takže do ZTP nebo kamkoli jinam musí nahlédnout úředník na úřadě,zapsat do TP a teprve potom můžete plivat na technika na technický...
jojo, mě vyhodili z STK protože jsem neměl v TP ABS, takže jsem si musel napsat do BMW (resp. do firmy co to pro ně vyřizuje) o potvrzení, teď nevím jestli stojí 1200,- nebo 2000,- ale tak jak tak je to milé :-)
hlavně teda to ukazuje co za h.o.v.a.d.a jsou technici na STK co dělaj dovozy
Upravil MotoPaja dne 02.06.2012 04:10
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
hlavně teda to ukazuje co za h.o.v.a.d.a jsou technici na STK co dělaj dovozy
Neházel bych to všechno na techniky. Já jsem přepisoval auto od kamaráda na sebe a u okýnka mi úřednice vypisovala nový velký TP. Přijel jsem domů a jen tak jsem se mrkl co tam je. Vůbec neseděly rozměry gum - původně jsem tam měl 13,14,15", a liťáky, teď tam bylo 15,16, 18" a jen plecháče. Jel jsem zpět a paní se velice divila jak je to možné. Potom společně s technikem to tam dopisovali. Je potřeba to všechno hned kontrolovat a člověk si ušetří pozdější nervy (a peníze).
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Tak vyřešeno, mraky telefonátů po všech možných čertech až mě pani na P 9 odkázala na jejich "magistrátní techniky". Vyplnil sem papír, předložil servisku, tu si oskenovali na stránce s rozměrem. 15 minutek sem si počkal a mám to i s komplet registrací a novou značkou... tjamtadadá
teď malá poznámka - bez servisky by to šlo jen a pouze s papírem od dovozce, jiná možnost není. Žádný tahání dat z jejich registrů neexistuje, sice to jde, ale nemůžou se o to opřít. To už jsme se bavili jen tak mezi řečí.
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Neházel bych to všechno na techniky. Já jsem přepisoval auto od kamaráda na sebe a u okýnka mi úřednice vypisovala nový velký TP. Přijel jsem domů a jen tak jsem se mrkl co tam je. Vůbec neseděly rozměry gum ...
Máš pravdu, moje druhá zkušenost - dovoz R1100 R. Začalo to tím, že panu technikovi jsem musel říct, že to má ABS, protože to nepoznal. Ale stejně v TP to nebylo, protože to tam paní nechtěla napsat. Ještě že jsem nebyl línej tam vyštvat tátu (jeho motorka) aby si to nechal opravit, protože jinak poslíla prachy do BMW jako já.
Takže oni jsou paka ty i ty.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Holahej. Získal jsem papíry na starší jawu a kromě rámu kam si vyrazím potřebné číslo skoro nic nemám teda mám skoro vše ale není to složený. Otázka je zdali stím udělám evidenčku kterou potřebuju k tomu abych papíry mohl přehlásit na sebe. Máte někdo zkušenosti? Díky
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Potrebujes vetsinu motorky na vleku.evidencku ti udela, papiry prepisou ale hned ti je daji do depozitu protoze to nebude mit stk...a este bych si sehnal prazny stitek a naklepal ho.
Upravil Bohumil dne 25.10.2016 09:29
Kupredu spatki ni krok...
OK , kola a podstatný části mám ale není to v hromadě. Štítek si naklepu tak by to snad mohlo klapnout když to naoko poskládám. Na vyzvednutí z depozitu mám rok že?
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Byl.jsem minulej tejden vse bylo v bednach jen motor usazen do ramu a vse vpohode.
Znacky v deppzitu jsou na rok a pak staci dojit den pred nebo v den nebo max den po a pak ti to prodlouzi na neurcito. Nejde dojit treba tyden dopredu.
Upravil schrek dne 25.10.2016 16:00
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Bohumil napsal:
Potrebujes vetsinu motorky na vleku.evidencku ti udela, papiry prepisou ale hned ti je daji do depozitu protoze to nebude mit stk...a este bych si sehnal prazny stitek a naklepal ho.
Manželka takhle přepisovala zděděného Mustanga ... byl bez technické tak ho přepsali a značku bez nálepky jí dali taky
V každém okrese na to jdou jinak ...