t0mas napsal:
z anglicka mas SCORPION nerez za 224libier aj s dopravou, original na f650gs pasuje, netreba nic zvarat je tam aj medzizvod.. tento tyzden, najeskor v pondelok buduci tyzden mi pride komplet.. nafotim balenie, obsah a zakvacim sem..
Pošli mi prosim stránku kde ho kupuješ, něco jsem hledal ale asi jsem nenašel nejlevnější. V těch jejich vyhledáváčích moc neumim hledat a našel jsem něco ale cena +- stejná jako tady.
Díky, dnes mi poslali z redmoto, že obyč z nerezu by mě stál 9250 a nerez s carbonovou koncovkou za 10650 (doprava zdarma). V balení je i propojovací mezisvod. Takže až trochu ušetřim volba je jasná.
Hodně pěkný kousek a jestli bude pasovat tak není co řešit, ja ho kupoval jetý . takže jsem k němu musel dovařit mezisvod
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
t0mas napsal:
z anglicka mas SCORPION nerez za 224libier aj s dopravou, original na f650gs pasuje, netreba nic zvarat je tam aj medzizvod.. tento tyzden, najeskor v pondelok buduci tyzden mi pride komplet.. nafotim balenie, obsah a zakvacim sem..
Pošli mi prosim stránku kde ho kupuješ, něco jsem hledal ale asi jsem nenašel nejlevnější. V těch jejich vyhledáváčích moc neumim hledat a našel jsem něco ale cena +- stejná jako tady.
Tome díky za odkazy. Asi objednám z Anglie sleva po zaregistrování je 10% což mi dělá asi 33 liber tj. asi 9500,- Kč. Tak až pořádně našetřim jdu do něj.
Jaro se spíš neblíží a tak je čas na objednávání komponentů na výměnu a různých doplňků. Od konce minulé sezony koukám po bazarech a fórech kvůli novýmu laufu. Dávat 12K+ za lauf je celkem drahá sranda pro mě, když kurfy stojí míň a třeba na auto mám origo nerez za 1/5 cenu. Našel jsem tohoto výrobce http://www.creptu...ex.php/cz/ . Ohlasy jsou téměř jenom pozitivní. Cena je velmi přátelská. Napsal jsem jim dotaz, jestli mají homologaci pro naše malý GSka, tak čekám na odpověď. Máte s nima někdo zkušnost ? Líbí se mi, že neřvou a jsou příjemně dunivý. Nic otravnýho.
EDIT: tak mi odepsali, že je to bez homologace
Upravil MMirek dne 10.04.2013 18:04
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !