Nóó...honem všichni inkvizitoři sem!!
Policajt náhodou zabil někoho nevinnýho,tak je potřeba ho hned popravovat na náměstí...nejmíň!!
Co takhle ho rovnou zabít i s celou rodinou,co kdyby splodili ještě někoho podobně úchylnýho a schopnýho udělat v životě nějakou chybu?...vždyť to přece nemá obdobu hlavně v tomhle státě
Honem si všichni přizpěchejte se svým pokryteckým přízpěvkem,než to zase zapadne do dějin de.bi.lity národa českého
Upravil Mr GS dne 13.06.2012 12:57
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já jen nevím, kde berete ty informace že policista a třeba jen ten dopravní tedy, musí být ten nejlepší řidič na světě, nedělá chyby, atd.... Si myslíte, že mají nějaký speciální výcvik v řízení motorových vozidel? Kde by se na to asi tak vzalo, když v resortu není ani koruna navíc?
Co se stalo se stalo. Nikdo na tom nic nezmění, ani ty vaše bláboly tady. Myslím že ten kluk (policista) je už tak dost vytrestanej, bude muset žít s tím, že svojí nedbalostí zapříčinil smrt někoho jiného..........
Nevím kde berete informace o měření radarem, já jen vím, že naše radary měří až po překročení 65 km/h !!!! Tak to má PČR nastaveno, městská měří od 55 km/h ....
Stejně nemá smysl tu cokoliv psát, vidíte to úplně jinak než já a třeba se vám nestane že by někdo zabil vašeho blízkého jen proto, že ten druhej jel o 15 km/h víc a prostě nedobrzdil, nebo jel ožralej někde z diskotéky, pod vlivem OPL atd..... pánové, není noční služba kdy bych nevzal řidičák za chlast nebo drogy !!! Tak dávejte sakra bacha.............. F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Já jen nevím, kde berete ty informace že policista a třeba jen ten dopravní tedy, musí být ten nejlepší řidič na světě, nedělá chyby, atd.... Si myslíte, že mají nějaký speciální výcvik v řízení motorových vozidel? Kde by se na to asi tak vzalo, když v resortu není ani koruna navíc?
Promiň ale to je tedy pěkná blbost...
Když chtějí mít opici, musí mít na banány. Tečka.
Zákon stanovuje maximální povolenou rychlost - z důvodu bezpečnosti. Oni na tu bezpečnost mají dohlížet. Aby tak mohli činit, mají auta, která jsou určena k tomu, aby mohla v případě potřeby výrazně překračovat povolenou rychlost - přesto, že zákon to považuje za nebezpečné. Tedy ze zákona a pro jeho kontrolu jsou v rámci svých pracovních povinností oprávněni/povinni jezdit nebezpečnou rychlostí a zaměstnavatel je k tomu vybavil i příslušnou pracovní pomůckou. Měli by absolvovat školení o bezpečnosti práce, jak s touto pracovní pomůckou zacházet a měli by absolvovat školení, která je tomu naučí. Druhá tečka.
To že nemáte peníze v resortu je další průser, ale kvůli mě to není - ode mě odcházejí peníze pravidelně každý měsíc. Tak hledejte u sebe a nebo nad vámi - od toho tu přece pro nás jste - máte nám pomáhat a chránit nás. Třetí tečka.
BMW GS = stroj na radost
Mr GS: nikdo nikoho nepopravuje, blaboly o popravení rodiny, to už je fakt moc.
Spíš jde o to, aby byl ten policista potrestanej minimálně stejně jako řadovej občan, o to jde... Né nad tím mávnout rukou, že se to stává, že je to vlastě ok, že do 100mrtvejch motorkářů ročně je v normě....
tohle si vytisknu a budu policistům dávat číst.
tedy až po tom, co jim z dobrého rozmaru zastavím a řeknu, že to jsou bláboly, pokutu nezaplatím, protože už jsem dost vytrestaný tím, že jsem porušil.....
...pokud by policisté byli tak shovívaví k našim prohřeškům, jak chceš, abychom byli shovívaví my, myslím si, že by tato diskuze nebyla vůbec založena-nebyl by důvod!
Badu napsal:
Mr GS: nikdo nikoho nepopravuje, blaboly o popravení rodiny, to už je fakt moc.
Spíš jde o to, aby byl ten policista potrestanej minimálně stejně jako řadovej občan, o to jde... Né nad tím mávnout rukou, že se to stává, že je to vlastě ok, že do 100mrtvejch motorkářů ročně je v normě....
že ne? Tak se pořádně podívej na předchozí stránku
výše uvedený incident má potenciál na odvolání ministra vnitra, je to strašnej průser a vůbec nechápu, že ten polda ještě není popravenej před narvaným náměstím v Dobříši
a že je to moc?Samozřejmě...proto jsem to taky psal!
Bláboli jsou ty vaše pokrytecký žgryndy
Větší profík řidič,by měl být kdejakej kamioňák,protože najezdí nesrovnatelně mnohem víc km,než jakejkoliv policajt a přes to se stává,že "sem tam" někoho smetou,že?Ale nevidím tady několik založenejch vláken na jednu nehodu kamion vs motorka,tak čím to asi tak bude?
tohle si vytisknu a budu policistům dávat číst.
tedy až po tom, co jim z dobrého rozmaru zastavím a řeknu, že to jsou bláboly, pokutu nezaplatím, protože už jsem dost vytrestaný tím, že jsem porušil.....
"to je vůl, kaviárový tousty" jo vytiskni a dej si to třeba i vytetovat na prdel a pak to všem policajtům ukazuj, třeba tě nechají jet...............
Jo a řeči o tom, jak musí zaměstnavatel někoho školit......bohužel jsem vázanej mlčenlivostí a spoustu věcí tady psát tudíž nemůžu. Ale je to tak trochu sci-fi, jestli si to opravdu myslíš nechám tě u toho buboGS.
Pomáhat a chránit.......to druhý ANO, to první: bez komentáře ( si zajeď do USA , tam mají na autech taky napsáno "To serve and protect" a zeptej se policajta co to vlastně znamená) , každý si pod pojmem "pomoc" představuje něco jiného, nebudu se tu rozepisovat protože to stejně nikoho nezajímá....pro mě to je POMOC V NOUZI. Nic víc.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Jo a řeči o tom, jak musí zaměstnavatel někoho školit......bohužel jsem vázanej mlčenlivostí a spoustu věcí tady psát tudíž nemůžu. Ale je to tak trochu sci-fi, jestli si to opravdu myslíš nechám tě u toho...
To je škoda, že na to máš takový pohled - u nás nemůže ani šofér kamionu projít přes dílnu od rampy do kanceláře s papírama, protože nemá (naše) školení BOZP... Když se pak stane neštěstí, jsou to pěkný popotahovačky. Měli jsme na dílně úraz zaměstnance s následnou smrtí. Celé se to vyšetřovalo (Inspektorát bezpečnosti práce, PČR) a nakonec to nebyl pracovní úraz nebo dokonce zabití, ale nebyla to tedy žádná sranda...
A to nemáme auta, která mohou/mají lítat v běžném provozu až 250, nepoužíváme střelné zbraně, které jsou přímo určeny k tomu, aby ublížili, jsme jen obyčejná dřevovýroba, o jejíž nebezpečnosti by se mohlo i úspěšně pochybovat. Tak proč se tedy neměří všem stejným metrem? Že by to bylo tím, že my nejsme policie? Neměli by na vás být kladeny nároky naopak výrazně větší?
Odpovím si sám podle svého názoru. MĚLI.
S tím souvisí i chybný názor MrGS: řidič kamionu, aby mohl jezdit, tak má přísnější podmínky pro udělení řidičáku, pro jeho udržení a pravidelnou obnovu (profesní průkaz, pravidelné testy atd...). Máte to v armádě nebo u policie taky takové? Myslím, že ne...
A ještě v obecné rovině - ten, kdo má na nějakou činnost dohlížet nebo ji kontrolovat nebo dokonce vytvářet pravidla, měl by mít větší schopnosti nebo znalosti v dané oblasti než běžní uživatelé/občané/řidiči...
Měl by mít větší možnosti/pravomoc v případě potřeby zasáhnout a měl by mít také větší odpovědnost. Na všech úrovních a ve všech činnostech, čím větší moc, tím větší odpovědnost - včetně osobní.
Upravil buboGS dne 13.06.2012 15:40
BMW GS = stroj na radost
Vloni v Rakousku nás uprostřed rovné cesty zastavil místní četník (Gendarmerie). Byl v takových spíš pracovních modrých montérkách než v parádní uniformě, ale auto tam měli Touarega. (pro doplnění, aby to nevyznělo chybně - obvykle jezdí oktávkama)
Asi 300-400 m v protisměru to bylo zastavené taky. Čuměli jsme na to jak péra z gauče a nechápali jsme, co se děje a proč - sice mi to do okýnka vysvětlil, ale se svojí němčinou jsem pouze pochopil, že máme pár minut počkat.
Během chvíle se to vysvětlilo - sedlákovi se zaběhnul bejk a přes silnici ho potřebovali přehnat zpátky. Další dva četníci s tím tomu sedlákovi pomáhali. Jo, to je to slovo - POMÁHALI.
Luxusní auto, pracovní montérky a hnali tam po louce bejka - neumím si představit v ČR policistu, který má přidělenýho Touarega, jak chodí v práci v montérkách a nedejbože nahání bejka po poli...
Včera jsem jel do Ústí a nad Děčínem ve dvouproudovce stálo v kopci odstavené rozblikané auto - tvořilo překážku v provozu. Od spodu od Děčína jelo policejní auto - blinkr vlevo, blinkr vpravo a ani nezpomalil - neblikal majákama ani nehoukal ani nejel nijak rychle, tedy předpokládám, že nespěchal někam k případu. Ani nezpomalil, ani se neotočil...
Nehnul ani brvou, aby tomu nešťastníkovi pomohl nebo ochránil nás ostatní účastníky silničního provozu.
To by ten rakouskej četník asi nikdy neudělal - hanba by ho fackovala.
Upravil buboGS dne 13.06.2012 15:41
BMW GS = stroj na radost
PS: nebýt tohoto příspěvku, tak bych snad ani nereagoval, tomu klukovi už stejně nikdo nepomůže a ten příslušník si to asi vylíže až do dna...
BMW GS = stroj na radost
swat napsal:
Co se stalo se stalo. Nikdo na tom nic nezmění, ani ty vaše bláboly tady. Myslím že ten kluk (policista) je už tak dost vytrestanej, bude muset žít s tím, že svojí nedbalostí zapříčinil smrt někoho jiného..........
Nevím kde berete informace o měření radarem, já jen vím, že naše radary měří až po překročení 65 km/h !!!! Tak to má PČR nastaveno, městská měří od 55 km/h ....
Stejně nemá smysl tu cokoliv psát, vidíte to úplně jinak než já a třeba se vám nestane že by někdo zabil vašeho blízkého jen proto, že ten druhej jel o 15 km/h víc a prostě nedobrzdil, nebo jel ožralej někde z diskotéky, pod vlivem OPL atd..... pánové, není noční služba kdy bych nevzal řidičák za chlast nebo drogy !!! Tak dávejte sakra bacha..............
Ta poznámka o popravě na náměstí, pokud teda reaguješ na muj příspěvek, byla myšlena jako hyperbola. Asi to z toho příspěvku není dost jasné, ale přestože zabil jinýho kluka, snažím se pro jeho minelu najít omluvu nebo alespoň vyjádřit pochopení se situací. Je totiž rozdíl, když někoho sestřelí vylitej magor, kterej má všechno v koulích a nebo zbrklej policajt, kterej se snaží dělat to za co je placenej a nakonec to bohužel udělá fatálně špatně.
swat napsal:
Jo a řeči o tom, jak musí zaměstnavatel někoho školit......bohužel jsem vázanej mlčenlivostí a spoustu věcí tady psát tudíž nemůžu. Ale je to tak trochu sci-fi, jestli si to opravdu myslíš nechám tě u toho...
S tím souvisí i chybný názor MrGS: řidič kamionu, aby mohl jezdit, tak má přísnější podmínky pro udělení řidičáku, pro jeho udržení a pravidelnou obnovu (profesní průkaz, pravidelné testy atd...). Máte to v armádě nebo u policie taky takové? Myslím, že ne...
.
No,tak to teda máme...ale myslím,že já to můžu posoudit,protože jsem jak v armádě,tak mám i Céčko a civilní profesák.
My máme pracidelně psychotesty,lékařskou prohlídku i fyzický testy...ano,je to stejně směšný,protože je to akorát bič na "nepohodlný"lidi,když je někdo "krypl" ale dobrej kuřbuřt,tak tím stejně nějak projde.
Ovšem tohle všechno je absolutní NIC,proti tomu,čemu ty říkáš pravidelné testy pro udržení řidičáku pro kamioňáka Jestli za nějakou známku profesní způsobilosti považuješ to,že se jednou za rok sejdeš s několika lidma někde v místnosti a přetrpíš 7 hodinový povídání pána v důchodu,co se velice rád poslouchá,pak vytáhneš prkenici a vysolíš 9 stovek,tak to je teda dobrý
...a to vůbec nezmiňuju to individuum,co nám tam přišlo udělat přednášku o první pomoci a tvrdilo,že pracuje 15let ve zdravotnictví
...jestli se mi jednou něco stane a tohle vyleze ze sanitky,tak budu škemrat o eutanázii
Upravil Mr GS dne 13.06.2012 18:04
No to je právě ono - jsme v Čechách, obabrat je možný úplně všecko... Jak v armádě, tak v civilu.
To ale nic nemění na tom, že to mají řidiči profíci náročnější než normální. A tak by to mělo být i u PČR, a ne že se významně řekne " to je tajný, kdybys věděl, co se všechno u nás děje a navíc nejsou prachy..."
Když jsem dělal profesák (mám i Éčko, heč ), tak přišel starej chlápek z autoškoly a nechal jezdit všechny šoféry - i starý chlapy co měli ke 2 mil. kilometrů. Chtěl prostě vidět, že svojí práci zvládaj...
PS: ještě že jsem nemusel couvat s Lízou s vlekem, to mě fakt moc nešlo
BMW GS = stroj na radost
Škoda kluka.
Logicky, když udělal průšvih.policajt, tak se to víc rozmázne. Nepřijde mi na tom nic divného. (nemluvě o přístupu policie a její "sdílnosti" ohledně okolností vzniku nehodY)
Srovnávat kamioňáky a policajty mi přijde irelevantní (čte se de.bil.ní)
K BOZP apod. školením.... kdo neumí, učí a zaměstnavatel si povětšinou kryje jen záda pro případ průšvihu.
Hluchavky, jehličí apod si budou kopat za svoje (práce jako každá jiná. dokud mi nebudou tvrdit, že je to poslání, tak mi jsou šumák), civilové taky.
buboGS napsal:
No to je právě ono - jsme v Čechách, obabrat je možný úplně všecko... Jak v armádě, tak v civilu.
To ale nic nemění na tom, že to mají řidiči profíci náročnější než normální. A tak by to mělo být i u PČR, a ne že se významně řekne " to je tajný, kdybys věděl, co se všechno u nás děje a navíc nejsou prachy..."
Když jsem dělal profesák (mám i Éčko, heč ), tak přišel starej chlápek z autoškoly a nechal jezdit všechny šoféry - i starý chlapy co měli ke 2 mil. kilometrů. Chtěl prostě vidět, že svojí práci zvládaj...
PS: ještě že jsem nemusel couvat s Lízou s vlekem, to mě fakt moc nešlo
Já si myslím,že to tak i je...ono tam asi nevezmou každýho vola,co má ještě teplej řidičák(k PČR),ale o to nejde.Jsem jen chtěl říct,že i řidič profík prostě někdy udělá chybu a nebo blbej odhad a je vymalováno
Není potřeba tady svolávat nějaký hony na čarodejnice.On si to slízne pořádně.Ikdyby vyvázl jenom s podmínkou,tak je stejně bez práce,protože už má záznam a kde jinde ho vemou?
-Pane,co potřebujete?
-Chtel bych u vás pracovat.
-Aha a co jste dělal dřív?
-Policajta.
-Takže neumíte nic?
-Hmm.
-A proč jste skončil?
-Někoho jsem zabil.
-Aha.Tak to pojďte,na takový čekáme
...ten je prostě odepsanej,tak co chcete víc?
Tak nevím ale nedávno bylo na Nově když se předávaly ty nový pasaty PČR řečeno že s nima budou jezdit speciálně proškolení řidiči co prošli i výcvikem v jízdách
Jinak toho kluka co je mrtvej je mi fakt líto ale toho policisty taky, neudělal to schválně a za tu fatální chybu i draze zaplatí. Jako policistu jej budou postihovat přísněji jak civila.
Nepřál bych nikomu z vás aby se stalo také něco takového, máte to na mysli nadosmrti. Uvědomte si že to nebyl žádnej kriminálník nebo ožrala, berte to tak že to klidně mohl být váš soused nebo někdo z rodiny, taky by jste ho tak odsuzovali?
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Mr GS napsal:
-Pane,co potřebujete?
-Chtel bych u vás pracovat.
-Aha a co jste dělal dřív?
-Policajta.
-Takže neumíte nic?
-Hmm.
-A proč jste skončil?
-Někoho jsem zabil.
-Aha.Tak to pojďte,na takový čekáme
...ten je prostě odepsanej,tak co chcete víc?
bych to nehrotil...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2