TOLI napsal:
Každej den jezdím na padesátce stodvacet- prej že omezení hluku
myslis v chuchli?
bacha na to.. merej am jak fstekly.
ja tam nejezdim pres tech 90
Vim o tom a sem jak ostříž.Často tam stojí v noci auto na konci závodiště směrem z centra.
radi tam:
- passaty
- modra oktafka
- mestaci s mikrovlnou napichnutou na usekovej radar
taky jsem tam jezdil denne furt 110/120 uz od Agipu... al davam si acha. specialne posledni 2 tydny to tam je jak Battlefield LA
městšťí orgáni prudí skoro denně v opačném směru zhruba tady http://mapy.cz/s/... s nějakym transporterem nebo něčim podobnym...
to myslim.
na strese maji mikrovlnu a jsou napojeni na usekac.
je to smerem DO centra.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tak se musím dneska přiznat a posypat si hlavu popelem :-(
... vezl jsem ráno plechovkou synátora do školky, po jeho umístění do ústavu jsem vycouvával ze dvora školky na hlavní silnici ... sice jsem se mrknul do zpětných, ale nějak jsem nemyslel ... a když jsem vystrčil zadek auta na hlavní, tak mě pěkně zamrazilo ... s kvičením gum mě "ladnou" křivkou jen tak tak minul borec na motce ... asi V-strom (možná) .... tímto se mu ještě jednou moc omlouvám ... sem to kok.t ... no hlavně že fajnově zareagoval a ustál to ... už dlouho jsem neslyšel hvízdat gumy na motorce (asi šel nejdřív na brzdy... a pak udělal myšku)...
... no docela jsem se zapotil a při každým couvání se teď dávam sakra pozor ...
Upravil chstepan dne 15.06.2012 07:36
uf... to mohl byt velky rev...
17 cm
To takhle spěchám s plechovkou, přijíždím po vedlejší, mrknu rychle vpravo vlevo, nic. Vlítnu tam a najednou předemnou dodávka! Ještě že měl borec kde uhnout. Přední sloupek mi ho dokonale zakryl... JJ dvakrát měř a jednou řež...
Kasak napsal:
Ani se mi nechce věřit,že je to tady samej slušňák.Žádná červená,stopka,překročení rychlosti,nedodržení b.vdálenosti,nepuštění chodce na přechodu,projíždění spuštěných šraněk,předjíždění přes plnou čáru a jiné drobné přestupky.
Jezdím bez nehod !!
Mám všechny body a nikdy jsem neplatil pokutu.
Pneu každý kvartál nové.
Tři lékárničky, dva trojúhelníky a zapnutý všechny pásy na všech sedadlech i když jedu sám.
Po dálnici jezdím nejvíc 60 a po městě 20.
U každýho přechodu preventivně zastavím a počkám si, dokud někdo nepřejde. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Včera v Kolíně nad Rýnem : odbočoval jsem autem ze silnice přes chodník na parkoviště. Jenže ty skopčáci maj jako součást chodníku i cyklistickou stezku..
Při prvotním pohledu na chodník jsem nikoho neviděl, tak jsem to zprudka strouhnul do prava, když se ze zadu po cyklostezce přířítila kočka na kola
V poslední 0,000008 sekudny jsem na to dupnul a ona projela , neškrábnutá,
ale přes rameno utrousila... no dělal jsem že - ich nicht frštehe..
Jojo, to znám z Holandska. Vnitřní krukák pro auta a pak vnější pro kola a skůtry. Ze začátku se mi párkrát stalo, že jsem to při výjezdu jen tak tak zašláp, bo kola mají na vnějším samo přednost před tím co vyjíždí. Je to na pytel, bo v tom úhlu nejni vidět zrcátkama nic. Už sem se to za ty roky naučil, ale stejně jsem vždycky jak ostříž....
Zgorzelec, semafor, přede mnou polská Yaruna...
Zelená, vyrážím za Yarunou, mrknu doprava, jestli ten taxík opravdu stojí.
Kouknu dopředu, oči na stopky, brzdy na doraz, buch!
Motorka se válí, já se válím... Co se stalo ???
Těsně za křižovatkou byl přechod, po přechodě šla koběta a polák ji nechtěl přejet, nebo co...
Pojlicajti: Zna pan, že je to jego wina?
Pan zna, pokuta, odjezd...
Poučení - přehnaná opatrnost se nemusí vyplatit, ten taxík poctivě zastavil...
BMW GS = stroj na radost
Vloni na moto - výjezd z J.Hradce na hlavní Budějice - Brno. Odbočuji doleva, dávám přednost, zprava jede dodávka doleva do města. Jede pomalu, tak si říkám to stihnu. Vypálím, najedu na hlavní a za mnou troubení. Za tou dodávkou byl v průběžném pruhu schovaný osobák který jel rovně. Nebylo mi moc dobře a v tu chvílu bych se v p....i viděl.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobrnos napsal:
Promiň, myslel jsem to jinak. Jestli to vše dodržuješ, tak pak je to na léčení.
"Dodržuju" pouze první dva řádky z toho svého ironického příspěvku:
- že jezdím bez nehod (celý život bez jediné nehody, a to i bez nezaviněné)
- že mám zatím stále všechny body a že pokutu jsem platil poprvé a naposledy v 15 letech blahé paměti (bylo to relativně spravedlivých 20 nebo 30 Kčs za jízdu na neosvětleném mopedu při večerním soumraku).
Tak to máš anděla strážného. Já mám jednu nehodu zaviněnou a pokut jsem zaplatil asi 4tisíce korun (za všechny ty roky). Cvikanec jsem měl jeden, body mám všechny.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kasak napsal:
Ani se mi nechce věřit,že je to tady samej slušňák.Žádná červená,stopka,překročení rychlosti,nedodržení b.vdálenosti,nepuštění chodce na přechodu,projíždění spuštěných šraněk,předjíždění přes plnou čáru a jiné drobné přestupky.
toto vše se stále ještě považuje za přestupek? asi bych měl jít do sebe!
bluesbery napsal:
Včera v Kolíně nad Rýnem : odbočoval jsem autem ze silnice přes chodník na parkoviště. Jenže ty skopčáci maj jako součást chodníku i cyklistickou stezku..
Při prvotním pohledu na chodník jsem nikoho neviděl, tak jsem to zprudka strouhnul do prava, když se ze zadu po cyklostezce přířítila kočka na kola
A mohl být průser natotata..
Tos nemusel tak daleko...tahle "vymyslenost" je i u AGIPu v Podoli...kdyz se na tuhle pompu prijizdi,tak to jeste jde,bo je to prehledne,ale pri odjezdu jsem uz minimalne dvakrat malem sejmul bruslare i cyklistu...litaj tam jak kreteni...
hobrnos napsal:
Promiň, myslel jsem to jinak. Jestli to vše dodržuješ, tak pak je to na léčení.
"Dodržuju" pouze první dva řádky z toho svého ironického příspěvku:
- že jezdím bez nehod (celý život bez jediné nehody, a to i bez nezaviněné)
- že mám zatím stále všechny body a že pokutu jsem platil poprvé a naposledy v 15 letech blahé paměti (bylo to relativně spravedlivých 20 nebo 30 Kčs za jízdu na neosvětleném mopedu při večerním soumraku).
dobre Ti to sezrali..
NICMENE...
KOLIK ze mas najeto bez nehody?
to taky muze byt 100 tisic.
17 cm
Tak já mám taky něco. Říkám tomu Zmizení motorky na dálnici. Sypem si to takhle pěkně z Chorvatka, máme za sebou už asi 900 Km, je cca 23:00 kousek za Mnichovem na dálnici směr Praha. Levý pruh, 160-170 km za hodinu. Když tu mě začne znervozňovat kapcička co mám na klíčkách a ktrá se mi tak nějak divně třepotá před budíkama. Tak sem se rozhod s ní lehce hnout. Co čert nechtěl, kapsička mi hnula i s klíčkem, takže jsem si vypnul komplet moto. No nechtěl bych být tím řidičem co jel za mnou. V jeden okamžik je před ním mašina a ve druhej už ne. Zadkem bych přestříh ocelovej drát jak se mi stahnul. Takže rychle klíček do polohy On zmačkonut starter a naštěstí bramburek naskočil, světla se rozsvítila a jelo se dál. Jen batůžek z toho byl trochu vykolejenej ) Myšlenka na závěr: Když máte kapsičku na klíčky na klíčích (taková ta malá černá s logem BMW) tak s ní NIKDY za jízdy nehejbejte.
bluesbery napsal:
A mohl být průser natotata..
JJ, to znam... Koln, Koblenz, Munster - tam jsou sami cyklisti... Jak se vymotam z mesta, tak jsu scastne jak blecha