Teda pánové, čék si nedojde ani na WC a už tu taková debata
Takže jelikož už mám nějaké plány na mé poslední prázdniny v životě naplánované, tak když se to nebude krýt - tedy až bude znám datum, tak zlanařim kamarády a rodiče aby jeli se mnou a určitě dorazíme. a když se na mě vyprdnou, tak přijedu sama, ale doufám, že nevyprdnou. protože když jsem naposledy jela z krumlova do rokytnice, najela jsem o 120km víc ,protože sem v Kolíně asi blbě odbočila bo spíš to maj pěkně blbě značený :-)[/quote]
To je fakt u Kolína jsou cestáři pěkně zákeřný a moc to tam neznačej. Ale v dnešní době internetu,GSM a GPS už se snad zabloudit nedá ne? A jestli jo,tak pak jedině přijeď do Prahy a já tě povedu.
To Alda:určitě se na tebe + ostatní rád přijedu podívat btw pořádám 11-13.7 pro mé kamarády Bobovo krkonošské grilování info + datum bude na varadero.cz tak kdo bude chtít je vítán jedná se o přátelské setkání majitelů velkých cestovních endur ne těch co si myslí,že ta jeho značka je nejlepší.
tož já bych vás taky rád poznal,ale fakt by to chtělo nejdřív vědět ten termýn,takže ho prostě jednoduše určim a je to a bude se to prostě konat 28.-29.6 a je to takže co vy nato??já bych vtento termín moh
prijel bych a myslim ze ne sam, z jizni moravy je to pekna vyjizdka. jedinej a asi hlavni problem je termin, protoze to mam fakt hodne napresovany, takze bych se divil, kdyby jste se nahodou do volna trefili.
Peacemaker napsal:
prijel bych a myslim ze ne sam, z jizni moravy je to pekna vyjizdka. jedinej a asi hlavni problem je termin, protoze to mam fakt hodne napresovany, takze bych se divil, kdyby jste se nahodou do volna trefili.
Jel bych z Brna, tak bychom to mohli dat ve dvou (ci vetsim poctu)
Ondra
Taky bych se zúčastnil, pokud mi to bude možné časově a pokud to nebude přes celou naši vlast... Konečně dostanu do ruky řidičák, tak budu moct požádně vyjet i na asfalt, nejen lesní cesty
Upravil Thomasson dne 21.05.2008 08:07