hmhm, tak si k tobě udělám výlet jindy:-) zeptam se tady u nás v inveltu, kolik by si vzali za diagnostiku, pač mam vždycky cestu na druhou stranu od tebe (at je to na jih nebo západ) a uvidim...
hmhm, tak si k tobě udělám výlet jindy:-) zeptam se tady u nás v inveltu, kolik by si vzali za diagnostiku, pač mam vždycky cestu na druhou stranu od tebe (at je to na jih nebo západ) a uvidim...
Jasný jasný kdyžtak brnkni nabo napiš PM a domluvíme se
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jasný jasný kdyžtak brnkni nabo napiš PM a domluvíme se
Servisáku, jen pro info, Jirka je z Plzně, takže se domluvte jak chcete, ale každopádně mi dejte vědět...
Táák dnes problém vyřešen Světe div se, chlápek co šteloval ventily, zapoměl připojit to čidlo v sání sundal jsem pravý kryt a pod tim šnorchlem se houpal nezapojenej štekr. Připojeno a jede to jako nikdy
Labus01 napsal:
Táák dnes problém vyřešen Světe div se, chlápek co šteloval ventily, zapoměl připojit to čidlo v sání sundal jsem pravý kryt a pod tim šnorchlem se houpal nezapojenej štekr. Připojeno a jede to jako nikdy
To se mi snad jen zdá. Takovej machr mechanik a takovou botu. No co, taky to je jenom člověk. Třeba to jen špatně zacvakl a vypadlo to za jízdy. Hlavně, že to jede.
Labus01 napsal:
HH, 11 000kč je o trochu víc, než ujet 120 km:-D já to mám už 200 km:-/
servisaku, ale asi se stavim. Copak děláš 7.7? My jedem transpublik, tak že bysme to vzali malou obklikou:-)
Prosímtě 7.7 jsem v garmiši...
JÁ BYCH I PŘIJEL MÁM TO JEN 280KM TAM ALE CHYBĚJ RANTÁLE NA TEN SIRUP CO FURT ZDRAŽUJOU,CO JE POD 1000KM JE DEFACTO ZAROHEM VŽDYT NÁM TO SKORO NEŽERE
Labus01 napsal:
To se mi snad jen zdá. Takovej machr mechanik a takovou botu. No co, taky to je jenom člověk. Třeba to jen špatně zacvakl a vypadlo to za jízdy. Hlavně, že to jede.
NEBO MĚL TELEFONA ZAPOMĚL CO DĚLAL TO UŽ JSEM TAKY ZAŽIL JEŠTĚ S JAWOU A TO MI DĚLAL KYWNU ZAPOMĚL DÁT PODLOŽKY NA ÚCHYTY A TY ME PAK OPUSTILY V NĚMECKU NAŠTĚSTÍ JSEM SI NEUSTLAL
Njn, i mistr tesar se nekdy utne podle me to daval dohromady nejak narychlo a zapomel na nej. To se stane... Co z toho vyplyva je ponauceni, ze pokud ma motorka popisovane problemy, zkuste odpojit cidlo v sani, jestli nastane nejaka zmena. Cidlo je zkratka vaha vzduchu, ktera rika jednotce kolik vzduchu tece sanim. Takze pokud nefunguje, ridici jednotka vstrikuje vic paliva nez je mozne v danem mnozstvi vzduchu ve valci rozptylit a motor tak dusi prebytek benzinu. Ve vyssich otackach je mnozstvi vzduchu pro rozptyleni benzinu uz dostatecne. Podobne je to s nefunkcnosti lambdy. Ta akorat nemeri mnozstvi, ale zbytek nespaleneho kysliku..
Tohle jsou neocenitelné zkušenosti. Viz. jako moje příhoda s hoblinama v motoru. Nebýt zkoumání a rad kamarádů z fóra bych to musel dát do servisu a investovat nemalé peníze. Přitom kdybych to věděl hned od začátku, bylo to za max. hodinu opravené. Prostě všechno zlé je pro něco dobré...!