.... vyměnil jsem černou motobundu Ixon za šedou Rockway a je to dost znát ... navíc oproti Ixonu má RW dost "větráků" ... testoval jsem ji v sobotu při +35st. ... měl jsem rozeplý větráky na prsou, loktech a na zádech ... ty na prsou jsem musel zavřít, páč bych se večer asi nehnul se zádama jak mi tam protahovalo ....
... ale uvažuju že až pojedu někam do teplých krajin, tak koupím nějakou chráničovou košily + dres + bundu (z který vyndám chrániče) ...
Moje zkušenost s chráničovou košilí je taková, že jsem se nikdy v ničem nepotil tak strašně jako v chráničové košili. Mám Knox a je to možná tím modelem ale prostě to je dost hrozný.
Moje hlavní oblečení je Rukka Airoad, takže to neřešeším ale kdybych si pořizoval něco druhého a měl omezený rozpočet, tak bych neviděl jako špatnou volbu Dane Strandby. S cenou do 9 tisíc za komplet kalhoty a bunda je to vynikající a fakt to je hodně prodyšné. Měl jsem i dvoje "kevlarové" džíny a nedalo se v nich v horku vydržet. Vedro mi je i v MX kalhotách, potřebuju prostě něco co profukuje. Rukka řady AIR je super ale stojí hodně peněz.
bunda Nazran kůže/textil s větráním na rukou a na prsou + 3/4 maskáče s kolenníma protektorama. V čemkoliv co má dlouhou nohavici sem nikdy nevydržel
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Ja na to proste hazu bobek.. Dziny, v extremnim horku kratasy, a tricko nebo lehkou klokanku Bushman.. Neni to bezpecne, ale jsem spekounou a proste se nebudu parit jak ****.. Kamarad mel nejaky "letni" obleceni z louise a rozbil se v Praze.. Se mu to do toho zadrelo, zapeklo a rikal že to bylo hrozny.. Stejne byl sedrenej jak ****.. tak coooooo....
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure