VasekUzNeBohnice napsal:
Morabo, první rok s jedním prckem se dá zvládnout v bytě, ale druhý rok a druhý prcek k tomu? dům se zahradou jest požehnáním pro všechny
tak tys byl vzdycky dost animální... drzet te v byte je jak drzet hrocha na suchu v kleci 2x2 metry
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
VasekUzNeBohnice napsal:
Morabo, první rok s jedním prckem se dá zvládnout v bytě, ale druhý rok a druhý prcek k tomu? dům se zahradou jest požehnáním pro všechny
tak tys byl vzdycky dost animální... drzet te v byte je jak drzet hrocha na suchu v kleci 2x2 metry
tak tys měl zase vždycky pochopení pro spolutrpitele, taková animální empatie v tom je... snad i u ní zůstane
pravdu díš, ale o mě to fakt není, je to pro ty moje milované děti a je to pro ně obrovská úleva, hlavně Vašík je naprosto šťastný a to je ten důvod
až vrhneš mladý (nechci věddět detaily), třeba se to stane i Tvou realitou
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VasekUzNeBohnice napsal:
pravdu díš, ale o mě to fakt není, je to pro ty moje milované děti a je to pro ně obrovská úleva, hlavně Vašík je naprosto šťastný a to je ten důvod
neboj my vsichni vime jakej jses uzasnej tatikovskej typ.. taky uz jsem ti rikal, ze jsi tim zestarnul asi o 15 let
17 cm
VasekUzNeBohnice napsal:
neboj my vsichni vime jakej jses uzasnej tatikovskej typ.. taky uz jsem ti rikal, ze jsi tim zestarnul asi o 15 let
jdi do vo*e p*dele Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VasekUzNeBohnice napsal:
Jardo, je to peklo, holt se budeš muset obětovat a vyjet na ryby ješčo raz
Zdarec Vendo,taky jsem změnil působiště.Momentálně bydlím u Chlumce,tak to k sobě máme kousek.
zdar pane, tak jsem byl včera projet Kačenu a obhlídnout místo pro "třpytkaření" v Týnci nad Labem a je to tam paráda, až jsem tam z toho i přenocoval, jak se mi tam líbilo a Remus a Kubrt taky
asi bych to zopáknul a nějakou vyjížďku taky provedeme, denně jsem v centru v Hradci i ve Lhotě, tak cinkni, stav se, dáme kafe, naplánujeme cestu, těším se
VasekPraha přiložený následující obrázek:
[193.5Kb]
Koukám Vendo,tos fotil ráno? Já na tý lodi promokl jak sviňa.Jenže jak jsem byl nalitej,tak se mi nechtělo vstávat,tak jsem na sebe nechal pršet
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Koukám Vendo,tos fotil ráno? Já na tý lodi promokl jak sviňa.Jenže jak jsem byl nalitej,tak se mi nechtělo vstávat,tak jsem na sebe nechal pršet
nojo, ráno, proč jsi nespal v tom hangáru na stole?
ale dobrý to bylo, co? zvopáknem to jo a Batalion u Draků Tě taky čeká...
Ahoj vesničane. Gratuluju k bydlení na venkově. Už jsem taky přes dva roky vydlák a zatím se mi to moc líbí. Klid,a spousta místa na "hračky".
Jak tě znám,tak příští rok uspořádáš u sebe minisraz BMWGS.
Ať se ti tam daří a líbí. Měj se zatím R.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Kubrt napsal:
nojo, ráno, proč jsi nespal v tom hangáru na stole?
ale dobrý to bylo, co? zvopáknem to jo a Batalion u Draků Tě taky čeká...
Jak jsem psal... byl jsem lenošnej jak sviňa... Mohl jsem si vlézt do lodě,ale jaxi mi nic nefungovalo
Zvopáknout to musíme a s Hradcem počitám
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
BIGR napsal:
Ahoj vesničane. Gratuluju k bydlení na venkově. Už jsem taky přes dva roky vydlák a zatím se mi to moc líbí. Klid,a spousta místa na "hračky".
zdar a díkec, je to paráda, hlavně Hradec je krásné a kultivované město, především dopravně, lidi jsou taky fajn, na vesnici naprostá pohoda, takže luxus
jo a srazy budou, to je jasný
Tedy, jen se člověk chvilku zapracuje na nemovitosti, tak dochází k dějinným posunům Aby i ze mě byl vidlák (Pro Bigra - je to od slova vidle, vydlák je podle vzoru pytomec, jak říkal náš starý kantor, jistě si vzpomeneš a to jsi byl na češtinu lepší), musím dostavět. Momentálně jsem v části ukončené řízené destrukce a počínající neřízené konstrukce. V reálu mám pár stěn bez střechy, ale občas se v tom dá i spát.
Takže Vašku, k Mechovu se ti zachtělo? Inu, já tam prožil spoustu krásných chvil. Mechovské baby byly ......no, už si nějak nevzpomínám (čte to tu i velitelka ) A hlavně jsem jezdil na Potštejn, Litice aj. Byla okolo spousta osad a kopce vandráků. A do Orlickejch a k Vevisovi máš taky blíž.
Ale já jsem posera, takže i s nemovitostí se držím na dohled od Stověžaté (jako Bob, Emil atd.) Mimochodem, jen co drobet zastabilizuji nemovitost, tak se chceme s Evou projet a máme od loňska naložené papričky, které nemáme odvahu otevřít, natož sežrat. A to jsou nadívané česnekem a skrápěné slzami již při sterilizaci.
Neboj, nezapoměl jsem na výlet do thairestaurantu, jenom se obávám, že se pro mě "ostrá" kulinářská etapa života počíná uzavírat. Co nadělám. Ale ještě můžu, jenom to nesmí moc "pálit" podruhé.
Co takhle přiložit foto nemovitosti?
A neděs sousedy moc brzy. Někteří jedinci jsou plaší
A už máš klícku na Hickse?
Upravil Medik dne 17.07.2012 08:59
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
...ja to obcas ctu...
17 cm
BIGR napsal:
zdar a díkec, je to paráda, hlavně Hradec je krásné a kultivované město, především dopravně, lidi jsou taky fajn, na vesnici naprostá pohoda, takže luxus
coze? HK?!
vzdyt je to vesnice okolo jednoho VEELKYHO kruhaku? Samy panelaky.. je tam vubec nejaky poradny histericky centrum?
Akorat studenti, kruhak, panelaky, semtam nejakej strom.
Upravil hicks dne 17.07.2012 09:10
17 cm
BIGR napsal:
coze? HK?!
vzdyt je to vesnice okolo jednoho VEELKYHO kruhaku? Samy panelaky.. je tam vubec nejaky poradny histericky centrum?
BIGR napsal:
coze? HK?!
Kubo, dojeď, ukážu Ti cestu rájem... tedy Hradcem a uvidíš sám, provětráme dravé stroje a pokecáme, ni?
Upravil VasekPraha dne 17.07.2012 09:48
Hradec K. má obrovskou výhodu - plánoval jej jeden člověk, z původního hystorického města v podobě opevnění se rozrostlo v nádhernou metropoli
nadhernou metropoli?
to ze vam sedi u morovyho sloupu na navsi 3 METROsexualove z vas jeste ani omylem nedela METROpoli
---
ja se urcite stavim.. ve dne. Hul na vlky samozrejme mam...
Upravil hicks dne 17.07.2012 09:53
17 cm
Hele Venco, zaurguj tam dostavbu propojení z Opatovic na Holice, ať to nemusím co týden přes HK objíždět........jinak tam když nejedeš na tom vnitřním okruhu 80-kou, tak stojíš co semafor....ale 80 je akorát na zelenou vlnu
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."