Jejdamane!tolikrát zminovaný moje jméno až se stydím: samo,že se na Vás těším,protože tohle online je good ,ale face to face a u tulamore je mnohem lepší.Prosím všechny co mají ode mě GS i Fanóš na ktm 990 může přijet at přijedou zvu je na tulamore beru min 2 lahve pěkně je ty moje GS vyrovnáme vedle sebe a to bude pro mě největší odměna za Vaší spokojenosttěším se na Vás Bob
Bob napsal:
Jejdamane!tolikrát zminovaný moje jméno až se stydím: samo,že se na Vás těším,protože tohle online je good ,ale face to face a u tulamore je mnohem lepší.Prosím všechny co mají ode mě GS i Fanóš na ktm 990 může přijet at přijedou zvu je na tulamore beru min 2 lahve pěkně je ty moje GS vyrovnáme vedle sebe a to bude pro mě největší odměna za Vaší spokojenosttěším se na Vás Bob
no Bobe, vem ty flašky raději tři ...na 90% přijedu taky (ale pro jistotu vezmu něco trnkové vody z vlastních zásob )
Vsichni vychvalujete Boba, koukam, ze jsem asi jedinej, kdo je na nej nastvanej.
Mam letos najeto bez mala 10000km. Kdyby mi neprivezl GS, na jiny motorce bych tolik nejezdil, kdo to ma furt platit??
Hele, Bobe, těch lahví vem karton, bo přijedeme i my - Batmani - 1 x 1200 a 1 x dakárek.... jasněže od tebe a jsme MAXIMÁLNĚ spokojení!
P.S.: vidím, že jsi dostal rozum a šel do BMW.
Aldo,
plánujeme přijet, zrovna se budeme vracet z Astrachaně, pokud půjde vše podle harmonogramu, tak dorazíme rovnou z Ukrajiny...
Upravil joni dne 30.05.2008 16:38
To joni: Nedostal, do blavy dojel na aprílija kaponórdovi............ hrozná mrdečka
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
To Joni + prcek Swat:máte pravdu měl jsem ho k prodeji docela se mě líbil má taky 72kw,vypínatelné abs,pletená kola super ladáky sebrink.No,ale jeden výlet do Bratislavy a zpět a rychle jsem mazal k helmutům pro mou oblíbenou barvu alpine weis no a tak zase jezdím na 1200 gs adventure bo je to asi fakt král mezi velkýma cest.endurama.
To Joni pozdravuj tatku Batmana a rád si dám s Váma tu tulamore.
Ahoj
Bob
JJ Slávku poté co jsem ti prodal tu vonavku alpine weis a minulý týden jsem předával Páje tu samou prodal jsem svou silber a včera přivezl vyvoněnou 1200gs adventure v plné náloži s nějakou tou turateší parádou,ale to Vám ukážu až na srazu.těším se na Vás toto online krafání bez ksichtu je super,ale já radši posedím osobně u drinka s lidičkama stejného ražení a láskou ke GS.