To je tak když je člověk nasranej na něco a pak zapomíná...... hlavně že jsem si říkal že jako bych měl jeětě něco udělat no.....nejhorší asi bude, že nepůjde vyměnit jen to ramínko, ale budu muset celý brzdič.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Moc dobře tohle znám..naštěstí jsem to měl bez poškození motorky a udělal jsem ze sebe jen ****a. Výhodu to mělo jen tu, že žádný provázek na řidítka už nepotřebuju.Bude to už rok a po každy, kdy nasedám, tak si na to povědomě vzpomenu.Jinak kamarád si před lety zamknul před hospodou zadní kolo řetězem ke sloupku a taky zapomněl...to byla pro ostatní ještě větší legrace.
Shrek: Jasný to chápu,ale jak řikám pochybuju,že to po každy budeš nandavat časem tě to začne obtěžovat a když se potom něco stane bude se pojišťovna cukat...a ta sleva neni zase tolik veliká,alepson u mojí pojistky jsou za mechanický zámek asi 3%.Když vezmu že za zámek si dal 4000Kč a ještě ta starost,ale jak řikám chápu tě.
A i chápu že se o motorku člověk bojí,akorát jsem měl už tu zkušenost a vím o čem mluvím a když ji někdo natipuje tak mužeš mít so chceš....
ta sleva tam byla myslim o dost vetsi neco kolem 1500,- jelikoz je to kombinace mechanickyho a alarmu dohromady, stejne jsem nejaky zabezpeceni chtel davat tak proc ne takovy, nekoho to obtezuje ,me to zatim vyhovuje je to vec nazoru
schrek napsal:
ti nezacal houkat nebo co , ta mas taky ABUS ne ?
XENu a baterky už došly
Jj... XENA.... U ty se mi diky doslym baterkam podarila podobna epizoda minimalne 10x, Xcontry ale vzdy prezilo bez uhony a to jsem se i parkrat pekne valel (samo pred klienty, pred zahradkou kavarny plnou lidi, pred obchodakem, atd).
Taky jsem zacal vymyslet ruzne nesmysly, jako snurky na riditka, ale ja bych zapomel i na to, takze jsem koupil abus, tam jsou baterky tuzkovy (a ne 10 pecek do hodinek v adapteru, kde staci kdyz kiksne jedna a je po zabave), takze ten abus jednak vydrzi dyl, nechcipne to tak rychle a taky neni problem baterky hned vymenit. Cili od ty doby uz jen obcas jak debzus houkam, ale rozjezdy fakt nehrozi, takze Shreku klid
Upravil morabo dne 11.07.2012 05:10
Maiali nel Fango!
schrek napsal:
XENu a baterky už došly
Jj... XENA.... U ty se mi diky doslym baterkam podarila podobna epizoda minimalne 10x, Xcontry ale vzdy prezilo bez uhony a to jsem se i parkrat pekne valel (samo pred klienty, pred zahradkou kavarny plnou lidi, pred obchodakem, atd).
Taky jsem zacal vymyslet ruzne nesmysly, jako snurky na riditka, ale ja bych zapomel i na to, takze jsem koupil abus, tam jsou baterky tuzkovy (a ne 10 pecek do hodinek v adapteru, kde staci kdyz kiksne jedna a je po zabave), takze ten abus jednak vydrzi dyl, nechcipne to tak rychle a taky neni problem baterky hned vymenit. Cili od ty doby uz jen obcas jak debzus houkam, ale rozjezdy fakt nehrozi, takze Shreku klid
Jak dlouho ti vydrží ty baterky u Abusu? Pořád uvažuji o koupi... A nemůžu se nějak rozhodnout.
schrek napsal:
XENu a baterky už došly
Jak dlouho ti vydrží ty baterky u Abusu? Pořád uvažuji o koupi... A nemůžu se nějak rozhodnout.
dlouho... cca nekolik mesicu. a to nekupijeme lithiovy...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2