Letos jsem přešel z umělých vláken (Moira,Sensor,Craft) na Merino (Icebreaker) a můžu vřele doporučit. Potvrdilo se mi i to co ti řeknou v každým outdoorovým obchodě že umělina smrdí podstatně dřív než Merino. Jen bacha na to kousání každý to nesnese i když tvrdí že Merino vlna je vůči citlivý kůži šetrnější než klasická. Jako nevýhodu Merina bych považoval trochu delší dobu na usušení.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
ja mam vrch aj nohavice dlhe od Helly Hansen ale sa miz zda ze je to trocha citit po 2 dnoch este amm dalsie lacne a to je asi na tom tak isto nosim to len preto aby soms a nelepil na oblecenie a mohol sa z toho vyzliect a nemusel cakat pokial sa v tom ususim aby sa to nelepilo
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Tedˇjsem vyzkoušel 14 dní na balkáně dewold a super.opravdu týden každý den na sobě a nesmrdí A FUNGUJE!Umělina druhý den používání smrdí jak starej kozel.Takže asi zde platí-nejsem tak bohatej abych kupoval levné věci(funkční prádlo).
Když jsme ještě jezdívali dál než za komín, měli jsme oba se ženou dlouhé spodky BMW Motorrad a skutečně to usnadňovalo přežití i v letních teplotách. Žena k tomu měla i vršek, já nejradši jezdím v takovém částečně dírkovaném tričku Nike. Nevím, co je to za matroš, je to hladký a poměrně příjemný i ve zpoceným stavu.
Jezdim v Craft coolmax a Sensor Coolmax. od Sensoru mam i podzimni a zimni termopradlo. Craft je o neco lepsi - ma pohodlnejsi strihy. Z hlediska funkce jsou na tom stejne.
HP2 Enduro http://www.motork...?mid=58357
Z Coolmaxu dělá i Evona a mají teď přímo na prodejně (Chrudim) akční cenu na spodky + dlouhé triko za 620,- peněz komplet. Nechal jsem si to dovézt, prože coolmax mi přijde nejsnesitelnější na těle. Moira kouše a fakt smrdí, Devolt (merino) v horku "jenom" kouše, v zimě to už jde. Jen moje zkušenost...