Ale přátelé, soudruzi, to není PROKLETÍ...To je prostě POČASÍ..V létě prší, v zimě sněží...nebo to zkuste jako kdysi: PORUČÍME VĚTRU , DEŠTI....
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Já vám nevím, na co si stěžujete - bydlím v Liberci a tady buď prší, nebo jdeš do kopce
Kolikrát je u nás počasí, že bys motorkáře ven ani se psem nevyhnal a za prvními devatero horami a devatero řekami v Hodkovicích (asi 12 km), případně u Turnova (20km?) je počasí přímo ukázkové a vycházkové.
A Praha a okolí? - no to se nemá cenu ani řešit, tam se dá jezdit skoro celej rok, pokud zrovna nenapadnou 2m sněhu (na délku)
Jestli zmokneš pokaždý, když vyjedeš, tak je to jen statistická chyba = málo jezdíš, tím to bude . Musíš jezdit více a častěji - nejlépe vždycky, když máš čas, bez ohledu na počasí a ono se to jednou zlomí, uvidíš
PS: Radar je dobrá věc - když výš, kudy zdrhnout. Zlepšuje se ti pak skóre do statistiky
BMW GS = stroj na radost
magoss napsal:
Ale co vždyť je to jen voda:-) u mě si aspoň smočí moje kačenka co mám na nepromoku :-)
jen to jen voda kvuli ktere nevidis napr. mastnotu na silnici.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
JA jezdím co to jenom jde, pokud nemam nejaky zbyteček alkoholu po krásne grilovací večerni akci, a nebo jakmile se jenom trochu utrhnu, tak jedu.... ale jak vám kluci říkám... je prostě nadherne sendu na motorku a začne chcát :-D proto mne to už ani nebaví... :-D nejradeji bych se sbalil a vyrazil nekam za hranice třeba do chorvatska ale samotnej jet nechci.. tam snad ani pršet nemuže :-|D
VojtechPolicky napsal:
JA jezdím co to jenom jde, pokud nemam nejaky zbyteček alkoholu po krásne grilovací večerni akci, a nebo jakmile se jenom trochu utrhnu, tak jedu.... ale jak vám kluci říkám... je prostě nadherne sendu na motorku a začne chcát :-D proto mne to už ani nebaví... :-D nejradeji bych se sbalil a vyrazil nekam za hranice třeba do chorvatska ale samotnej jet nechci.. tam snad ani pršet nemuže :-|D
jojo jako dnes si vzpomínám, jak v červnu v noci cestou do Chorvatska kolem Klagenfurtu překrásně sněžilo...
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VojtechPolicky napsal:
Kluci nevím jak vy, ale ja mam takove to "štestí" že kamkoliv jedu, ať už jenom na 2 minutky do města nebo na celej den, tak vždy zmoknu. Už mne motorka jako taková přestává kvůli tomu bavit. Ja neříkám, prostě vo tom to je, ale co cesta to zmoknutí, už na to nemám nervy... jsme takhle prokletej jenom já a nebo nás je víc...
TAK JEZDI V ATOMBORDELU NEBO NEPROMOKU,ALE BACHA AT NEZVHLNEŠ ZE VNITŘ
Vojtech ak sa rozhodnes ist na dovolenku nahlas to na fore az vieme vsetci kedy bude prsat a nemame ist
zetor napsal:
Vojto...doufám,že nejedeš na Radarku....
No podle predpovedi na vikend to vypada, ze asi Vojta jede Takze nepromok beru Zrovna o vikendu jsem vyjel na kole a hned po dvou kilakach chcanec a chcanec. Samoze jezdime vetsinou off takze blatniky nevedu. No a taky jsem podle toho vypadal *pissed*
I pád na hubu je pohyb kupředu
buboGS napsal:
JBC je v podstatě jen taková periferie Liberce, ale raději to tam nikomu neříkej
naopak, já se vyznačuji tím, že mám mnoho upřímných přátel po celé republice, třeba v Brně pokřikuju z auta s pražskou RZ "skama si, ty ****e?" a v Ostravě používám jako ledoborec klasickou otázku: "víte, jaký je rozdíl mezi Ostravákem a Vietnamcem? ne? Vietnamec, na rozdíl od Ostraváka, má práci a umí česky...", uznáš sám, že ptát se v JBC, co je to tady za čtvrť LBC, už mi nemůže uškodit
jo a hoši, já nésu z Prahé (už, ani předtím) a miluju všetkých ĺudí dobrého srdca
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.