Vjetrnik napsal:
Záleží na úhlu pohledu...on neměl povinnost Ti něco půjčovat...
To je jak kdyby jsi zastavil někoho na svahu, ať Ti půjčí lyže...
to je fakt, jen Ti Větráčku nepřeju, abys potkal takhle smýšlejícího jedince, až budeš v prů*eru
Venco, já už takhle nářadí párkrát půjčoval a co se mi vrátilo šlo většinou rovnou do popelnice....takže když někdo potřebuje něco rozebrat, dotáhnout, atd. tak to raději dělám sám...víš?
Takže reakcí dotyčného se fakt nedivím....ono také záleží, jak si Basto o pomoc řekl...
jasne prijel jem tam a rek sem pi...o puc mi imbus a dvacitku klic a hned nebo te tady zbiju
cece vetraku ty si fakt komediant
cituji sebe. dobry den, mam dotaz potrebuju dotahnout kulak na motorce muzete mi pucit 20tku klic a imbus 8 nebo 9 presne nevim. ja si myslim ze to bylo i podle bontonu
jencekgs napsal:
Já nevím, prasklo mi spojkové lanko, zastavil jsem u cesty, začal opravovat. Pojelo kolem asi 5 motorkářů, všechno na sportovních motorkách a ani jeden nezastavil a nezeptal se jestli něco nepotřebuji. Bohužel hodně lidí má moto jen na machrování. Je to smutné.
Já jel autem z čech a videl borce stát u kraje se stromkem, otočil jsem se dojel k němu, zeptal se jestli něco nepotřebuje. Mě to příjde normální. Snad to zůstane alespoň mezi enduráky
ja taky zastavuju... pokud nemam pocit, ze to je neumerny riziko, tak vicemene vzdy...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
Záleží na úhlu pohledu...on neměl povinnost Ti něco půjčovat...
To je jak kdyby jsi zastavil někoho na svahu, ať Ti půjčí lyže...
to je fakt, jen Ti Větráčku nepřeju, abys potkal takhle smýšlejícího jedince, až budeš v prů*eru
Venco, já už takhle nářadí párkrát půjčoval a co se mi vrátilo šlo většinou rovnou do popelnice....takže když někdo potřebuje něco rozebrat, dotáhnout, atd. tak to raději dělám sám...víš?
Takže reakcí dotyčného se fakt nedivím....ono také záleží, jak si Basto o pomoc řekl...
dvacitku klic a imbus neni zas az tak jednoduchy zlikvidovat... zvlast kdyz to mas vicemene pod dohledem v garazi vedle.
Jinak koukam, ze se cim dal vic radikalizujes...
17 cm
ve Skotsku kdyz zastavis ve meste a koukas do navi, tak vybehne pan z kramu a hned se pta, jestli vse OK a jestli neco nepotrebujes...
17 cm
Taky většinou stavim, když vidim motorkáře v nesnázích (obzvláště pak dívku )
ale měl jsem i zážitek kdy jsem zastavil v čechách u motorkáře s GS 650 jestli nepotřebuje pomoct, jestli se mu něco nestalo očividně se mu něco rozbilo a skoro mě poslal do prdele co ho otravuju. Tak sem ho taky skoro poslal do predele a jel jsem v klidu dál.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.