VojtechPolicky napsal:
řekl byhc, že tento padák je spíše určenej pro to, aby ti motorka nepadla přímo na nohu... už jsme to zažil, když mi celej Varan ležel na pravé noze, a nebo skutr (120 kg) přímo v miste kde byl stojánek dolýtka.. dodnes to neni ok... takže určo to ten svůj kus prace udělá... a pak... takovej rám jako měla 350 jawka.. takovej je k nezaplacení, sice měkej.. ale svoji praci udělá.
Když jsem vyděl, jak parkrát padla žena ( jel jsem proto za ní ), tak bych řek, že to hodně chrání boky motoru.
Moje bejvalka má podobný,ale od Hepco-Beckra a v Albošce jí krásně přerazili haksničku.Je pravda,že teda ochrání fest hodně.Bohužel jsou hodně vystouplý a to riziko přeražení nohy při pádu tam je.
VojtechPolicky napsal:
řekl byhc, že tento padák je spíše určenej pro to, aby ti motorka nepadla přímo na nohu... už jsme to zažil, když mi celej Varan ležel na pravé noze, a nebo skutr (120 kg) přímo v miste kde byl stojánek dolýtka.. dodnes to neni ok... takže určo to ten svůj kus prace udělá... a pak... takovej rám jako měla 350 jawka.. takovej je k nezaplacení, sice měkej.. ale svoji praci udělá.
Na jawě byl pádák super viděl sem když padla jawa 350 na padák v rychlosti pěkně to usřihlo lauf v koleně borec měl kliku že tam neměl hnátu,jen políbil budíky jak neměl kokos,byly kapánek krvavý.
Výborně, někdy koncem listopadu se chystám objednávat přední rám a držáky kufrů, takže výtečná zpráva!
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
ouhjeje no to je paráda :-) a myslíš že by jsi byl schopný vyrobit Bartusy i ten spodni koš časem.. na tu starouverzi tvojich padáků? abyhc nemusle kupovat od tebe ty nové :-D a pak kolik chceš za ty nosiče kufrů?
S tím spodním dílem ještě uvidím, musel by zase někdo přijet s motorkou na oměření. Jinak veškeré info o cenách a dostupnosti u mě na webu www.bartus.ic.cz
D-A-G-R > proč myslíš že budou vysoko? řekl bych, že jsou akorát a plní i funkci ochranou, můžeš se zeptat naprcse, ten je testoval sešupem z mostu do potoka
Prostě mě to jenom napadlo, taky si budu dělat držáky kufrů, a když to srovnám třeba s TT, který má horní hranu rámečku cca uprostřed koncovky výfuku, a ty ho más nad výfukem, tak mi to přišlo prostě vysoko, ještě co na to bude říkat spolujezdec při nasedání, ale na druhou stranu se třeba mílim a bude to funkčně ještě lepší. Jinak tě ale obdivuju, na padáky čtu samou chválu takže za mě a ta cena možná kdybch je měl nedávno při mém pádu, tak by se tolik škody ani nestalo
D-A-G-R napsal:
Prostě mě to jenom napadlo, taky si budu dělat držáky kufrů, a když to srovnám třeba s TT, který má horní hranu rámečku cca uprostřed koncovky výfuku, a ty ho más nad výfukem, tak mi to přišlo prostě vysoko, ještě co na to bude říkat spolujezdec při nasedání, ale na druhou stranu se třeba mílim a bude to funkčně ještě lepší. Jinak tě ale obdivuju, na padáky čtu samou chválu takže za mě a ta cena možná kdybch je měl nedávno při mém pádu, tak by se tolik škody ani nestalo
no vánoce se blíží, takže si můžeš udělat radost budou skladem.
VojtechPolicky napsal:
Mam 176 cm.. a zkousel jsem to, kdyz si sendu tka jak sedim tak ok... kdyz sendu hodne dopredu, tak tam trochu o to mlatim... ale to sedim hodne vepredu. a mlatim jenom jak to rict.. trosku...
Není problém se sundáváním a nasazováním bočních plastů ? Dole na plastu je nacvakávací kolík .
Škoda, že "tak" pozdě. Měl jsem v srpnu kufry a to co jsem si zažil s hledáním držáků bylo hrozný. Ale ten padací rám se mi líbí, takže na jaře
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
MMirek napsal:
Škoda, že "tak" pozdě. Měl jsem v srpnu kufry a to co jsem si zažil s hledáním držáků bylo hrozný. Ale ten padací rám se mi líbí, takže na jaře
no bohužel dříve jsem to nestihl, neměl jsem přistavenou motorku pro oměření, ale teď už jsem schopen vyrábět sériově