Vjetrnik napsal:
...Hix se své megagigajednoroční akce...
Jasný, Garmisch už byl...
No prave... Kdyby byli ty Garmische ctyri za rok, taky by to asi utrpelo...
Ten opravdu hlavni sraz by to chtelo. Vsichni nemaji cas jezdit na kazdou akci a kdo neni v obraze hur se orientuje. Co se tyce organizace, tak zorganizovany to bylo dobre, tak kde je problem. Stacilo by fakt to vyhlasit jako oficialni sraz fora a je to. Ostatni se daji organizovat dal, jedine dobre a i tohle je dobrej napad.
Maiali nel Fango!
Utery a cele okoli je fakt luxusni a jelikoz je to pekna dira (= fakt pekna i kdyz dira ) nemusel by tam ani nikdo prudit. Pokud to aspon trochu pujde urcite prijedu aspon na OFF vyjizdku.
morabo napsal:
Hele, ne ze bych do toho chtel rejpat, ale tys byl vubec nekdy nekde jinde nez v Praze v hospode?!
jo, jo....byli...
v Basti a jednou na vyjizdce s Bobem u Machace.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já myslím že to není špatný nápad. Ale.....stanování (pokud bude možné) na konci října už bude fakt jen pro skalní jako je např. kubrt, kterej spí i na dešti. Nejlepší by byl termín někdy 14-16.9. nebo 21.-23.9. Ze zkušenosti vím že srazy v březnu a říjnu jsou dost hardcore co se počasí týče a hodně lidí odradí.
Jinak jsem pro
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
hugitka napsal:
hicksi pokud vim, Radarka ma svoje vlakno
Hugáči ja myslel, ze porad googlis tu erozi
17 cm
Jen to uspořádejte já bych taky určitě rád přijel a je jedno jestli v září nebo v říjnu všichni přece nejsme z cukru a rejpálky neposlouchejte ty budou rejpat pořád a do všeho
Tož já chtěl v tom říjnu protože jedem na přelomu září/říjen do albánie a já přece nikde nesmim chybět- to byste byli sami proti sobě
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
hugitka napsal:
hicksi pokud vim, Radarka ma svoje vlakno
Hugáči ja myslel, ze porad googlis tu erozi
hicksíčku já jsem v práci a nemám tolik času na to abych reagovala na každé tvé rejpnutí, které tu nejen mě leze pěkně krkem...
mas to neuveritelne tezke
17 cm
To je důležité,aby se to nekrylo s Krocanem.Jinak Machovský podzimy jsou krásný,byť troch hardcore.Podivej se do kalendáře akcí a špekuluj.Termín musíš dát pevný ty,protože na něm se s nikým nedohodneš.My bychom dorazili určitě.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Povedlo se mi kontaktovat "švagrovou" na vodu a dala mi mail na rodiče. Poslal jsem jim bližší informace a představu o srazu. Čekám na odpověď a jestli vůbec budou mít volný termín v říjnu.
Pro Vás přikládám odkaz na jejich webové stránky, mrkněte se na fotky areálu, ale hlavně i na tipy na výlet a okolí. Ceny neberte v potaz, to bude pro nás jinak.