No určitě tam pod tou matkou bude i nějaké těsnění ne? Protože jsem to musel zaplácnout i dokola, teklo to i spodem.. No na zimu to všecko servu a jsem zvědavej, co vykoukne.. Snad to nebude potřeba dřív.
Do it my way...
Brko napsal:
No určitě tam pod tou matkou bude i nějaké těsnění ne? Protože jsem to musel zaplácnout i dokola, teklo to i spodem.. No na zimu to všecko servu a jsem zvědavej, co vykoukne.. Snad to nebude potřeba dřív.
Tak to sem potom hod at se mužem podívat co to bylo za deb..a, preventivně mu posli maila at to to forum sleduje taky.Třeba se chytne za GLOCNU a nebude víc kur..t motorky
Já myslim, že se do toho původně nějak na*ral nějakej ital, je to dovoz a mam to z bazaru. Šak se tak moc neděje, jen mě štve, že se mi vyleje půlitr, když na to zapomenu a postavim to na boční :-)
No ale moc jste mi neporadili, čim by se to mohlo spravit, abych to naobjednal dopředu :-D no, holt letos doopravdy zazimuju
Do it my way...
Pokud se vtom nekdy nekdo rejpal je tam na tom tele cerpadla takovy divny tesneni ktery se lehce pri montazi skripne je treba to namaznout kdyz se to sklada. Ja bych to poradne vyskrabal ocistil a hlavne poradne poskladal.. pokud to nerozdelas nezjistis nic vic tady je kazda rada k nicemu pokud nedozdelas.
... servis a diagnostika BMW Motorrad