jinak vapku hlavne ne na loziska, draty a logicky palubku
proc ne na draty?
resp. dratama myslim vyplet v kole
Upravil hicks dne 02.08.2012 13:20
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jo pak mi to doslo...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Díky za názory, koupil jsem litr "něčeho" v BMW, dám pak vědět, jak to meje. Dle info je to na vše, tak to zkusím. Tedy vynechám kabely, řidiče, ....
www.jantruhlar.cz
TomasTT napsal:
Používal jsem léta S100 ale ještě lepší je MucOff.
MucOff mám a nějak mě nenadchnul...ještě skusím to S100 co mám doma v kanistru...
S100 jsem musel na yamaze vysoušet, jinak to dělalo skvrny. MucOff nedělá.. na chromu to bylo vidět..
S100 asi myje líp - třeba špína z brzdových kotoučů nebo ráfky, na to je to geniální. Ale bacha - existují dvě verze S100 a jen jedna byla tak super, ta druhá mě přišla jak přebalený motul. Ta lepší je myslím žlutozelená a balení má mám dojem modrý nápis na červené samolepce. To mizerné bylo nějaké EKO a samolepka byla modrá.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
MucOff mám a nějak mě nenadchnul...ještě skusím to S100 co mám doma v kanistru...
S100 jsem musel na yamaze vysoušet, jinak to dělalo skvrny. MucOff nedělá.. na chromu to bylo vidět..
S100 asi myje líp - třeba špína z brzdových kotoučů nebo ráfky, na to je to geniální. Ale bacha - existují dvě verze S100 a jen jedna byla tak super, ta druhá mě přišla jak přebalený motul. Ta lepší je myslím žlutozelená a balení má mám dojem modrý nápis na červené samolepce. To mizerné bylo nějaké EKO a samolepka byla modrá.
Takže na ráfky 1150ADV se nemusím bát to stříkat...??!! Protože už jsem viděl asi troje flekatý od různých přípravků
Tak tohle balení neznám..
GS jsem s tím nemyl, používám ten MucOff ale když to opláchneš, nastříkáš tímhle, umyješ špínu mokrým autokartáčem a pak pořádně a několikrát umyješ hadicí a vysušíš, tak bys neměl mít žádný problém. Na yamaze mám řadu leštěných hliníkových dílů a žádný problém to nedělalo. Etiketu jsem měl celou červenou a to S modrý jako máš na té fotce.
Ještě upozorním - několikrát umýt vodou. Psalo se to i v návodu. Hodně opláchnout, fakt hodně.!!
Upravil TomasTT dne 02.08.2012 18:26
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Takže na ráfky 1150ADV se nemusím bát to stříkat...??!! Protože už jsem viděl asi troje flekatý od různých přípravků
Mám totok...
Tento nemám vyzkoušen; já měl MOTORRAD reiniger,zkoušel sem teď od Procycle Komplet reiniger a ten mě dvakrát nenadchnul je to spíš autošampon než čistič tipu arva.
S kapkama po uschnutí nemám problém páč do vapky používám dešťovku s přidaným autošamponem Mafra Daytona který obsahuje zároveň vosk ; ale když mám náladu tak mašinu po umytí oprásknu vzduchem a je to tuty
dokturek napsal:
Mate nekdo srovnavaci zkusenost mezi S100 (i jinym) a Militem? Jestli je tam ten cenovy rozdil tak dramaticky znat?
Milit jsem už taky použil;není to takovej zázrak jako S100 Motorrad reiniger ale vzhledem k nepoměrně vstřícnější pořizovací ceně se dá říct že je taky dobrej,budu ho používat,funguje dobře a nenechává mapy na lakovaných částech jako je rám atp.
nemeju, jezdim, kdyz zaprsi mam umito ale samozrejme vzdy pred zimou umeju osetrim a dam spat aLE JAR A VAPKA SE OSVECSILA A SAMO NECO NA TECH PAR PLASTU
Poraďte v čem dělám chybu. Umeju moto 12-ku pouhou hadicí a druhý den nejde nastartovat. Musím hodně dlouho natrvdo točit s trochou plynu a pomalu se na několikrát rozkucká a nakonec rozeběhne, ale trvá to fakt dlouho.