MCJ - dával mi je kamarád na Slovensku co má reklamku. Já si je musel vystříhat a nalepit. To byla docela pakárna, ale asi ti to dokážou udělat v kdejaký reklamce. A jestli si je tam budete někdo dávat, tak skosení tak jak mám já. Aby to dělalo tvar písmene " A ". Protože opačně to je špatně. Vím, že i tak bude reflexní, ale koukněte občas na kamiony a velký dodávky co jich to má opačně. Tak at si ten člověk co ví jak to má být o nás neřiká, že jsme blbci.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
pivos napsal:
že bysme cestó do Třeboně jeli ve vestách? Co Bohúšu?
Tak fčíl sem si ju skůšal,navlíknu si ju tak akorát na hlavu... *pissed*
tož leda dát dvě a olepit kolem dokola teroristickou páskou...
Upravil Pivos dne 28.05.2008 07:33
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Nedavno jsem na cestach potkal Vstroma, vsechny 3 kufry mel polepeny reflexni zelenou folii, svitilo to jako krava, uplne super.
Jenze zase je otazka, jestli bych chtel porad jezdit ovesenej jak vanocni stromecek..
Toš jo to by šlo enom na kraje bočních kufrů to je 2 x 40cm co s dalšíma 10,2 metru dyš to tam mají po 11 m. ? To bi mohl Miloš kůpit do é šopu a prodávat to po kůskách co Milošu ?
Kupredu spatki ni krok...
Přemýšlel jsem nalepit to i z boku na zobák. Znáte to, přijíždíte z polňačky na silnici a když je šero, tak ta motorka zas tak moc vidět není... jenom nevím jestli ten polep nemá nejaká pravidla. Aby se to třeba rakouským a německým soudruhům příslušníkům nelíbilo natolik, že by mě odstavili...
asi je to ucinny, ale ja bycvh s tim svuj betomischungwagen nerad moc hyzdil ... kufry jsou dobry napad ...
... ponevadz dalsi level uz je si jen to co udella muj synovec dedeckovi ... vzal lesackou reflexni barvu co se pouziva na znaceni stromu a nastrikal s tim mopeda vcerne riditek, kol a tak ... svetle zelena svitici ... je to neprehlednutelny stroj a i nepreslechnutelny zvlast potom, co vzal vrtacku s desitkou vrtakem a mnozstvim der jeste doladil vyfuk ...
... je dobre videt i slyset, ale deda ho malem zabil ...
no s těma kuframa- ještě na Pegasu jsem si na boční kufry nalepila reflexní pásku, co se šije na bundy- koupila jsem ji v galanterce, je jako třeba na aktovkách a já ji tam nalepila sekundovým lepidlem. Stálo to pár korun a bylo to vidět super, na GS to vyřeším asi stejně, jen se možná poohlídnu po samolepící, ale klidně, když nebude tak to vyřeším stejně. a nalepila jsem je zezadu i na Petrovy brašny
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Caute,
ty reflexni veci na noc jsem vyresil taky, sice ne jeste na BMW, ale na TDM jsem si polepil kufry a je to celkem jednoduchy... Zajit do firmy, ktera vyrabi dopravni znaceni a vyskemrat nejaky reflexni polepy na dopravni znacky... Ja jsem dostal za 50Kč pruh takovyho toho znaceni co je v serpentynach... nebo v prudkych zatackach... nastrihat se to z toho da...
Tu vestu teda asi oblecu za padle.... ale je to prd platny, kdyz nekdo ridi prdeli a ne hlavou
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
bohumil napsal:
Toš jo to by šlo enom na kraje bočních kufrů to je 2 x 40cm co s dalšíma 10,2 metru dyš to tam mají po 11 m. ? To bi mohl Miloš kůpit do é šopu a prodávat to po kůskách co Milošu ?
Já teda nevim, jestli jsem nekoukal na něco jinýho ale na těch stránkách tady - http://www.prootr...44&idm=292
mají nejmenší možnou velikost 1metr x 14 centmimetrů (01,00m x 0,14m),
tož když se ten 14centimetrový proužek šmikne na půlku, jako na dva 7cm, a při výšce kufrů cca +-30cm, tak dám dozadu na každaj venkovní roh, a ještě dopředu na každej venkovní roh, tím pádem jsem zpracoval jen 60cm toho původního, ne? A zbyde mi jen 40 cm ovšem stojí to pětikilo, to je možná levnější tam za padesátku nalepit ty serpentýny, jako Chip
Když jedu, tak jedu.
tož to já mám na kufírkách také samolepící vodrazke-tuším jedna asi za dvě pjetky.vzadu červené a vepředu mám bílé.jak to de vidět nevím protože sem ještě za jízdy nespadl a zmijón jede vždy přede mnou tak ten taky neví
v olomouci jsem viděl 12 motorek,až ta dvanáctá měla vestu,tedy řidiča dokonce jel předpisově,aspoň kolem mě
jedenáctý měl sepraný oranžový tričko a kraťasy,tak to asi nebude vono
bystricke napsal:
v olomouci jsem viděl 12 motorek,až ta dvanáctá měla vestu,tedy řidiča dokonce jel předpisově,aspoň kolem mě
jedenáctý měl sepraný oranžový tričko a kraťasy,tak to asi nebude vono
...jedenáctý to pojal asi tak,že když už jede california styl,tak alespoň v zodpovědně oranžové barvě.Jooo tyhle kraťasáci jsou hrozný pačůráci.