GSPETR napsal:
Máš osobní zkušenost nebo jedna baba poudala. Ale i kdyby jsi měl pravdu tak ty 3 klidně reklamuju takže pořád 2 funkční za cca 750. Ale každej podle svého přesvědčení
mam osobni skusenost.je me to ale fpotstate jedno, klidne si kupp na alibabje celou motorku... mozna funkcni budou ale kde mas prezouvani a otravu stym...este ze mam 1100 to cidla este neegzistovali...akorat musim semtam kopnout do kola esli je tvrdy
Upravil Bohumil dne 29.08.2018 20:48
Kupredu spatki ni krok...
GSPETR napsal:
Máš osobní zkušenost nebo jedna baba poudala. Ale i kdyby jsi měl pravdu tak ty 3 klidně reklamuju takže pořád 2 funkční za cca 750. Ale každej podle svého přesvědčení
asi tak. Pokud chceš reklamovat můžeš. Já tím prošel, v oběhu 7 čidel, nakonec to funguje. Ale měsíc starostí. Kdybych neměl možnost prezout dám tak mě mrdne. I tak. Počítej. K ok o dolů, guma dolů, vyměnit čidlo, obout, vyvážit, nasadit. Projet, nejde. Kua. A znovu. Fakt zábava. A hlavně musíš do bmw nechat čidla přečíst + vždycky každý naparovat přes diagnostiku.
Pánové v klidu chtěl jsem pomoct já konkrétně je nepotřebuju,ale je nesmysl je montovat nevyzkoušený.Čidla se dají samozřejmě zkontrolovat před montáží.
Osobně jsem tam kupoval čidla do auta BMW a světe div se. 4ks jsem koupil a 4ks fungovali
Asi zázrak
Upravil GSPETR dne 30.08.2018 07:52
Pánové poraďte prosím. Čidla zakoupeny čínský, ale bez ventilků, s tím, že použiju
originální. No **** nejdou z originálu sundat. Koupit znovu s ventilkama nebo se
dají někde ty ventilky sehnat? Dík
Vybite baterie z čidel lze vyměnit. Je to práce na půl hodinky. Z vlastní zkušenosti mám vyzkoušené a už druhý rok čidla zase fungují bez problémů. Investice 50 Kč. Takže vybita čidla nevyhazujte!
Přesně tak. Baterie je zatavena do hmoty, která lze vyriznout. Pak už stačí jen vyměnit baterii a zatavit zpět díru tavnou pistolí. V pneuservise tomu nechtěli věřit
R1200GS r.v. 2008
Další věc je potenciální možnost poškození těsnění (já si to pěkně v Alpách užil - ještě jednou díky servisakovi za jeho bezplatné poskytnutí...)
Upravil Suky dne 14.02.2019 18:31
Ahoj, já dal čidla pryč. Nicméně to klasicky hlásí chybu. Tak jsem to dal do servisu - Pardubice a po třech týdnech mi vrátil servis neopraveno. Neznáte někoho s diagnostikou, který to umí opravit s jistotou a bez ztráty času - tedy bez dlouhého objednávání a čekání? Dík. R
novalis napsal:
Ahoj, já dal čidla pryč. Nicméně to klasicky hlásí chybu. Tak jsem to dal do servisu - Pardubice a po třech týdnech mi vrátil servis neopraveno. Neznáte někoho s diagnostikou, který to umí opravit s jistotou a bez ztráty času - tedy bez dlouhého objednávání a čekání? Dík. R
Dej to do autorizaku. Odinstalace rdc cidel je tak na hodinku jinde to neudelas
... servis a diagnostika BMW Motorrad
novalis napsal:
Zkoušel jsem Ti volat, ozvi se na tel. v profilu nebo na zmeškanej hovor...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Také jsem měnil baterku R 1200 GS 2014 origo tam byla baterka CR 2050 HR má asi větší kapacitu než co jsem taky dál CR 2032 HR funguje ale pouze za tepla nad 10 st v Alpách při 3-5 st se jí moc nechtělo!
jorc napsal:
Také jsem měnil baterku R 1200 GS 2014 origo tam byla baterka CR 2050 HR má asi větší kapacitu než co jsem taky dál CR 2032 HR funguje ale pouze za tepla nad 10 st v Alpách při 3-5 st se jí moc nechtělo!
moto z 2013 a též origo byla CR 2050 HR, po 8 letech stále drží 3V i po zatížení, měním preventivně
R 1200 R DOHC 2013, 90 Jahre edice, předtím R1150R 2003