to je ta prehrada nad bicazem taky pekny moment jeste sm dam fotky z toho samyho mista takovej mostek
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
ten most byl fakt spatnej
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Aha, tak to ho asi zpravujou, tak kvůli němu to tam vypadá tak,jak to vypadá.
Je to ta přehrada Izvorul Muntelui ?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
jo to je presne ona
prehrada pod fagarasem loni letos
doporucuji projet i zdruhe strany lesni cesta 25 km parada
To je ta s tím "elektrickým" mužem co drží ten blesk. Tím lesem jsem to jel. Klasika ještě na Transalpu 3 kufry a dva lidi v dešti. Dvakrát jsem to měl jen tak tak, že jsem neskončil v přehradě. Bylo tam taky nějaké tábořiště nebo kemp.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
je to presne ona hm tak to se ti ani nedivim jsu tam dost prudky vracecky ja tam chytl jen takovy jemny prseni stromy dost zadrzeli jinak ta sotolina byla tak vyprahla ze se nesmocila
Hele a proč jste se vrátili už včera? V plánu bylo až dnes ne?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
znas to puvodne to v planu bylo ale nahore uz se zacalo pocasi srat tyden na ceste takjsme jeli v satu mare se uz dost ochladilo no a gdyz jses po obede ny konci rumunska ana ukr jsme jet nechteli tak se jelo az na slovensko ti povim ze pres madarsko nejhorsi cesta jako jsem zazil vitr ze to vyvracelo na vesnicich staryy stromy prselo a max tak 10 stupnu taky jsem tam pokrtil gs v zatacce jel jsem asi 60km/h ve vsi leva zatacka a najednou jedu v leze ani nevim proc nic se nestalo jen prodrenej kufr jo ta silnoce byla mastna asi od nafty no a voda na to tak myslim ze to chapes jinak na slovensku se to celkem sklidnilo tak jsmedojeli az do presova tam se nocovalo a na druhy de odjezd domuuu neee Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Upravil zmijon dne 20.05.2007 12:19
Ale. Copak se ještě dozvíme? Madarsko znám. Kor tam vtech končinách jak píšeš. Na Alpu celý RO v terénu v pohodě a nakonec píchnu na lejnu od krávy na nový asfaltce. Ale už jsem to někde tady psal....
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
jo tak uz to bejva jinak prisaham behem dovoleny se nic zvlastniho nestalo jo jeste jednou jsem to polozil pri ceste do heleny je jeste takova cesticka kamenita tusim ze mozana vede na to hriste tam za vsi za zacatku dobry ale pak to vypadalo tak na trial samej kamen no a jak je gs tazka tak uz proste dal nechtela no tak si lehle a bylo volba byla jasna otcit a dolu taky orisek otocit ji na 1,5m ceste v 45°naklonu zadarilo se
Tam jsem taky byl. Ve dvou (jak jinak) až ke křížku a tam doprava a do Heleny. Docela dobrej off. Když tam jseš pěšky, tak se ty kameny nezdaj takový.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
je to ta cesta jak je takova ostra vracecka pred helenou hned vedle je sad kadlatek ted jsem se dival na mapu tak to ani na hriste nevede ale asi se tam da odbocit ale byla to sila Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
U toho mostku. Tak to já myslel za Helenou po červený na Gerník. Tak tam jsem nebyl.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi