Ahoj,to ze z toho jdou rany kdyz to roztocis a radis na stojanu je uplne normalni.Pokud to nerachoti pri zatizeni za jizdy tak bych se vubec nevzrusoval,loziska v prevodovce jsou sice polske,ale zas tak spatne nejsou
To Topolo dohodě s Baltazárkem jde GS do nejlepších rukou,které dělají GS co nejsou v záruce nad vinohradskou nemocnici do GS-nemocnice do car-servisu k p.Žlábkovi jsem tam objednanej na pondělí.Je mě to divný bo motorka byla čerstvě po 30tis inspekci v bmw v DE.a už vůbec nevěřím,že by němečtí soudruzi nevěděli jakej olej dát do převodovky olejem to hřátí určitě nebylo.No budeme chytřejší příští týden.Holt musíme si zvykat,že bmw není bezproblémová motorka jako je třeba honda varadero,které je prostě bezúdržbové,ale zase to báwo má mnoho předností tak se holt musí zaplatit.
Baltazar napsal:
Tady odsud strašnej rachot, olej tam je a úplně čistej
Ahoj tak jestli to protáčíš na stojanu tak je to normální zvuk ten děsnej rachot to je jiným principem převodovky než mají Japonci ! BMW je jako padesát let starej traktor a taky tolik občas každej desátej nebo dvacátej vydrží , napiš sem pak co ti řekly v Car servisu ju .
Upravil cizak dne 18.06.2008 23:01
rachocení se zahřátou převodockou mám taky.. při vymáčknuté spojce ticho, při puštěné mlácení, jak kdyby to jelo na jeden válec a ještě se to hádalo, co se děje na stojaně raději ani nepopisovat..ale to je víc od kardanu, než převodovky, občas se nepovede přeřazení 4->5 padne neutrál anebo vyskočí a špatně se zobrazí rychlost, anebo tam vůbec nic neukazuje..ale je to tak náhodně a zřídka kdy, že to prozatím neřeším...možná tak preventivně v 80.000 bo mě teče od někud olej do spojky a aj kolem kardanu
tak je doma, nový simerink z převodovky, nové pneu metzeler tourance, kravál jo, ale co je divný? rameno kyvky(kardan) je studenej?
a taky už v tom nekřupe za jízdy. jinak prý jsem moc pozornej a moc to poslouchám,že prý to nejní japoneček, a zapoměli mi dát na tu gumu co je mezi převodovkou a kardanem tu stahovací pásku jako maj elektrikáři, ale tu si tam snad dám sám.
tak snad bude v poho protože 13.7 jedeme směr lichtnštejnsko,švýcarsko,rakousko,toskánsko, pak přes rakousko do hungárie, kde dáme celej den v lázních a přes tatry domů.možná taky i jinak jak se nám bude chtít.
už se těším
Jelene nepojedeš s náma??
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
To Jelenoufám,že dorazíš k Aldovi na sraz.Myslíš si,že ojetá motorka nemuže mít nejakou závadu,když se serou nové?rád si s tebou na to téma u piva promluvím.Takže nerejpej a pokud chceš 100% motorku tak si ji kup za full cenu v Autecu.
Bob napsal:
To Jelenoufám,že dorazíš k Aldovi na sraz.Myslíš si,že ojetá motorka nemuže mít nejakou závadu,když se serou nové?rád si s tebou na to téma u piva promluvím.Takže nerejpej a pokud chceš 100% motorku tak si ji kup za full cenu v Autecu.
¨
A kdy přivezeš Bobe něco mně??? Už to čekání nemůžu vydržet...
Jestli do srazu nebudu pojízdnej, tak si to půjdu hodit...přeci tam nemůžu přijet v Polu, i když je to taky německej stroj...
KTM 1190 Adventure R
Zo komisař Schimanski:už je me te kluku líto,pořád jenom píšeš jako gsář teoretik a vubec nejzdíš to je už taky dlouho co jsi byl u mě.tak se stav zustala me tam posledni plne nalozená adventura 1150 se 3 kuframa tak dáme kafe a já ti udľélám nejakou sousedskou cenu když už jseš z tý MB,nebo ti nejakou peknou priložím príští týden v DE.Vzdyt v polu jezdí jenom ženský do globusu na nákup né omlouvám se za hácky a čárky píšu na SK klávesnici tak to tady mají volaaké čudné
Bob napsal:
Zo komisař Schimanski:už je me te kluku líto,pořád jenom píšeš jako gsář teoretik a vubec nejzdíš to je už taky dlouho co jsi byl u mě.tak se stav zustala me tam posledni plne nalozená adventura 1150 se 3 kuframa tak dáme kafe a já ti udľélám nejakou sousedskou cenu když už jseš z tý MB,nebo ti nejakou peknou priložím príští týden v DE.Vzdyt v polu jezdí jenom ženský do globusu na nákup né omlouvám se za hácky a čárky píšu na SK klávesnici tak to tady mají volaaké čudné
Vždyť jsme se nakonec domluvili na krásné voňavé 1100?!?!
Poslal jsem Ti už několik odkazů na mobile.de a už 14 dnů čekám, kdy se ozveš, že nějakou pro mne máš?!
Chjo...tak to vypadá, že na sraz asi opravdu dorazím v nákupní tašce...
Upravil Geralt dne 05.07.2008 08:20
KTM 1190 Adventure R
to Bob: 100% nemusí být jen z Autecu...raději z D...
na sraz jsem psal, že nedorazím...budu nejspíš na Superbikách v Brně...a na pivo jsem se za Tebou chtěl zastavit před měsícem, jen jsi mi nebral telefon...tak jsem nakonec koupil doufám LÉPE......nová je prostě nová
Zdar Chlapy! Dneska mi dojezdilo báwo zachrastilo v tom a motorka se zastavila nejde zařadit a rozjet se , zadní kolo se točí při vymáčknuté spojce. Mohla by to být kulisa řazení? Převodovka to snad nebude dělali mi jí před 8000 km, pokud jo tak je to ještě v záruce. nevíte kolik stojí ta kulisa a jestli se při výměně kulisy musí rozhodit celá převodovka. Pokud jo tak to bude darda. Díky za info.
Jezdím tak rychle, jak lítá můj Anděl strážný!!!