refi napsal:
holka má od dětství dobrodružnou povahu, proto jezdí klidně i sama, navíc ježdění po evropě, kde funguje signál, internet, kreditka, 112, není zas takové riziko. když jede člověk sám, tak se s ním pouští do řeči více lidí, než když jede ve dvou nebo ve skupince - vlastní zkušenost, takže zas taková samota to taky není, možná občas pocit osamělosti, když je problém. chce to umět jazyky, ale i to se po pár dnech zdokonalí samo.
v jejím věku si moc strachů podle mně neuvědomuje, jde do toho více po hlavě, než třeba až bude mít vlastní děti a rodinu ....
takže ... nevidím v tom nic moc světoborného, protože přece jen jde "jen" o tu evropu ... na druhé straně když vidím dnešní 20ti leté holky, tak tahle aspoň dělá něco v mých očích rozumného a inspirujícího pro ostatní. jaké jsou její vnitřní motivace mi je fuk, chlapi to mají taky různě, tak proč to řešit. moje sympatie na m.cz v minulosti moc nepobrala, ale přesto jí fandím a ráda zase kouknu, kde pojede příště.
za mě palec nahoru
Mám pocit že tu nikdo nepsal že je to světoborné.Na druhou stranu bych rád věděl kolik,českých holek se na motorce pustilo na takovou trasu,ještě k tomu sólo.Je prostě dobrá.Nebo jí snad závidíš že má dvacet a nemá starosti,jako děti a rodinu...?
Upravil 3axap dne 24.08.2012 07:22
refi napsal:
holka má od dětství dobrodružnou povahu, proto jezdí klidně i sama, navíc ježdění po evropě, kde funguje signál, internet, kreditka, 112, není zas takové riziko. když jede člověk sám, tak se s ním pouští do řeči více lidí, než když jede ve dvou nebo ve skupince - vlastní zkušenost, takže zas taková samota to taky není, možná občas pocit osamělosti, když je problém. chce to umět jazyky, ale i to se po pár dnech zdokonalí samo.
v jejím věku si moc strachů podle mně neuvědomuje, jde do toho více po hlavě, než třeba až bude mít vlastní děti a rodinu ....
takže ... nevidím v tom nic moc světoborného, protože přece jen jde "jen" o tu evropu ... na druhé straně když vidím dnešní 20ti leté holky, tak tahle aspoň dělá něco v mých očích rozumného a inspirujícího pro ostatní. jaké jsou její vnitřní motivace mi je fuk, chlapi to mají taky různě, tak proč to řešit. moje sympatie na m.cz v minulosti moc nepobrala, ale přesto jí fandím a ráda zase kouknu, kde pojede příště.
za mě palec nahoru
Mám pocit že tu nikdo nepsal že je to světoborné.Na druhou stranu bych rád věděl kolik,českých holek se na motorce pustilo na takovou trasu,ještě k tomu sólo.Je prostě dobrá.Nebo jí snad závidíš že má dvacet a nemá starosti,jako děti a rodinu...?
Vlastimile, nejsi nějak spřízněn s Hicksem...? Mám dojem, že refi napsala totéž, co teď ty, až teda na tu tvou poslední (zbytečnou) větu....
Ty moje Blbky se v tomto věku bojí i za volantem "rodinněho tanku" po stokrát prověřené cestě. Obdivuhodná holčina, její reporty už jsem četl a světe div se, je i hezká.
Ale ruku na srdce, jsem rád, že jí nemám doma. . O dceru bych se po.... strachy a jinak už jsem na ní poněkud starej Hicksi, ty nejsi jenom trol, ale i kastrovaný samec tura domácího.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
refi napsal:
za mě palec nahoru
vzhledem tomu že ji taky znám s m.cz tak fakt rozum nic moc. a je z motorkářské rodiny a jezdí dlouho...ale i tak dobrý..takže souihlas s tím co jsi napsala a tak docela chápu hickse i když většinou ho nechápu
http://czunici.ra...
No možná to jde srovnat do dvou rovin: pro mě je to od ní kus odvahy a určitě to není zcela běžný, vtom se s Hicksem neshodnu,asi bych to nikdy nesrovnal s odvahou někoho kdo se na offu vyválí a zlomí si tři žebra......
Na druhou stranu to hezky napsal Medik:Ale ruku na srdce, jsem rád, že jí nemám doma. . O dceru bych se po.... strachy a jinak už jsem na ní poněkud starej tohle solo může pro 20 ti letou slečnu taky dost špatně skončit , težko říct zda to není zbytečné pokoušení osudu. Přeci jen v partě se to lépe táhne
Svět není pohádka.
Je dobře že přijela zdravá ale nevím jestli v těchto situacích je to pravidlo.
LukyGs napsal:
hicksi, co tě štve? To že kluk kterej si při tvrdým offu zlomí tři žebra a ruku tak nemá takovej ohlas jako ta holka? Sice máme rovnoprávnost a i dnešní ženy jsou dosti emancipované ale sou věci který prostě holky běžně nedělaj a tohle je jedna z nich. Prostě udělala něco o čem spousta chlapů jen kecá. Jistě že by to zvládl skoro každej ale ona je prostě HOLKA co to odjela. Chlap si v různých situacích skoro vždy nějak poradí ale ženská to má v tomdle horší.
přesně tak je prostě odvážna myslíš že si neuvědomovala všechny rizika a přesto jela myslíš že se nebála že ji někde okradou znásilní ? Podle mne na koule a Tebe sere že ji všichni chválí a Tebe ne
refi napsal:
za mě palec nahoru
tohle se ale vubec nevylucuje s mym nazorem... ja ji taky davam palec nahoru za odvahu... co nechapu je to učůrávání některžch.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ja fakt nechapu, jak tu ucuravate z te 20ti lete trubky, co udelala okruh spanelskem, ze ktereho podala fakt zavadejici, povrchni, kratkej a divnej report.
ja nevim jak vam, ale mne PRESNE v tomhle pripade blika varovna kontrolka.
Rika se tomu attention whore, aneb dam si STREDNE NAROCNEJ trip v civilizaci a mam okamzite zastupy slintajicich (a vetsinou starnoucich) samecku.
Sorry, ale ja ji to nezeru.
Mozna ji krivdim, ale pusobi na mne jako typicka baba ve chlapskym prostredi...
---
a za dalsi.. CO je na tom, ze zenska ve 20ti objede pyrenejskej poloostrov? technika na to dneska je, navigace taky, na forech hromada informaci? nevim, ale podle mne ma chlap ve stejnym veku jen o TROCHU lepsi startovni pozici. A navic.. muze byt (ta holka) z motorkarsky rodiny.
co ocenuju, ze se cestou nevymazla.. ale to je tak vsechno.
Zapominas na to ze ona neni na bmw.gs kde je to normalni skocit na vrtuli a projed pul evropy.Vetsina 20letych motorkaru jezdi kolem komina.
Upravil xljanek dne 24.08.2012 09:28
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
Neznám nikoho, ani z doslechu, kdo by něco takového dal sámotnej na 125. Myslím, že tahle holčina udělala něco co není mezi jejíma vrstevníkama normální a o to jde. Jela na prázdniny a myslím, že si je užila a evidentně je šťastná. Je úplně jedno, že jela v civilizaci (na 125 s 6 litrovou nádrží to ani jinak nejde). Já se přiznám, že na takovou dálku bych se úplně samotnej nevydal. Prostě těhle holek je určitě v republice míň než prstů na rukách a měli by jsme si jich vážit místo toho, aby jsme je shazovali a uráželi. Třeba příští rok bude sedlat větší motorku a pojede do Afriky zase sama (to už snad i Hicksovi stačilo na obdiv). Stejně jako Medik jsem i já od ní četl nějaké články, né že by to byl brutální cestopis, ale hlavu a patu to mělo a myslím, že tahle holčina nás ještě může dost překvapit, tak proč jí urážet a schazovat, když z ní "možná" může být "Brezovar v ženským těle"... Toť můj názor...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
MÁ MŮJ OBDIV A MŮJ RESPEKT. MÁ VĚTŠÍ KOULE JAK VĚTŠINA Z NÁS.. I JÁ MÁM BOBANY JET SÁM DO TAKOVÉ PRDELE A TO JEŠTĚ NA 125.. LIBÍ SE MI KRYTYKA OD LIDI CO SE TOČÍ KOLEM KOMÍNA A DO TERENU NEPÁCHNOU A MAJÍ PLNO KECŮ... HOWGH
will napsal:
MÁ MŮJ OBDIV A MŮJ RESPEKT. MÁ VĚTŠÍ KOULE JAK VĚTŠINA Z NÁS.. I JÁ MÁM BOBANY JET SÁM DO TAKOVÉ PRDELE A TO JEŠTĚ NA 125.. LIBÍ SE MI KRYTYKA OD LIDI CO SE TOČÍ KOLEM KOMÍNA A DO TERENU NEPÁCHNOU A MAJÍ PLNO KECŮ... HOWGH
petrguss napsal:
Neznám nikoho, ani z doslechu, kdo by něco takového dal sámotnej na 125. Myslím, že tahle holčina udělala něco co není mezi jejíma vrstevníkama normální a o to jde. Jela na prázdniny a myslím, že si je užila a evidentně je šťastná. Je úplně jedno, že jela v civilizaci (na 125 s 6 litrovou nádrží to ani jinak nejde). Já se přiznám, že na takovou dálku bych se úplně samotnej nevydal. Prostě těhle holek je určitě v republice míň než prstů na rukách a měli by jsme si jich vážit místo toho, aby jsme je shazovali a uráželi. Třeba příští rok bude sedlat větší motorku a pojede do Afriky zase sama (to už snad i Hicksovi stačilo na obdiv). Stejně jako Medik jsem i já od ní četl nějaké články, né že by to byl brutální cestopis, ale hlavu a patu to mělo a myslím, že tahle holčina nás ještě může dost překvapit, tak proč jí urážet a schazovat, když z ní "možná" může být "Brezovar v ženským těle"... Toť můj názor...
ale nikdo nepopírá že není dobrá..ano je..ale asi chtěl upozornit na to že je spousta holke které jezdí i dál..a nikdo si jich ani nevšimne....myslím že o nic jiného tady nejde...
http://czunici.ra...
refi napsal:
za mě palec nahoru
vzhledem tomu že ji taky znám s m.cz tak fakt rozum nic moc. a je z motorkářské rodiny a jezdí dlouho...ale i tak dobrý..takže souihlas s tím co jsi napsala a tak docela chápu hickse i když většinou ho nechápu
ja fakt nechapu, jak tu ucuravate z te 20ti lete trubky, co udelala okruh spanelskem, ze ktereho podala fakt zavadejici, povrchni, kratkej a divnej report.
ja nevim jak vam, ale mne PRESNE v tomhle pripade blika varovna kontrolka.
Rika se tomu attention whore, aneb dam si STREDNE NAROCNEJ trip v civilizaci a mam okamzite zastupy slintajicich (a vetsinou starnoucich) samecku.
Sorry, ale ja ji to nezeru.
Mozna ji krivdim, ale pusobi na mne jako typicka baba ve chlapskym prostredi...
---
a za dalsi.. CO je na tom, ze zenska ve 20ti objede pyrenejskej poloostrov? technika na to dneska je, navigace taky, na forech hromada informaci? nevim, ale podle mne ma chlap ve stejnym veku jen o TROCHU lepsi startovni pozici. A navic.. muze byt (ta holka) z motorkarsky rodiny.
co ocenuju, ze se cestou nevymazla.. ale to je tak vsechno.
Jsem si ze začátku myslel že si děláš prdel chlape a vono nee. Je to borka. Možná na živo by to takový zážitek nebyl, ale za mě deset bodů z deseti a varovné kontrolky jsou v klidu.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
will napsal:
nechci prudit ale jak víš kde kdo jezdí???
stačí číst forum, nebo info od lidí. Hlavně když někdo shodí takovej počin od tak mladé holky a sám neviděl drapák. jo a neboj, nemluvím o tobě. Jak jsem psal, holčina má můj velkej respekt.. a jela sama!!
Upravil will dne 24.08.2012 16:48
petrguss napsal:
přesně takhle to vidím a uzavírám ve třiceti bude jezdit afriku a někoho tam pak pojezdí koho asi ? máš pravdu takových holek si cenit a vážit ne urážet už jen proto že pějou naší píseň a ne ty dnešní dvacítky.
shadowGS přiložený následující obrázek: